Web'den iptv izle

Merhaba arkadaşlar,

Kişisel kullanım amacıyla basit bir online m3u player sitesi hazırladım.
Varsayılan m3u listesi olarak @sakultah arkadaşımızın paylaştığı listelerden birisini kullandım,
kendisine emekleri için teşekkür ederim.

Yükle butonunu kullanarak kendi listenizi yerelden veya url olarak ekleyebilirsiniz.
Umarım işinize yarar, keyifli seyirler dilerim. 😊
Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Link:

Ekli dosyayı görüntüle 8010

Not: Profesyonel değilim, AI yardımıyla yaptım o yüzden çok kurcalayamam bilginiz olsun :)

Ekranın solundaki butonla paneli açıp kapatabilirsiniz, panel gizlendikten sonra o da gizlenir. Mouse ile o bölüme yaklaştığınızda gözükür.
Ekli dosyayı görüntüle 8016

Mobil uyumluluk için şimdilik geçici bir destek ekledim, zamanla düzenlemeye devam edicem.
- Mobil destek konusu biraz şu anlık yok denebilir çünkü tarayıcıda mobili test ederken sorun olmuyor ancak herhangi bir mobil telefonda
görüntü açısında sorun yaşıyorum.
Mobilden izlemek isteyenler için şu anlık durum bu.

Ek olarak güncellediğimde sizde de gözükmezse tarayıcı çerezlerinizi silmeniz gerekebilir.
Emeğine sağlık ,Güzel olmuş

Merhaba arkadaşlar,

Kişisel kullanım amacıyla basit bir online m3u player sitesi hazırladım.
Varsayılan m3u listesi olarak @sakultah arkadaşımızın paylaştığı listelerden birisini kullandım,
kendisine emekleri için teşekkür ederim.

Yükle butonunu kullanarak kendi listenizi yerelden veya url olarak ekleyebilirsiniz.
Umarım işinize yarar, keyifli seyirler dilerim. 😊
Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Link:

Ekli dosyayı görüntüle 8010

Not: Profesyonel değilim, AI yardımıyla yaptım o yüzden çok kurcalayamam bilginiz olsun :)

Ekranın solundaki butonla paneli açıp kapatabilirsiniz, panel gizlendikten sonra o da gizlenir. Mouse ile o bölüme yaklaştığınızda gözükür.
Ekli dosyayı görüntüle 8016

Mobil uyumluluk için şimdilik geçici bir destek ekledim, zamanla düzenlemeye devam edicem.
- Mobil destek konusu biraz şu anlık yok denebilir çünkü tarayıcıda mobili test ederken sorun olmuyor ancak herhangi bir mobil telefonda
görüntü açısında sorun yaşıyorum.
Mobilden izlemek isteyenler için şu anlık durum bu.

Ek olarak güncellediğimde sizde de gözükmezse tarayıcı çerezlerinizi silmeniz gerekebilir.
Denedikçe yaptığın işi daha çok taktir etme isteği doğdu bende.
Bir de m3u eklemeyi bir kontrol edermisin ,iki ayrı liste yüklemek istedim ama hata verdi.

Bein sportlari ekleye bilirmisin
Eklemeye çalışırım varsayılan listeye ek bir m3u yaparım ama kendi listenizi ekleyebilirsiniz o tür durumlarda.
Denedikçe yaptığın işi daha çok taktir etme isteği doğdu bende.
Bir de m3u eklemeyi bir kontrol edermisin ,iki ayrı liste yüklemek istedim ama hata verdi.
Evet şu an desteklemiyor, çift liste kullanışlı olur dediğiniz gibi onu da eklerim.

güzel olmuş eline sağlık

mümkünse kaynak kodlarını atabilirmisin biraz oynama yapalım boş zamanda eğlence için

Ellerine emeğine sağlık. Bilgilendirme için kendi url'sini ekleyen arkadaşlar user-agent referer ile açılan kanallar varsa desteklemiyor. o sebeple kanallar açılmayabilir.

Ellerine emeğine sağlık. Bilgilendirme için kendi url'sini ekleyen arkadaşlar user-agent referer ile açılan kanallar varsa desteklemiyor. o sebeple kanallar açılmayabilir.
Evet, maalesef öyle bir eksiklik var şu an. Onun için m3u listesindeki user-agent ve proxy vs. kullanacak bir yapı oluşturmak gerekiyor. Şu an bunu yapmayı deneyebilirim ama github'da böyle bir sistemi çalıştırıp host edebilir miyim free olarak onu bilmiyorum.

Eline sağlık. user-agent yasaklı olan yayınlar açılmıyor. Pcde kullanılabilir

Konuyu görüntüleyenler

Geri