Yeni Mac ve M3u Url Linkler

Dostum güzel temennin için teşekkürler, size yardımcı olacak ise elbette tarihlerini de yazarım, MAC'lar M3U veya M3U8 uygulamalara göre daha uzun ömürlü oluyor tabii ki burada kullanıcının tercihi önemli. Saygılar.
Evet haklısın daha uzun ömürlü oluyor ama dediğim gibi önceden check edemediğimiz için uğraşıyoruz , yüklüyoruz ama çalışmıyor , ya komple yabancı ülkeler var , ya da VPN istiyor. Nankörlük ediyormuş gibi de olmak istemem. Emeğine saygısızlık yapmak da istemem sadece ufak bir ricaydı benimki

Evet haklısın daha uzun ömürlü oluyor ama dediğim gibi önceden check edemediğimiz için uğraşıyoruz , yüklüyoruz ama çalışmıyor , ya komple yabancı ülkeler var , ya da VPN istiyor. Nankörlük ediyormuş gibi de olmak istemem. Emeğine saygısızlık yapmak da istemem sadece ufak bir ricaydı benimki
Seni anlıyorum, sen sadece bana rica da bulunup fikrini samimi olarak belirtmişsin, ben de samimi olduğunu bildiğim için saygısızlık olduğunu düşünmeden cevap verdim. Yazdığım notta da belirtim bir tercih meselesi. Saygılar.

Şu mac ilginçmiş MAC : A0:BB:3E bu şekilde combo yapıp daha çok hit düşürebiliriz. Panel de TR kanallarının tamamını barındıran stabil güzel bir panel. Hocam eline sağlık.
Nerde bu mac amcaoğlu ben bu paketde rastlamadım oncekindemi

Şu mac ilginçmiş MAC : A0:BB:3E bu şekilde combo yapıp daha çok hit düşürebiliriz. Panel de TR kanallarının tamamını barındıran stabil güzel bir panel. Hocam eline sağlık.
Evet sıra dışı ve ilginç, çok nadir de olsa bu ve buna benzer panellere denk geliyorum diğer panellere nazaran daha uzun ömürlü oluyor. Güzel temennin için teşekkür ederim, sağolasın seni de yakınen takip ediyorum güzel paylaşımların var emeklerine sağlık.

Evet sıra dışı ve ilginç, çok nadir de olsa bu ve buna benzer panellere denk geliyorum diğer panellere nazaran daha uzun ömürlü oluyor. Güzel temennin için teşekkür ederim, sağolasın seni de yakınen takip ediyorum güzel paylaşımların var emeklerine sağlık.
benimde eskiden kullanamazdım cloudstream uygulamalar filan ile çözerdim dizi filmi bakıyorum şuan mesela 1 panel var her kullanıcı da dizi film değişebiliyor atıyorum birinde 3290 aynı panel 7000 dizi de olabiliyor yine bu tons ilk zaman hoşuma gitmişti ama 1 kişi girince diziyi bile izleyemiyosun zamanla baktım 10 kışı bile girse çalışanlar var bunlardan maç veya tv izleyip sorunsuz izleyenler de var mı acaba bilmiyorum ama tv ler genelde sorunlu gibi geldi bana normal kanal da olsa

merhaba emeklerinize sağlık. sormak istediğim bir sorum var. mac portallarda aynı mac adresinden aynı anda 1 kişi girebiliyor değil mi? ikinci girdiğinde diğerini atıyor mu?

benimde eskiden kullanamazdım cloudstream uygulamalar filan ile çözerdim dizi filmi bakıyorum şuan mesela 1 panel var her kullanıcı da dizi film değişebiliyor atıyorum birinde 3290 aynı panel 7000 dizi de olabiliyor yine bu tons ilk zaman hoşuma gitmişti ama 1 kişi girince diziyi bile izleyemiyosun zamanla baktım 10 kışı bile girse çalışanlar var bunlardan maç veya tv izleyip sorunsuz izleyenler de var mı acaba bilmiyorum ama tv ler genelde sorunlu gibi
geldi bana normal kanal
Ben bir hobi olarak mac m3u extreme CODE uygulamalarını bulup deneyip sizlere servis ediyorum her şey insanları tercihi saygılar dostum.keyifli seyirler olsun.

Son düzenleme:

Geri