Öneri YENI PUU TV GELDİ !!! IPTV bölümü eklendi.

Selam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi

YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
3.Paket yasaklama iptal edildi.
4. Film Bölümu Acdi.
5. Yeni Player Eklendi indirip güncelleme yapın.

Ekli dosyayı görüntüle 1368

Film bölümü açıldı popüler filmler 720p ve 1080p olarak ekleniyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1253

Ekli dosyayı görüntüle 1252
Diziler şimdilik web üzerinden idare edin 😀

Ekli dosyayı görüntüle 1064

Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 1065

1000428297-jpg.1066

Ekli dosyayı görüntüle 1855Ekli dosyayı görüntüle 1856Ekli dosyayı görüntüle 1857
Yorumlarınız bizim için önemli.....

Yeni arayüz ve yeni player ile güncellenmiş hali....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ekli dosyayı görüntüle 4560Ekli dosyayı görüntüle 4561

Yeni arayüz ve bazı hatalar ve sorunlar giderildi daha stabil oldu.
İndirirken virüs inliyor

Dizi bölümü boş
Ana sayfada bulunan kısma Film yerine Flim yazılmış
En önemli eksik film açınca kumanda algılamıyor ne durdurma ne ileri geri sarma hiç birini algılamıyor.

Bunlar kısa sürede gördüğüm hatalar birde bazen donuyor stabil çalışmıyor menüden çıkarken bilginiz olsun.

Her şeye rağmen emeğinize sağlık birde programı her açtığımda reklam çıktığı için çok fazla bakamadım sonra zamanla hatalar bulursam düzeltilmesi için yine yazarım.

Dizi Bolumu kapasitesi büyük biraz bekleyin sayfa dökülmesini hocam
Dizi bölümü boş
Ana sayfada bulunan kısma Film yerine Flim yazılmış
En önemli eksik film açınca kumanda algılamıyor ne durdurma ne ileri geri sarma hiç birini algılamıyor.

Bunlar kısa sürede gördüğüm hatalar birde bazen donuyor stabil çalışmıyor menüden çıkarken bilginiz olsun.

Her şeye rağmen emeğinize sağlık birde programı her açtığımda reklam çıktığı için çok fazla bakamadım sonra zamanla hatalar bulursam düzeltilmesi için yine yazarım.
Dizi Bolumu kapasitesi büyük hocam sayfaya dökülmesi biraz zaman alır bekleyin lütfen ayrıca playe custom ile bir değişiklik yapılacak haklısınız teşekkür ederim

Verilen emeklere teşekkürler
Selam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi

YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
3.Paket yasaklama iptal edildi.
4. Film Bölümu Acdi.
5. Yeni Player Eklendi indirip güncelleme yapın.

Ekli dosyayı görüntüle 1368

Film bölümü açıldı popüler filmler 720p ve 1080p olarak ekleniyor.

Ekli dosyayı görüntüle 1253

Ekli dosyayı görüntüle 1252
Diziler şimdilik web üzerinden idare edin 😀

Ekli dosyayı görüntüle 1064

Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 1065

1000428297-jpg.1066

Ekli dosyayı görüntüle 1855Ekli dosyayı görüntüle 1856Ekli dosyayı görüntüle 1857
Yorumlarınız bizim için önemli.....

Yeni arayüz ve yeni player ile güncellenmiş hali....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ekli dosyayı görüntüle 4560Ekli dosyayı görüntüle 4561

Yeni arayüz ve bazı hatalar ve sorunlar giderildi daha stabil oldu.

Yeni sistem yüklendi arkadaşlar.

Ekli dosyayı görüntüle 6042
Super olmus ellerinize saglik tv de mukemmel calisiyor✌️

Öncelikli elinize sağlık. Uygulama güzel. Fakat ufak tefek problemler var sanki. Sinema bölümünde bazı belgesel kanalları yada belgesel kanallarında ulusal kanallar var. Örneğin national geographic kanalında Bluntv var.

Öncelikli elinize sağlık. Uygulama güzel. Fakat ufak tefek problemler var sanki. Sinema bölümünde bazı belgesel kanalları yada belgesel kanallarında ulusal kanallar var. Örneğin national geographic kanalında Bluntv var.
Teşekkürler hata bildirimi için kontrol edelim

değerli dostum ellerine sağlık emeği geçenlere teşkkürler uygulama iyi fena değil dün akşam box a kurdum önce güzelce çalışt cihazı kapatıp açınca açılmıyor proğram hata verdi diyor ekrana yazı geliyor o kadar yani çöktü diyor. Vesselam.

değerli dostum ellerine sağlık emeği geçenlere teşkkürler uygulama iyi fena değil dün akşam box a kurdum önce güzelce çalışt cihazı kapatıp açınca açılmıyor proğram hata verdi diyor ekrana yazı geliyor o kadar yani çöktü diyor. Vesselam.
Sistemde sorun yok hocam telegram kullanıyorsanız yazın çözelim sorunu

Yeni iptv güncelleme yayında...

apk yı indirdim. yüklerken androidin eski sürümü içindir kyüklenemez diye uyarı veriyor

Konuyu görüntüleyenler

Geri