Öneri YENI PUU TV GELDİ !!! IPTV bölümü eklendi.

benim söylemek istedigim seninle alakalı değil bu arada telefon da bunları kullanma ile alakalı kaç bin tl lik telefonlara bunları kurmak yerine ya box alırsın kafan rahat olur yada telefon da haftada 60 tl ye tod veya 100 e beın cnnct alrsn 1 kahve parasına ligi izlersin gerisi yine box da kullanırsın hani telefondan izliyim diyosan
Eyvallah dostum👈 teşekkürler 👋👋👋

Km2 Plus Deluxe 4gb Ram 32GB SSD Lisanslı Android Player kullanıyorum.. kanallar çok hızlı eline sağlık...ana ekranda kanallar üzerinde ileri geri oluyor ama bir kanal açtığımda hiçbir yere tıklanmıyor geri gelerek kanal değiştirmek gerekiyor.model yazdım bilesiniz diye yani bu cihazda kumanda işlemiyor. ayrıca ssport 2 kanal var basket maçları bazen diğer kanallardada veriliyor, ssportun 1 2 3 4 5 6 diye kanallarıda var ilave etme şansınız varmıdır.

• Beğen
Tepkiler: pun

Karar sizin hocam zorlama yok yükleyin demiyorum ama sonuçta java kodlarını zararlı gören liste oluyor yapa bilecek birsey yok uygulamada sesli mesaj player ve ana ekrana videolu mesaj gibi + özellikler ekledim ayrıca uygulama içerisinde bazı uygulamaları engellemek için liste oluşturdum sorun bunlar ile alakalı ola bilir. Teşekkürler ..
Anladım dostum olabilir zaten ben virus demedim, amacım bağcıyı dövmek hiç değil önceki sayfada virustotal sonuçları tam çıkmamış takıldım yazdım.Elinize sağlık emek zaman vermişsiniz..Kaspersky,malware,aviravb ..temizse otekilere takılma .O bayrağımız üstündeki Ulu Türk Atamız için ayrıca teşekkür ederim.Mutlu yılar.

Anladım dostum olabilir zaten ben virus demedim, amacım bağcıyı dövmek hiç değil önceki sayfada virustotal sonuçları tam çıkmamış takıldım yazdım.Elinize sağlık emek zaman vermişsiniz..Kaspersky,malware,aviravb ..temizse otekilere takılma .O bayrağımız üstündeki Ulu Türk Atamız için ayrıca teşekkür ederim.Mutlu yılar.
Eyvallah dostum atam bizim kutsaldır herzaman heryerde teşekkür ederin ilgin için 👋

Km2 Plus Deluxe 4gb Ram 32GB SSD Lisanslı Android Player kullanıyorum.. kanallar çok hızlı eline sağlık...ana ekranda kanallar üzerinde ileri geri oluyor ama bir kanal açtığımda hiçbir yere tıklanmıyor geri gelerek kanal değiştirmek gerekiyor.model yazdım bilesiniz diye yani bu cihazda kumanda işlemiyor. ayrıca ssport 2 kanal var basket maçları bazen diğer kanallardada veriliyor, ssportun 1 2 3 4 5 6 diye kanallarıda var ilave etme şansınız varmıdır.
Teşekkürler ilgilenicem hocam

20250102 001831
20250102 001842

inmiyor hatalı inen dosya da virüslü uyarısı veriyor

Selam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi

YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
3.Paket yasaklama iptal edildi.
4. Film Bölümu Acdi.
5. Yeni Player Eklendi indirip güncelleme yapın.

Ekli dosyayı görüntüle 1368

Film bölümü açıldı popüler filmler 720p ve 1080p olarak ekleniyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1253

Ekli dosyayı görüntüle 1252
Diziler şimdilik web üzerinden idare edin 😀

Ekli dosyayı görüntüle 1064

Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 1065

1000428297-jpg.1066

Ekli dosyayı görüntüle 1855Ekli dosyayı görüntüle 1856Ekli dosyayı görüntüle 1857
Yorumlarınız bizim için önemli.....

Yeni arayüz ve yeni player ile güncellenmiş hali....

Teşekkürler. Emeğinize sağlık

• Beğen
dns.adguard.com sorunu kaldırmadım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim film ve dizi alanlarını zaman içi de yapmayı düşünüyorum 👏👏👏

dns.adguard.com sorunu kaldırmadım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim film ve dizi alanlarını zaman içi de yapmayı düşünüyorum 👏👏👏 ayrıca telegram iletişimi kaldırdım.
Eline emeğine sağlık teşekkürler hocam

• Beğen
slm Öncelikle Ellerinize Saglik, Uygulama Gercekten Cok Güzel Calisiyor,
Benim icin en Önemlileri Ulusal Belgesel Birazda Spor Paketleri,
Belgesel Kanallarindaki
History Channel
Discovery Channel
Viasat Explore
(bu kanal su an calismiyor)
bu 3 Belgesel Kanal Stabil Olursa cok Güzel olur
Üstad Birde Anka TV deki Gibi 24 Saat Yayinlari Eklemeniz Mümkünmü? isteyken izleyemedigim Belgesel'leri Veya Dizi Mac Yada Filmleri Geri Sarip izlemek icin Gercekten cok Büyük Kolaylik Oluyordu!
Verdigin Emek ve Ugraslarin icin Tekrar cok Tesekkürler..

Selam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi

YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
3.Paket yasaklama iptal edildi.
4. Film Bölümu Acdi.
5. Yeni Player Eklendi indirip güncelleme yapın.

Ekli dosyayı görüntüle 1368

Film bölümü açıldı popüler filmler 720p ve 1080p olarak ekleniyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1253

Ekli dosyayı görüntüle 1252
Diziler şimdilik web üzerinden idare edin 😀

Ekli dosyayı görüntüle 1064

Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 1065

1000428297-jpg.1066

Ekli dosyayı görüntüle 1855Ekli dosyayı görüntüle 1856Ekli dosyayı görüntüle 1857
Yorumlarınız bizim için önemli.....

Yeni arayüz ve yeni player ile güncellenmiş hali....

uygulama linkinde bir sorun mu var. Kontrol edermisin rica etsem.

başka dosya indirmek istiyor. defalarca denedim ya Opera indirmek istiyor yada Download Manager

Son düzenleme:
  • Beğen
elinize ve emeğinize sağlık

• Beğen
uygulama linkinde bir sorun mu var. Kontrol edermisin rica etsem.

başka dosya indirmek istiyor. defalarca denedim ya Opera indirmek istiyor yada Download Manager
Link kontrol edildi hocam bir sorun yok başka tarayıcı ile deneyin lütfen.

Teşekkürler tarayıcının reklamla birlikte anlık açılıp arkada kalıyormuş. Başka tarayıcı ile denedim yükledim.
Emeğinize teşekkür ederim. Gayet hoş ve güzel tasarımı olmuş. 🙏👏
24 saat geri izlemeli ulusal kanallar olsa çok güzel olur.
Başarılarınızın devamını dilerim

slm Öncelikle Ellerinize Saglik, Uygulama Gercekten Cok Güzel Calisiyor,
Benim icin en Önemlileri Ulusal Belgesel Birazda Spor Paketleri,
Belgesel Kanallarindaki
History Channel
Discovery Channel
Viasat Explore
(bu kanal su an calismiyor)
bu 3 Belgesel Kanal Stabil Olursa cok Güzel olur
Üstad Birde Anka TV deki Gibi 24 Saat Yayinlari Eklemeniz Mümkünmü? isteyken izleyemedigim Belgesel'leri Veya Dizi Mac Yada Filmleri Geri Sarip izlemek icin Gercekten cok Büyük Kolaylik Oluyordu!
Verdigin Emek ve Ugraslarin icin Tekrar cok Tesekkürler..
Ne yapa biliriz bakayim hocam teşekkür ederim geri dönüşünüz için.

Konuyu görüntüleyenler

Geri