Web'den iptv izle

emrxxxx

Üye
Konular
3
Merhaba arkadaşlar,

Kişisel kullanım amacıyla basit bir online m3u player sitesi hazırladım.
Varsayılan m3u listesi olarak @sakultah arkadaşımızın paylaştığı listelerden birisini kullandım,
kendisine emekleri için teşekkür ederim.

Yükle butonunu kullanarak kendi listenizi yerelden veya url olarak ekleyebilirsiniz.
Umarım işinize yarar, keyifli seyirler dilerim. 😊
Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Link:

1747923671300

Not: Profesyonel değilim, AI yardımıyla yaptım o yüzden çok kurcalayamam bilginiz olsun :)

Ekranın solundaki butonla paneli açıp kapatabilirsiniz, panel gizlendikten sonra o da gizlenir. Mouse ile o bölüme yaklaştığınızda gözükür.

Mobil uyumluluk için şimdilik geçici bir destek ekledim, zamanla düzenlemeye devam edicem.

Güncelleme:

Tasarımda ufak bir değişiklik yapıldı.
Yapay bir mobil destek eklendi.
Tam ekranda dokunmatiği sağa kaydırdığınızda önceki kanala sola kaydırdığınızda sonraki kanala geçer.
Yukarıya doğru kaydırırsanız ses yükseltir, aşağıya doğru kaydırırsanız ses azaltır.
Varsayılan liste harici birden fazla liste ekleyip geçiş yapabilirsiniz.

Eksikler/Sorunlar:
HLS, user-agent ve proxy desteği şu an yok o yüzden bazı kanallar açmayabilir.
Bazı listeler eklenince hata veriyor.

Son düzenleme:
PC acılmıyor yınede ortada bır emek var acan ve kullanan vardır elbet

Ses çıkmıyor sadece tanıtım amaçlı kablo TV yayını aktif diğer kanallar seçenekleri gözükmüyor

Bu foruma bayılıyorum. Harika insanlar var ve harika işler yapıyorlar. Siz de onlardan birisiniz. Bu benim çok işime yarayacak. Elinize sağlık. Çok teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Kişisel kullanım amacıyla basit bir online m3u player sitesi hazırladım.
Varsayılan m3u listesi olarak @sakultah arkadaşımızın paylaştığı listelerden birisini kullandım,
kendisine emekleri için teşekkür ederim.

Yükle butonunu kullanarak kendi listenizi yerelden veya url olarak ekleyebilirsiniz.
Umarım işinize yarar, keyifli seyirler dilerim. 😊
Aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Link:

Ekli dosyayı görüntüle 8002

Not: Profesyonel değilim, AI yardımıyla yaptım o yüzden çok kurcalayamam bilginiz olsun :)
Eline sağlık

beinspor haber kanalı 1 2tane daha seçenek olsaymış iyi olurmuş sadece tavsiye

Telefondaki Crome 'da görüntü bu.
Sol alttaki ses tuşu ve sol üsteki menüye gidilmiyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-05-22-17-27-17-322_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-05-22-17-27-17-322_com.android.chrome-edit.jpg
    235.2 KB · Görüntüleme: 29

Telefondaki Crome 'da görüntü bu.
Sol alttaki ses tuşu ve sol üsteki menüye gidilmiyor.
Evet, mobil destek şu anlık sıkıntılı. Onu da halledicem en yakın zamanda. Arada telefonla test ediyorum ben de tarayıcıdan falan test ediyorum ama illa ki böyle şeyler şu anlık olucak :) Anlayışınız için teşekkür ederim şimdiden.

Düzeltme:
Mobilde gizleyip gösterme butonu ilk başta gözüküyordu, tıklayınca panel açılıyor ancak buton arkada kalıyordu onu düzelttim.
Mobilde ses kısmına tıkladığınızda tek tık yaparsanız sesi açar kapatır, basılı tutarsanız ses çubuğu gelir.
Ama bir düzensizlik şimdilik onu da halledicem bakalım.

Son düzenleme:
Bende maalesef açılmıyor

Yukarıdaki arkadaş gibi aynı hatayı alıyorum
Belki de listenizde player'in desteklemediği formatta bir bağlantı vardır o yüzden olabilir?
Eğer özel değilse bakmak isterim çözebileceğim bir şeyse düzeltmeyi denerim.
Genel olarak çoğu m3u8 vb. bağlantıyı oynatıyor şu an.

Belki de listenizde player'in desteklemediği formatta bir bağlantı vardır o yüzden olabilir?
Eğer özel değilse bakmak isterim çözebileceğim bir şeyse düzeltmeyi denerim.
Genel olarak çoğu m3u8 vb. bağlantıyı oynatıyor şu an.
Siteye girer girmez o hatayı alıyordum şuan tekrardan denedim ve şuanda açılıyor emeğinize sağlık

Konuyu görüntüleyenler

Geri