gorkem serif
Paylaşımcı
- Konular
- 6
Sana da EVYALLAH dostum.Eyvallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sana da EVYALLAH dostum.Eyvallah
Silent71' in tarif ettiği yolu izle, teşekkürler.Görkem hocam tüm paylaşımların için teşekkür ediyorum eline sağlık.
MAC’ler m3U yapılabiliyor mu?
Yapılıyorsa nasıl yaparız bana yardımcı olabilir misin, tekrar teşekkürler.
Tamamdır Görkem hocam teşekkürlerSilent71' in tarif ettiği yolu izle, teşekkürler.
Yardımcı olmaya çalışacağım dostum. Saygılar.Tamamdır Görkem hocam teşekkürler![]()
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
o user/pass m3u da aynı sınırsızDostum teşekkürler-sağolasın, UNKNOWN yazmak istemedim onun için bilinmiyor yazdım, kullandığım player de deneme esnasında PORTAL'ın bitiş tarihi çıkmayınca. İyi seyirler.
Yine güzel paneller usta. Eline sağlık.Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
TeşekkürlerKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
kullanıcı adı ve şifre vahiy olarakmı gelecekmerhabalar
koyu yazı ile yazdığım yerleri sil gerekli bilgileri gir m3u olarak yükle kullan
http://sunucu url ekle/get.php?username=kullanıcı adı ekle&password=şifre ekle&type=m3u
Teşekkürler dostum sağolasın.Yine güzel paneller usta. Eline sağlık.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.genellikle TR kanallarını barındıran bir panel.
İyi seyirler olsun dostum.Teşekkürler
İyi seyirler olsun dostum.Eline Saglik Gorkem Hocam
Hocam Arada Benim Konuya Ugrarsaniz Sevinirim Saolsun Mete Hocam Surekli Destek Oluyorİyi seyirler olsun dostum.
ben de bekliyorum vahiy gelmesinikullanıcı adı ve şifre vahiy olarakmı gelecek
Tabi ki ne demek foruma girdiğim zaman ekranda gördüğüm zaman girip bakar yorum yazarım.Hocam Arada Benim Konuya Ugrarsaniz Sevinirim Saolsun Mete Hocam Surekli Destek Oluyor
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.