Öneri X GRUP -TVX+ MOBİL/ BOX SÜRÜM GÜNCELLEMESİ 1.0.4 (28.06.25)

Bilmiyorum hocam sürekli yakında bilgileri paylaşacağız deyip duruyorlar ama ortada bir gerçek var milletin gözünden düştüler artık telegram kanalları eskisi gibi canlı değil. Aslında bu paralı işini orada olan bir kaç kişi yok size destek olalım yok premium sürüm getirin diyerek adamların aklını çeldiler sonra onlarda işi paralıya kaydırdılar.
Maalesef ben ve birkaç üye ikna etmeye çalıştık insanlar buraya ücretsiz izlemeye geliyor parası olsa legal alır diye niye paralı yapıyorsun bari reklam koyun onunla karşılayın ihtiyaçlarınızı aman boşver vazgeçmeyecek g*lge izleyecek ben

Bende böyle şeyleri sevmiyorum tek bu uygulama için değil yorumumu kimse üstüne alınmasın ben ortaya yapıyorum
önce uygulamayı yapıyorlar insanlarını alıştırıyorlar sonra biz artık ücretli yapmaya karar verdik tamam sunucu vs ücretlerini karşılaması lazım ama madem baştan uygulama yapmayacaksın
ben de genel olarak bir yazıyım uzun zamandır forum da üyeyim iy kötü güzel sohbetlerimiz dostluklarımız da oluyor gördüğüm zaten istisna varmıdır bilmiyorum sistem şu forumda önce bişeler paylaşıp sonra telegrama geller sonra apk yapıp o usta mükkemeller bu arada bazıları zaten burdaki m3u panellerde olanları alıp m3u patlayınca arızalı vs ile devam eden sonucunda ücretli apk ya dönüşen şeyler evet bunlar oluyor kimse zorla da paralı bişe izletmiyor şuan zaten tod 300 tl en temizi al geç yaparsın bu kadar da kasmaya da gerek kalmaz apk mı inat rec stabil ücretsiz gayet net çalışıyor her dönem ekstra apklar gelir geçer glge de vardı mail şu bu guncelleme özellikle foruma yeni gelen kişilere tavsiyem ücret verip apk kullanmayın sene 2025 internet geniş bir havuz herşeye ulaşılıyor iyi forumlar

Android 7 işletim sistemine sahip uydu alıcımda tüm kanallarda bu kanal çevrimdışı yazıyor. Sildim yükledim önbelleği temizledim aynı, benzer sorunu yaşayan arkadaş var mı ya da çözüm yolunu bilen.
box cihazima bir kere kurdum hersey cok güzeldi hatta favori liste olusturmustum. ikicisi gün eklentiye girdim yükleme yapiliyor bekleyin yaziyor bir dakika bekledim hic birsey yok. tüm sildim kurdum calisti. yeniden favori liste olusturdum. ertesi gün yine ayni sorun bu sefer senin gibi yaptim eklenti önbellegi sifirladim gecmisi sildim calisti. önceki yaptigim favori listesi falan tüm gitti. eklentide böyle bir sorun mevcut.

İnsallah Ucretli Sisteme Gecmez Reklam Olabilir 5 Tikda Bir İzleyen Cok Olursa Kazanirlar Para Kazanmasinlar Demiyorum İnat ve Rec in Yaptigi Gibi Yaparsa Cok İyi Olur İzleyici de Kaybetmezler Zaten Suan Uygulamalari Her Yonden 1 Numara Acik Ara Hemde İnsallah Bu Sekilde Devam Ederler

İnsallah Ucretli Sisteme Gecmez Reklam Olabilir 5 Tikda Bir İzleyen Cok Olursa Kazanirlar Para Kazanmasinlar Demiyorum İnat ve Rec in Yaptigi Gibi Yaparsa Cok İyi Olur İzleyici de Kaybetmezler Zaten Suan Uygulamalari Her Yonden 1 Numara Acik Ara Hemde İnsallah Bu Sekilde Devam Ederler
Cok zor usta ikna olmuyor kaç tane bende dahil dedik yok maalesef üye kaybedersin diyoruz beni ilgilendirmez diyor

Maalesef ben ve birkaç üye ikna etmeye çalıştık insanlar buraya ücretsiz izlemeye geliyor parası olsa legal alır diye niye paralı yapıyorsun bari reklam koyun onunla karşılayın ihtiyaçlarınızı aman boşver vazgeçmeyecek g*lge izleyecek ben
onada saygi gösteririm ugrasiyor. ama basiyla sonu tutumuyor. burda sintech kullanarak reklamini yapti. baktim eklenti calismiyor sileriz ispanyol ve bulgar youtubede neyin nasil yapilacagini anlatiyor. anlamasakda anliyoruz sikinti yok.

vaybe ben bunu görmemişim şimdiye kadar, gerçekten iyimiş teşekkürler..

---------------------------------------------------------
MOBİL SÜRÜM GÜNCELLEME NOTLARI: 1.0.2
---------------------------------------------------------

Hata ve güvenlik iyileştirmeleri yapıldı.

Performans iyileştirmesi yapıldı.

Ekli dosyayı görüntüle 8554Ekli dosyayı görüntüle 8555Ekli dosyayı görüntüle 8556

Dipnot: Lütfen güncel apk dosyasını kurmadan eski uygulamayı cihazınızdan kaldırın. Ayrıca Google Play harici uygulama kurduğunuz için virüs uyarısı almanız çok normaldir.

------------------------------------
TVX+ BOX SÜRÜM GÜNCELLEME NOTLARI 1.0.4
------------------------------------

Ayarlar Kısmına :

Canlı TV kanalları için Uydu Zapping özellikli Player olarak eklendi.

Ram düşük cihazların kullanımı için Animasyonları Kapatma Özelliği Eklendi.

Herhangi bir sorun yaşanması halinde Önbelleği Temizle butonu eklendi.

Diziler ve Filmler:

Dizi ve Filmlerde Kaldığın Yerden Devam Et ve Baştan Oynat Özelliği Eklendi.

Diziler de yarım bıraktığınız bölümün üzerinde Yarım İkon tamamen bitirdiğinizde ise Onay Tiki gözüküyor.

DİPNOT : YENİ SÜRÜM KURMADAN CİHAZINIZDAN ESKİ UYGULAMAYI SİLİNİZ !!

Keyifli seyirler dileriz.

XGROUP : XByte-XReo-Wonka.

Ekli dosyayı görüntüle 7870Ekli dosyayı görüntüle 7871Ekli dosyayı görüntüle 8107Ekli dosyayı görüntüle 8108Ekli dosyayı görüntüle 9734
Ekli dosyayı görüntüle 9735
Ekli dosyayı görüntüle 9736
gördüğüm kadarıyla tek eksik TVXPLAYER de kumanda ile kanal ileri geri çalışmıyor.UYDU ZAPPİNG de çalışıyor ama bu sefer kanallar altta çıkmıyor,EKOPLAYER DE ne kanal atlama nede kanal adları çıkıyor..sadece TVXPLAYER de ileri geri olursa mükemmel olur.ayrıca favoriler de kanalları kendimiz sıralama yapablirsek çok iyi olur, teşekkürler şimdiden.

gördüğüm kadarıyla tek eksik TVXPLAYER de kumanda ile kanal ileri geri çalışmıyor.UYDU ZAPPİNG de çalışıyor ama bu sefer kanallar altta çıkmıyor,EKOPLAYER DE ne kanal atlama nede kanal adları çıkıyor..sadece TVXPLAYER de ileri geri olursa mükemmel olur.ayrıca favoriler de kanalları kendimiz sıralama yapablirsek çok iyi olur, teşekkürler şimdiden.
Farkli playerlarda farkli ozellikler var hocam, normaldir. Zaplama istiyorsaniz uydu player kullanin, geri sarmada kolaylik icin exoplayer, alt menüden kanal degisimi icin TVXPLAYER kullanin.

Ssport 1 + daki GS maçı yok ssport1 deki yayın var.

Öncelikle herkese iyi forumlar. 3 harfli bir marketten aldığım bir televizyon bu uygulama sayesinde çağ atladı. Uydu alıcısı niyetine kullanıyorum. Her şey mevcut. Yapımcı arkadaşa teşekkürler. Her zaman olmasada spor sekmesinde ki bazı kanalları açtığımda 5 6 saniye sonra bu kanal şu anda çevrimdışı hatası veriyor.

7/24 dizi kanalları çalışmıyor galiba.bu konular halledilip reklam bağış filan konabilir.uygulsma ve kanallar stabil değil gidip geliyor.

SineTech aracılığı ile tanıdım programı ve çok başarılı buldum reklam olabilir olmalı ama üyelik yanlış elbette bu benim fikrim

Şimdiye kadar eleştirilere "sen parami ödüyorsun gelmiş konuşuyorsun" diyorlardı hiç bir şekilde kendinde sorun kabul etmiyorlar ya internetin zayıf diyor yada orjinal Kanal böyle kendisi açılmıyor diyor şimdi de üyelik konusu açıldı hadi adamsanız ücretli yapın da eleştirilere nasıl tavrınız değişiyor millet her sıkıntıda sizi hortlatırlar. benim sizinle sıkıntım yok gereksiz yere iftira attınız bana dilerim ki başarılı olmayasınız inat daha iyi HD değil ama en azından sizin gibi kasmıyorlar

Son düzenleme:
Şimdiye kadar eleştirilere "sen parami ödüyorsun gelmiş konuşuyorsun" diyorlardı hiç bir şekilde kendinde sorun kabul etmiyorlar ya internetin zayıf diyor yada orjinal Kanal böyle kendisi açılmıyor diyor şimdi de üyelik konusu açıldı hadi adamsanız ücretli yapın da eleştirilere nasıl tavrınız değişiyor millet her sıkıntıda sizi hortlatırlar. benim sizinle sıkıntım yok gereksiz yere iftira attınız bana dilerim ki başarılı olmayasınız inat daha iyi HD değil ama en azından sizin gibi kasmıyorlar
Zaten bizde bir sorun yok, problemli icerik olursa zaten soyluyoruz. Git inat kullan o zaman zorla kullandirtacak degiliz.

Ücretli olursa sileriz mecburen. Tv izlemek için kullanıyorum. Ulusal kalan için para verecek halimiz yok. İlginç bir karar. Saygı duyarım ancak yayıncıya

İyi akşamlar, box sürümünü kullanıyorum. Uygulama gerçekten çok güzel ve kullanışlı.
Yanlız bir kaç istek ve öneride bulunucam; iptv ve bunun gibi uygulamalar için 22' lik bir tv de android box ta uygulamayı kullanıyorum filmleri ve dizileri seçerken ekranda yazıları çok küçük görünüyor, görünüm ayarları eklenip öğe ebatı büyütme eklenebilir birde film yada dizi hız ayarlarında hızlandırdığımda ses çocuk sesi gibi inceliyor ve hızlı izlenmeyecek gibi cırtlak bir sese dönüşüyor, hızlı izlemek için ses tonu ayarlaması yapabilir misiniz..

Geri