Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Alakasız mesajlar atıp duruyorsun bilgin yok bari milleti yanıltma henüz ücretli olmadı ve fiyatlar konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.Ücretli Oldu Bile
Şuanlık Kapalı Uygulama Yani Geçmişler Gibi BişeyAlakasız mesajlar atıp duruyorsun bilgin yok bari milleti yanıltma henüz ücretli olmadı ve fiyatlar konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.
Şu an uygulamayı açıp baktım ve açılıyor bazı kanallar çevrim dışı ama genel itibarıyla uygulama gayet düzgün çalışıyor ve sen halen denemeden bilmeden millete yanlış bilgi veriyorsun.Şuanlık Kapalı Uygulama Yani Geçmişler Gibi Bişey
Sende Açılıyor Ama Bende Açılmıyor Böylelikle Ben Denememiş Mi Oluyorum?Şu an uygulamayı açıp baktım ve açılıyor bazı kanallar çevrim dışı ama genel itibarıyla uygulama gayet düzgün çalışıyor ve sen halen denemeden bilmeden millete yanlış bilgi veriyorsun.