fener09
Paylaşımcı
- Konular
- 11
harikasınız üstad merakla bekliyoruzGüzel bir video olacak ancak maalesef hala tam bitiremedim, yarın 21.00'da yayında olacak ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
harikasınız üstad merakla bekliyoruzGüzel bir video olacak ancak maalesef hala tam bitiremedim, yarın 21.00'da yayında olacak ama
Bizim gibi amatörlerin yeni alınmış bir bilgisayarı sıfırdan kurması ve formatlaması mümkünmü
bios içinden intel vdm ayarını bulup kapatmayı unutmayın eğer açıksa kurulum esnasında hiç bir diski görmez bu arada cihaz markası nedir ?sipariş vermiş olduğum yeni laptop bu gün elime geçti artık bu videoları izleyerek kurulumunu gerçekleştireceğim bakalım olacakmı becerebilecekmiyiz
sipariş vermiş olduğum yeni laptop bu gün elime geçti artık bu videoları izleyerek kurulumunu gerçekleştireceğim bakalım olacakmı becerebilecekmiyiz
Forumca merakla bekliyoruz gerçekten deŞu meşhur dizüstü bilgisayarın resmini bi görelim.
Kurmaya başlayınca takıldığınız yerde buradan sorun
sipariş vermiş olduğum yeni laptop bu gün elime geçti artık bu videoları izleyerek kurulumunu gerçekleştireceğim bakalım olacakmı becerebilecekmiyiz
bios içinden intel vdm ayarını bulup kapatmayı unutmayın eğer açıksa kurulum esnasında hiç bir diski görmez bu arada cihaz markası nedir ?
Bu arada hayırlı olsun hocam güle güle kullanın![]()
Sağolun Lenova aldık hayırlısı sayenizde kurulum yapmaya çalışacağımŞu meşhur dizüstü bilgisayarın resmini bi görelim.
Kurmaya başlayınca takıldığınız yerde buradan sorun
Güle güle kullanın.Sağolun Lenova aldık hayırlısı sayenizde kurulum yapmaya çalışacağım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ideapad Slim 3 16IAH8 Intel Core I5-12450H 16GB 512GB SSD 16" Wuxga (1920X1200) IPS Panel
Sağolun Lenova aldık hayırlısı sayenizde kurulum yapmaya çalışacağım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ideapad Slim 3 16IAH8 Intel Core I5-12450H 16GB 512GB SSD 16" Wuxga (1920X1200) IPS Panel
Laptoplarda genelde kapalı oluyor VMD. Acer bu konuda biraz sıkıntılı. Bir kuruluma başlasın o zaman açık mı kapalı mı anlaşılırVdm seçeneğini aktifse biostan kapatmak zorunda aksi takdirde kurulum yaparken windowsu kuracağı diski göremez yanlış yönlendirme yapmayalım
Bende tam tersine kapalıya denk gelmedim hocam acer marka 2 laptop kurdum vdm açıktı aynı şekil hp markada da denk geldim nerde uğraştırıcı iş varsa beni buluyo onu anlamış oldum bunca zamandır hem masa üstü hem diz üstü kurdum her kurulumum ya da formatım sıkıntılı geçer hiç sekmez mutlaka bir pürüz çıkıyor ya elektrik gider gelir ya iso eksik iner falan filanLaptoplarda genelde kapalı oluyor VMD. Acer bu konuda biraz sıkıntılı. Bir kuruluma başlasın o zaman açık mı kapalı mı anlaşılır
Bende tam tersine kapalıya denk gelmedim hocam acer marka 2 laptop kurdum vdm açıktı aynı şekil hp markada da denk geldim nerde uğraştırıcı iş varsa beni buluyo onu anlamış oldum bunca zamandır hem masa üstü hem diz üstü kurdum her kurulumum ya da formatım sıkıntılı geçer hiç sekmez mutlaka bir pürüz çıkıyor ya elektrik gider gelir ya iso eksik iner falan filan![]()