coniwalker
Üye
- Konular
- 2
o zaman birşey yüklemiyorsunuzBen play store harici bir çok uygulama yüklüyorum lakin bu uyarıyı vermiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
o zaman birşey yüklemiyorsunuzBen play store harici bir çok uygulama yüklüyorum lakin bu uyarıyı vermiyor.
Teşekkür ederim solun..Süper görünüyor başarılar dilerim kolay gelsin ustam.
Teşekkürler dostlar...Takipteyim kolay gelsin![]()
Eline sağlık kardeş ama sen üstteki virıstotaldeki vırüs gösteren uyrarıları göstermemişsin ben ekleyin. Acronisle başlamıyor virustotal.Ekli dosyayı görüntüle 1068
Reklam olmadan hiç bir yayın ayakta kalamaz dostum ve elinizde playstor dan virüs programı indirip tarata bilirsinizZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.sitesinden taratabilirsiniz. Uygulama güncelleme bildirim ve sesli mesaj videolu mesaj veya bilgilendirme yapılması için isteniyor. Elbetteki bu konuda sizlerde kontroller ve taramalar yapa bilirsiniz.
Karar sizin hocam zorlama yok yükleyin demiyorum ama sonuçta java kodlarını zararlı gören liste oluyor yapa bilecek birsey yok uygulamada sesli mesaj player ve ana ekrana videolu mesaj gibi + özellikler ekledim ayrıca uygulama içerisinde bazı uygulamaları engellemek için liste oluşturdum sorun bunlar ile alakalı ola bilir. Teşekkürler ..Eline sağlık kardeş ama sen üstteki virıstotaldeki vırüs gösteren uyrarıları göstermemişsin ben ekleyin. Acronisle başlamıyor virustotal.
Tabi kaliteli ayarlı yayınlar eklemege çalışacağımDostum mor paket daha net görüntü olsun yapabilirsen bu haliyle de güzel ama her zaman üstüne koyarak gitmek gerekir diye düşünüyorum, emeklerine sağlık exxen iceriklerini de eklersen tabii gibi muhteşem olur, ayağın taşa değmesin
Eski versiyonu kullanıyorum ıptv stream player gibi görünüyor sade ve kullanışlı yeni versiyonu da kullanırız.
arayuz cok güzel film ve dizi bölümlerini genişletirseniz vazgeçilmez olur.
uygulama windowsa da inmiyor ben makineye yine de kurdum ama açıkcası sildim sonra evet virüstotalde baya virüs buluyor bir çok arkadaş telefonlarına uygulama kurarken virüstotalde baksın apk ya benden tavsiye geçmiyosa o riski almak isteyen kursun telefona bu uygulamları sadece pun için değil telefona kurarken 2 3 kez düşünün box a kurun ne olabilir box kullanıyosanız genel zaten bunlar için kullanıyosunuzdurEline sağlık kardeş ama sen üstteki virıstotaldeki vırüs gösteren uyrarıları göstermemişsin ben ekleyin. Acronisle başlamıyor virustotal.
Dostlar inanın boş bir uygulama sayfasi kotladım 3 4 mb onu virustotal taraması yaptım 4 yane uyari verdi yani inceliyorum ama tabiki ben babanızın oğlu değilim kurmak isteyen kursun ama uygulamanın herzman arkasındayız....uygulama windowsa da inmiyor ben makineye yine de kurdum ama açıkcası sildim sonra evet virüstotalde baya virüs buluyor bir çok arkadaş telefonlarına uygulama kurarken virüstotalde baksın apk ya benden tavsiye geçmiyosa o riski almak isteyen kursun telefona bu uygulamları sadece pun için değil telefona kurarken 2 3 kez düşünün box a kurun ne olabilir box kullanıyosanız genel zaten bunlar için kullanıyosunuzdur
benim söylemek istedigim seninle alakalı değil bu arada telefon da bunları kullanma ile alakalı kaç bin tl lik telefonlara bunları kurmak yerine ya box alırsın kafan rahat olur yada telefon da haftada 60 tl ye tod veya 100 e beın cnnct alrsn 1 kahve parasına ligi izlersin gerisi yine box da kullanırsın hani telefondan izliyim diyosanDostlar inanın boş bir uygulama sayfasi kotladım 3 4 mb onu virustotal taraması yaptım 4 yane uyari verdi yani inceliyorum ama tabiki ben babanızın oğlu değilim kurmak isteyen kursun ama uygulamanın herzman arkasındayız....