Öneri YENI PUU TV GELDİ !!! IPTV bölümü eklendi.

telegramda demo verildi şöyle söyleyim işi bilen bilir diger apk lardan 100 mt öteye geçildi player düzeltmesi ile zamanla zaten her kes ne demek istedigimi anlayacak

• Beğen
Tepkiler: pun
Teşekkürler TV indirmek için puu tv link
Varmı?

• Beğen
Teşekkürler, ancak kumanda kullanırken kumanda nerede kalmış anlaşılmıyor.

Arkadaşları öncelikle tebrik ediyorum.Emek verilmiş süper olmuş.İlerde daha da mükemmel kalite olacak destek olmak lazım kimsenin hakkını yememek lazım güzele güzel deyin.Destek olalım.Ben ortaya ürün koyandan yanayım.Arkadaslari tekrar tekrar kutluyorum.

reklamsan sonra vido ses geliyo tekrar aç kapa yaıym düzeliyo reklam engeeleyici kuulanıyom öle açıyo

reklamsan sonra vido ses geliyo tekrar aç kapa yaıym düzeliyo reklam engeeleyici kuulanıyom öle açıyo
ilk actiginda 10 saniye bekle reklam cikar her hangi bir yere girme reklam bittimi zaten tek reklam cikiyo acele etme aksama kadar kal apk da daha reklam gelmez

sözüm tüm kullanicilara sizler bas izle yapiyorsunuz oysa arka planda o kadar cok emek varki o gorseli playeri tek tek kodlmak yayinlari tek tek eklemek ne kadar zahmetli bir is bir bilseniz kopi paste ile olmuyo iste onun icin gunde cikan bir reklma sitem etmeyin en azindan corbada sizinde bir tuzunuz olsun reklam tiklayarak destek olarak

malum 1 lerin hiçbiri açılmadı android tv de 😞 Antalya bjk izleyemedim

• Beğen
Zaten internet kalitemiz düşük yayınlar yüksek kalitede gelince zaman zaman donma yapıyor ama genelde iyi :)

malum 1 lerin hiçbiri açılmadı android tv de 😞 Antalya bjk izleyemedim
acilmiyo diye bisey yok malumcular işi sıkı tutuyo en saglam yontem cihazlarinizin dns ayarlarini degistirin trden surekli yasaklaniyorlar yayinlar mac esnasinda

kardeş bimden aldığım dijitsu tv de dns değiştirme ayarı vardı da ben mi bulamadım çok bilmişlik yapma

Konuyu görüntüleyenler

Geri