Yeni Mac ve M3u Url Linkler

Donmayan kopmayan kasmayan (belki bir hafta belki 6 ay belkide yarım saat sonra DNS degistirilse bile çalışma sa da) hastasıyız, Titan M3U rica etsem, ayıp mı olur. Neyse isteyenin bir yüzü gerisi belli...

Arkadaşlar belki forumda ya da bu konunun içerisinde vardır bulamadığım için soruyorum. Mac player var mı bildiğiniz tv box uyumlu. 1 senedir çözemedim. Bilenlerden destek bekliyorum. Teşekkürler

Arkadaşlar belki forumda ya da bu konunun içerisinde vardır bulamadığım için soruyorum. Mac player var mı bildiğiniz tv box uyumlu. 1 senedir çözemedim. Bilenlerden destek bekliyorum. Teşekkürler
Android cihazlarda stalker/mac oynatıcı olarak;tivimate,ott navigator,ventox iptv player,iptv extreme pro,iptv stalker player,stbemu pro kullanılabilir.

Android cihazlarda stalker/mac oynatıcı olarak;tivimate,ott navigator,ventox iptv player,iptv extreme pro,iptv stalker player,stbemu pro kullanılabilir.
Vstro Player Versiyon 8.1.11 En Sorunsuz Calisan Komplike Muhtesem Bir Player M3u ,xtream,Portal mac,dvr,epg,film,dizi,4 adet yerlesik player Daha Sayamadigim Bir cok özellik sınırsırsız liste ekletir aptoide de var en son surumu secmeyin 8.1.11 en duzgun calisan surumu reklam yok ucret yok daha ne olsun saygilarimla.

M3u dosya şekilde olanları nasıl player yüklüyoruz ilk kez kuracagimda nasıl yaptığını bilmiyorum yardımcı olabilirseniz

Nasıl yapacigimi hala anlamadim

Lütfen örnek gösterirmisiniz
Dostum kullanmış olduğun IP PLAYER nedir bilmiyorum? Resimler iki ayrı PLAYER'e ait bunlar da ne yükleceğin yol olarak belli nasıl yükleneceği ile ilgili olarak daha önceki sayfalarda anlattım. Saygılar.

Ekli dosyalar

• 1 resim.png
    1 resim.png
    558.5 KB · Görüntüleme: 10
  • 2.resim.png
    2.resim.png
    36.6 KB · Görüntüleme: 12
Dostum senin derdine çare (IPTV EXTREAM PLAYER) her şeye uyumlu.

Geri