pun
Üye
- Konular
- 1
Teşekkür ederiz dostlar.teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkür ederiz dostlar.teşekkürler
Emeğine sağlık teşekkür ederim başarılar diliyoru
Guzel dileklerin için teşekkür arkadaşım.Emeğine sağlık teşekkür ederim başarılar diliyorum
Eyvallah biseyler yapıyoruz tek başımıza.telegramda demo verildi şöyle söyleyim işi bilen bilir diger apk lardan 100 mt öteye geçildi player düzeltmesi ile zamanla zaten her kes ne demek istedigimi anlayacak
Teşekkürler TV indirmek için puu tv link
Varmı?
Rek komutlar güncellenecek dostum ...Teşekkürler, ancak kumanda kullanırken kumanda nerede kalmış anlaşılmıyor.
ilk actiginda 10 saniye bekle reklam cikar her hangi bir yere girme reklam bittimi zaten tek reklam cikiyo acele etme aksama kadar kal apk da daha reklam gelmezreklamsan sonra vido ses geliyo tekrar aç kapa yaıym düzeliyo reklam engeeleyici kuulanıyom öle açıyo
Çok teşekkür ederimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Burdan indir
Çok teşekkür ederimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Burdan indir
Herzaman rica ederimÇok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim![]()
Eyvallah arkadaşım teşekkürlerEvet uygulama 10/10 olmuş sizi tebrik ediyorum![]()
Kontrol edin açık yayınlar....malum 1 lerin hiçbiri açılmadı android tv deAntalya bjk izleyemedim
acilmiyo diye bisey yok malumcular işi sıkı tutuyo en saglam yontem cihazlarinizin dns ayarlarini degistirin trden surekli yasaklaniyorlar yayinlar mac esnasindamalum 1 lerin hiçbiri açılmadı android tv deAntalya bjk izleyemedim