gorkem serif
Paylaşımcı
- Konular
- 6
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eyvallah, sağolun hocam.Öğle arası ara öğün atıştırmalık, iyi seyirler.
Reis eline sağlık teşekkürÖğle arası ara öğün atıştırmalık, iyi seyirler.
Siz de sağolun dostumEyvallah, sağolun hocam.
Sağolasın dostum.Reis eline sağlık teşekkür
Eline Saglik HocamKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Android cihazlarda stalker/mac oynatıcı olarak;tivimate,ott navigator,ventox iptv player,iptv extreme pro,iptv stalker player,stbemu pro kullanılabilir.Arkadaşlar belki forumda ya da bu konunun içerisinde vardır bulamadığım için soruyorum. Mac player var mı bildiğiniz tv box uyumlu. 1 senedir çözemedim. Bilenlerden destek bekliyorum. Teşekkürler
Eline emeğine sağlıkKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Vstro Player Versiyon 8.1.11 En Sorunsuz Calisan Komplike Muhtesem Bir Player M3u ,xtream,Portal mac,dvr,epg,film,dizi,4 adet yerlesik player Daha Sayamadigim Bir cok özellik sınırsırsız liste ekletir aptoide de var en son surumu secmeyin 8.1.11 en duzgun calisan surumu reklam yok ucret yok daha ne olsun saygilarimla.Android cihazlarda stalker/mac oynatıcı olarak;tivimate,ott navigator,ventox iptv player,iptv extreme pro,iptv stalker player,stbemu pro kullanılabilir.
Dostum kullanmış olduğun IP PLAYER nedir bilmiyorum? Resimler iki ayrı PLAYER'e ait bunlar da ne yükleceğin yol olarak belli nasıl yükleneceği ile ilgili olarak daha önceki sayfalarda anlattım. Saygılar.Nasıl yapacigimi hala anlamadim
Lütfen örnek gösterirmisiniz
Dostum senin derdine çare (IPTV EXTREAM PLAYER) her şeye uyumlu.Arkadaşlar belki forumda ya da bu konunun içerisinde vardır bulamadığım için soruyorum. Mac player var mı bildiğiniz tv box uyumlu. 1 senedir çözemedim. Bilenlerden destek bekliyorum. Teşekkürler
Sağolasın-varolasın dostum, teşekkürler.Eline emeğine sağlık
Modlu apk olarak mı aratayım yoksa storedan indirsem olur mu?Dostum senin derdine çare (IPTV EXTREAM PLAYER) her şeye uyumlu.
Bulamadım ya. Link paylaşma şansın var mı? Çok teşekkür ederim şimdiden ☺Dostum senin derdine çare (IPTV EXTREAM PLAYER) her şeye uyumlu.
SİNETECH DRİVE'da paylaştım oradan temin edebilirsin, iyi seyirler.Bulamadım ya. Link paylaşma şansın var mı? Çok teşekkür ederim şimdiden ☺