Eline sağlık hocam, teşekkürler.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Eline sağlık hocam, teşekkürler.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Sağolasın dostum teşekkürler.Eline sağlık hocam, teşekkürler.
Emeklerinize sağlık.Bu user-pass ları tek tek mi temizlıyoruz?programı varmı?Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Eline sağlık Reis tşkKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
0000Bu işareti nasıl kaldırabiliriz
Dediğin anlaşılmıyor kardeşim. Sen bu user passları hangi programda kullanıyorsun önce onu anlayalım playerde mi panel tarama programın da mı?benim anlatmak istediğim user passları kendi comboliste eklediğin zaman aynı işaret çıkıyor paneli taradığın zaman user passlar hata veriyor
Usta user passları kopyala ve bir not defterine yapıştır. Daha sonra not defterinde neyi değiştirmek istiyorsan aradaki boşluklarda dahil olmak üzere kopyala, not defterinin üst menüsünden düzenle kısmına tıkla, oradan değiştir seçeneğini seç, açılan kutucukta kopyaladıkların otomatik olarak çıkacak alt kısmı boş gelecektir sen oraya iki nokta üstüste yaparak değiştir dediğinde işlem tamamlanmış olacaktır.benim anlatmak istediğim user passları kendi comboliste eklediğin zaman aynı işaret çıkıyor paneli taradığın zaman user passlar hata veriyor
Valla çözdüm olayı nemden hertarafımdan su akarkenUsta user passları kopyala ve bir not defterine yapıştır. Daha sonra not defterinde neyi değiştirmek istiyorsan aradaki boşluklarda dahil olmak üzere kopyala, not defterinin üst menüsünden düzenle kısmına tıkla, oradan değiştir seçeneğini seç, açılan kutucukta kopyaladıkların otomatik olarak çıkacak alt kısmı boş gelecektir sen oraya iki nokta üstüste yaparak değiştir dediğinde işlem tamamlanmış olacaktır.
Kolay gelsin
Geçen gün ben de böyle bir panele rastlamıştım. Burada bunun bahsi geçmişti. m3u alan kişinin IP adresine göre tahsis edilmiş dediler arkadaşlar. Ben de öyle tahmin ediyorum.Bunun anlamı ne ola ki Baron un paylaş tiğı M3U lardan birinde Pro Türk herhalde panelde her kanalda böyle bir yazı var ve açılmıyor lar çokta Profosyonel gibi duruyor Panel ama açılmıyor sa
Öyleyse sıkıntı Ama şöyle de bir şey var Tarih boyunca kaçan kovalayana karşı kovalayan kaçana karşı yöntemi ni güncellemiş. Hayırlı sıGeçen gün ben de böyle bir panele rastlamıştım. Burada bunun bahsi geçmişti. m3u alan kişinin IP adresine göre tahsis edilmiş dediler arkadaşlar. Ben de öyle tahmin ediyorum.
İşaret üzerine imleçi getir delet yap.Bu işareti nasıl kaldırabiliriz
Teşekkürler sağolasın, dostum.Eline sağlık