Pcde Firefoxta sorun yok. Farklı tarayıcı deneyin. İşteki pcden girdiyseniz engelli olabilir.PC acılmıyor yınede ortada bır emek var acan ve kullanan vardır elbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Pcde Firefoxta sorun yok. Farklı tarayıcı deneyin. İşteki pcden girdiyseniz engelli olabilir.PC acılmıyor yınede ortada bır emek var acan ve kullanan vardır elbet
Bende operada sorun yok. Farklı tarayıcıda deneyin.Telefondaki Crome 'da görüntü bu.
Sol alttaki ses tuşu ve sol üsteki menüye gidilmiyor.
Teşekkür ederim, ara sıra güncelleme yapıyorum mobil için o yüzden oluyor büyük ihtimal.Siteye girer girmez o hatayı alıyordum şuan tekrardan denedim ve şuanda açılıyor emeğinize sağlık
Yandex ile açtıBende operada sorun yok. Farklı tarayıcıda deneyin.
Emeğine sağlık ,Güzel olmuşMerhaba arkadaşlar,
Kişisel kullanım amacıyla basit bir online m3u player sitesi hazırladım.
Varsayılan m3u listesi olarak @sakultah arkadaşımızın paylaştığı listelerden birisini kullandım,
kendisine emekleri için teşekkür ederim.
Yükle butonunu kullanarak kendi listenizi yerelden veya url olarak ekleyebilirsiniz.
Umarım işinize yarar, keyifli seyirler dilerim.
Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Link:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 8010
Not: Profesyonel değilim, AI yardımıyla yaptım o yüzden çok kurcalayamam bilginiz olsun
Ekranın solundaki butonla paneli açıp kapatabilirsiniz, panel gizlendikten sonra o da gizlenir. Mouse ile o bölüme yaklaştığınızda gözükür.
Ekli dosyayı görüntüle 8016
Mobil uyumluluk için şimdilik geçici bir destek ekledim, zamanla düzenlemeye devam edicem.
- Mobil destek konusu biraz şu anlık yok denebilir çünkü tarayıcıda mobili test ederken sorun olmuyor ancak herhangi bir mobil telefonda
görüntü açısında sorun yaşıyorum.
Mobilden izlemek isteyenler için şu anlık durum bu.
Ek olarak güncellediğimde sizde de gözükmezse tarayıcı çerezlerinizi silmeniz gerekebilir.
Denedikçe yaptığın işi daha çok taktir etme isteği doğdu bende.Merhaba arkadaşlar,
Kişisel kullanım amacıyla basit bir online m3u player sitesi hazırladım.
Varsayılan m3u listesi olarak @sakultah arkadaşımızın paylaştığı listelerden birisini kullandım,
kendisine emekleri için teşekkür ederim.
Yükle butonunu kullanarak kendi listenizi yerelden veya url olarak ekleyebilirsiniz.
Umarım işinize yarar, keyifli seyirler dilerim.
Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
Link:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 8010
Not: Profesyonel değilim, AI yardımıyla yaptım o yüzden çok kurcalayamam bilginiz olsun
Ekranın solundaki butonla paneli açıp kapatabilirsiniz, panel gizlendikten sonra o da gizlenir. Mouse ile o bölüme yaklaştığınızda gözükür.
Ekli dosyayı görüntüle 8016
Mobil uyumluluk için şimdilik geçici bir destek ekledim, zamanla düzenlemeye devam edicem.
- Mobil destek konusu biraz şu anlık yok denebilir çünkü tarayıcıda mobili test ederken sorun olmuyor ancak herhangi bir mobil telefonda
görüntü açısında sorun yaşıyorum.
Mobilden izlemek isteyenler için şu anlık durum bu.
Ek olarak güncellediğimde sizde de gözükmezse tarayıcı çerezlerinizi silmeniz gerekebilir.
Eklemeye çalışırım varsayılan listeye ek bir m3u yaparım ama kendi listenizi ekleyebilirsiniz o tür durumlarda.Bein sportlari ekleye bilirmisin
Evet şu an desteklemiyor, çift liste kullanışlı olur dediğiniz gibi onu da eklerim.Denedikçe yaptığın işi daha çok taktir etme isteği doğdu bende.
Bir de m3u eklemeyi bir kontrol edermisin ,iki ayrı liste yüklemek istedim ama hata verdi.
Tabii,mümkünse kaynak kodlarını atabilirmisin biraz oynama yapalım boş zamanda eğlence için
Evet, maalesef öyle bir eksiklik var şu an. Onun için m3u listesindeki user-agent ve proxy vs. kullanacak bir yapı oluşturmak gerekiyor. Şu an bunu yapmayı deneyebilirim ama github'da böyle bir sistemi çalıştırıp host edebilir miyim free olarak onu bilmiyorum.Ellerine emeğine sağlık. Bilgilendirme için kendi url'sini ekleyen arkadaşlar user-agent referer ile açılan kanallar varsa desteklemiyor. o sebeple kanallar açılmayabilir.
Teşekkür ederim, sırada onlar var onları da eklemeyi planlıyorum.Eline sağlık. user-agent yasaklı olan yayınlar açılmıyor. Pcde kullanılabilir
Ama python gerektiği için github da o sistemi kullanabileceğimi sanmıyorum. Olmayabilir :/Teşekkür ederim, sırada onlar var onları da eklemeyi planlıyorum.