gorkem serif
Paylaşımcı
- Konular
- 6
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
MAC lar m3u yapılsa bile çalışmaz eskiden mac m3u dünüştürücü vardı ama pek işe yaramıyorSilent71' in tarif ettiği yolu izle, teşekkürler.
adam paylaşılan portalı m3u olarak nasıl yükleneceğini sormuştu bende yardımcı olmak istedim ama senin gibi vahi bekleyenleri düşünemedimkullanıcı adı ve şifre vahiy olarakmı gelecek
Hangi rar bu? Yukarıdakilerse bende bir şey gözükmüyor.Nasıl bir rar dosya Paylasiyorsunuz ayıptır
Ekli dosyayı görüntüle 11065
Emeğine sağlıkKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sağolasın dostum, iyi seyirler.Emeğine sağlık
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Teşekkürler eline sağlık.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sağolasın dostum, iyi seyirler olsun.Teşekkürler eline sağlık.
senin gibiler anlatınca din rayından çıkıyor hurafeler üfürükçüler prim yapıyor işteadam paylaşılan portalı m3u olarak nasıl yükleneceğini sormuştu bende yardımcı olmak istedim ama senin gibi vahi bekleyenleri düşünemedim![]()
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Güzel panel eline sağlık hocamKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Teşekkürler dostum, sağolasın-varolasın.Güzel panel eline sağlık hocam
Sağolasın-varolasın dostum güzel temennin için teşekkürler. İyi seyirler olsun.Ellerin dert görmesin
Ne demek her şey dostlar için iyi seyirler olsun. Güzel temennin için teşekkürler.Çok teşekkürler emeğine sağlık