gorkem serif
Paylaşımcı
- Konular
- 6
Kod:
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eline emeğine sağlık hocam.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Teşekkürler dostum-sağolasın.Eline emeğine sağlık hocam.
Eyvallah Reis teşekkürKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Dostum iyi seyirler olsun. Saygılar.Eyvallah Reis teşekkür
Sizde sağ olun.
arkadaşlar selam. merak ettiğim 2 konu var. 1.cisi bulduğumuz portal ve mac adreslerinden aynı anda kaç kişinin girebileceğiniz öğrenmenin bir yolu var mı? 2.cisi bu portaldaki verileri m3u8 formatına çevirebiliyormuyuz. örnekteki gibiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Tek tek nasıl kontrol ediyorsun?mac adresi olarak toplu şekilde kontrol etmenin yolu varmı m3u yatek tek çevirip kontrol etmek zor oluyor
Ben iki cihazda bu bahsi geçen konuyu denedim bir cihazda çalışan portalı başka cihaza kurdum çalışmadı birini kapatır kapatmaz diğer cihaz hemen gösterime geçti. Saygılar.arkadaşlar selam. merak ettiğim 2 konu var. 1.cisi bulduğumuz portal ve mac adreslerinden aynı anda kaç kişinin girebileceğiniz öğrenmenin bir yolu var mı? 2.cisi bu portaldaki verileri m3u8 formatına çevirebiliyormuyuz. örnekteki gibiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Öyle bir sistem daha henüz geliştirilmedi.mac adresi olarak toplu şekilde kontrol etmenin yolu varmı m3u yatek tek çevirip kontrol etmek zor oluyor
Reis Bilinmiyor diye yazınca işte onun hastasıyımKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
EyvallahKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Görkem hocam tüm paylaşımların için teşekkür ediyorum eline sağlık.Öyle bir sistem daha henüz geliştirilmedi.
merhabalarGörkem hocam tüm paylaşımların için teşekkür ediyorum eline sağlık.
MAC’ler m3U yapılabiliyor mu?
Yapılıyorsa nasıl yaparız bana yardımcı olabilir misin, tekrar teşekkürler.
Dostum teşekkürler-sağolasın, UNKNOWN yazmak istemedim onun için bilinmiyor yazdım, kullandığım player de deneme esnasında PORTAL'ın bitiş tarihi çıkmayınca. İyi seyirler.Reis Bilinmiyor diye yazınca işte onun hastasıyımTeşekkürler emeğine