Öneri X GRUP -TVX+ MOBİL/ BOX SÜRÜM GÜNCELLEMESİ 1.0.4 (28.06.25)

---------------------------------------------------------
MOBİL SÜRÜM GÜNCELLEME NOTLARI: 1.0.2
---------------------------------------------------------

Hata ve güvenlik iyileştirmeleri yapıldı.

Performans iyileştirmesi yapıldı.

Ekli dosyayı görüntüle 8554Ekli dosyayı görüntüle 8555Ekli dosyayı görüntüle 8556

Dipnot: Lütfen güncel apk dosyasını kurmadan eski uygulamayı cihazınızdan kaldırın. Ayrıca Google Play harici uygulama kurduğunuz için virüs uyarısı almanız çok normaldir.

------------------------------------
TVX+ BOX SÜRÜM GÜNCELLEME NOTLARI 1.0.4
------------------------------------

Ayarlar Kısmına :

Canlı TV kanalları için Uydu Zapping özellikli Player olarak eklendi.

Ram düşük cihazların kullanımı için Animasyonları Kapatma Özelliği Eklendi.

Herhangi bir sorun yaşanması halinde Önbelleği Temizle butonu eklendi.

Diziler ve Filmler:

Dizi ve Filmlerde Kaldığın Yerden Devam Et ve Baştan Oynat Özelliği Eklendi.

Diziler de yarım bıraktığınız bölümün üzerinde Yarım İkon tamamen bitirdiğinizde ise Onay Tiki gözüküyor.

DİPNOT : YENİ SÜRÜM KURMADAN CİHAZINIZDAN ESKİ UYGULAMAYI SİLİNİZ !!

Keyifli seyirler dileriz.

XGROUP : XByte-XReo-Wonka.

Ekli dosyayı görüntüle 7870Ekli dosyayı görüntüle 7871Ekli dosyayı görüntüle 8107Ekli dosyayı görüntüle 8108Ekli dosyayı görüntüle 9734
Ekli dosyayı görüntüle 9735
Ekli dosyayı görüntüle 9736
Eline sağlık mükemmel

Eline Koluna Saglik Kardesim Mukemmel Uygulama Herkese Tavsiye Ediyorum.

Android 7 işletim sistemine sahip uydu alıcımda tüm kanallarda bu kanal çevrimdışı yazıyor. Sildim yükledim önbelleği temizledim aynı, benzer sorunu yaşayan arkadaş var mı ya da çözüm yolunu bilen.

Bu uygulamaya yoğunluk verse sinetech.en sağlam uygulama diyebilirim. Kanal ekleme yapilabilir .güncel tutalım lütfen..

Selamun aleyküm, öncelikle emeklerinize sağlık ustalarım. Dizi ve film bölümünde kaldığım yerden devam edemiyorum. Son sürüm yükledim özel bir ayar mı yapmalıyım? Teşekkür ederim..

ustam denedim halada kullanıyorum box sürümünü ellerine sağlık mükemmel bir detaysın allah razı olsun senden :)

Elinize sağlık boxa kurdum çok güzel ve kullanışlı olmuş. Tüm kanallar aktif mi? Bazı spor kanallarının çevrimdışı olarak açılmadığını gördüm. Açılacak mı?

Bu Uyguluma Bana İnat Box i Sildirtti Cok Asiri Titizlikle Hazirlanmis A"dan Z"hersey en ince detayina kadar dusunulmus goruntu kalitesi desen kiyaslama bile yapamazssin Canli,film,dizi olarak ayri kategorize edilmis aradigin hersey mevcut dizi,film arama butonuna bakacaginiz film veya dizinin ismini dogru sekilde yazarsaniz cikiyor film,dizi,kapak fotolari oynayayan oyuncular ,tmdb cekiyor sanirim live bolumude karisik degil kategorize yapilimis kanallar her kanal kendi kategorisinde,üstelik reklam yok,ve cogu kanalda 24 saat dvr mevct suana kadar gordugum en guzel uygulama diyebilirim insallah surekliligi olur.yapanlarinda eline emegine saglik insallah ucretliye cevirmezler reklam koysunlar onemli degil gordugum kadariyla suan reklamda cikmadi saygilarimla Kargo1975

Bu Uyguluma Bana İnat Box i Sildirtti Cok Asiri Titizlikle Hazirlanmis A"dan Z"hersey en ince detayina kadar dusunulmus goruntu kalitesi desen kiyaslama bile yapamazssin Canli,film,dizi olarak ayri kategorize edilmis aradigin hersey mevcut dizi,film arama butonuna bakacaginiz film veya dizinin ismini dogru sekilde yazarsaniz cikiyor film,dizi,kapak fotolari oynayayan oyuncular ,tmdb cekiyor sanirim live bolumude karisik degil kategorize yapilimis kanallar her kanal kendi kategorisinde,üstelik reklam yok,ve cogu kanalda 24 saat dvr mevct suana kadar gordugum en guzel uygulama diyebilirim insallah surekliligi olur.yapanlarinda eline emegine saglik insallah ucretliye cevirmezler reklam koysunlar onemli degil gordugum kadariyla suan reklamda cikmadi saygilarimla Kargo1975
Ücretli sürüm olacak 🤌🏻😅

Bildiğim kadarıyla ligler başlayınca ücretli olacakmış.

Evet maalesef ücretli olacak tod yayın verecekmiş çoğu kanal kaldıralacakmis bein Sport onlar kaçak iptv nasıl yayın veriyorsa öyle olacakmış sürekli donacak büyük ihtimalle başka alternatif bakacağız😔😔

Bende böyle şeyleri sevmiyorum tek bu uygulama için değil yorumumu kimse üstüne alınmasın ben ortaya yapıyorum
önce uygulamayı yapıyorlar insanlarını alıştırıyorlar sonra biz artık ücretli yapmaya karar verdik tamam sunucu vs ücretlerini karşılaması lazım ama madem baştan uygulama yapmayacaksın

Bende böyle şeyleri sevmiyorum tek bu uygulama için değil yorumumu kimse üstüne alınmasın ben ortaya yapıyorum
önce uygulamayı yapıyorlar insanlarını alıştırıyorlar sonra biz artık ücretli yapmaya karar verdik tamam sunucu vs ücretlerini karşılaması lazım ama madem baştan uygulama yapmayacaksın
Maalesef usta öyle Bi domates tv kaldı g**ge zaten gitti

Arkadaşlar kolay gelsin program harika box da kullanıyorum ama tablette mobilya sürümde diz ve film kısmı boş çıkıyor sildim tekrar yükledim ama sorun düzelmedi şimdiden yazdınız için teşekürler

Ben kendi açımdan bakiyorum benim amacim zaten mac izlemek her turlu bulurum zaten haftada 1 kez acip izliyorum baska bir + yok bana o yüzden gerek yok zaten ligler bitince siliyorum. bu sene herkesde parali sistem gelmeye başladı herkes inat ve rec gibi baba evine dönecek 😅✋🏻

Farklar nedir + ücreti vs bilgin varmi
Bilmiyorum hocam sürekli yakında bilgileri paylaşacağız deyip duruyorlar ama ortada bir gerçek var milletin gözünden düştüler artık telegram kanalları eskisi gibi canlı değil. Aslında bu paralı işini orada olan bir kaç kişi yok size destek olalım yok premium sürüm getirin diyerek adamların aklını çeldiler sonra onlarda işi paralıya kaydırdılar.

Geri