Öneri Vpnsiz vavoo yayınları m3u

Vpnsiz vavoo yayınları m3u

https://raw.githubusercontent.com/Sakubaba00/vavoo/refs/heads/main/vavoo.m3u

Not: Lütfen Herhangi bi saldırı veya kötü niyetli yazı yazmayın iyi kullanımlar 😁

Ekstra olarak telif nedeniyle github linkleri değişebilir o yüzden her zaman ilk mesajı okuyunuz
Düzeltildi iyi kullanımlar bazı kanallar açılmıyor sebebi vavaodan 15 sn içinde en geç açılır kanallar İyi kullanimlar

Emeklerine sağlık teşekkürler ugraslarinin karşılığı hırsızlık değildir yazıklar olsun yapanlara
Refefer ekledim ki kontrol edecem gidipte ekrana benjm yazmam 3 paralık yayına ama hem telif açısından hemde koruma açısından refefer ekledim iyi oldu

Ayıp cidden bak insan bı der ben bundan para kazanıyorum eklim mi diye hayır onu geçtim Vavoo yayınları abartilcak bir şey değil ama sonuçta sunucu hosting alıyorum bı der insan
Başkasının emeği üzerinden para kazanmaya çalışan kalkıpta haber vermez ya 😁 Çok uyanık insanlar var maalesef.

ya hocam bişeler yapmaya çalışıyosun zaman para vs harcıyosun insanlara kullanın diyosun yok forumun dışın da paylaşıyolar yok uygulamalarına ekliyolar bu kadar aptal olunmaz ya herkes de bir popüler olma çabası boş boş işler sonra sen şalteri indiriyosun kalıyolar ortada apk yapanlar inat ve rec dışında ne yaparsa yapsınlar onlar olamıycak milletin kırdığı ip ler den ekleyerek mılletın vavoo proxylerini ekliyerek filan günlük rüzgar olurlar forum dışı paylaşanlar da kendi kullanıcam diye 50 yerden arayıp bulup sonra da amacı şov olan tipler sonra da kullanamaz kaç zamandır forum da görüyorum bu tarz şeyleri yazık yani bu kafa yapısı ile böyle sürer bu işler

Şöyle ki yok o uygulamasına programını ekliyor yok bu ekliyor diye yapacak bir şey yok sonuçta bu bir m3u8 adresi isteyen herkes direkt olarak vlc gibi playerlerde açabilir buna önlem alacaksınız diye tüm yapıyı mahvetmişsiniz yayınların hiçbiri açılmıyor.

Şöyle ki yok o ekliyor yok bu ekliyor diye yapacak bir şey yok sonuçta bu bir m3u8 adresi isteyen herkes direkt olarak vlc gibi playerlerde açabilir buna önlem alacaksınız diye tüm yapıyı mahvetmişsiniz yayınların hiçbiri açılmıyor.
adam onu demiyor adamın m3u olarak kullanlarla bir derdi yok zaten kendisi bunu sunuyor sana sorun uygulamasına ekliyenler sen bişe yapıyosun hop biri alıyor kendisinin gibi para ile sattığı veya reklam koyduğu apk sına koyuyor sonra da bunlardan dolayı kapatınca veya kapanınca yapıyı mahvetmişsiniz ne güzel iş yapıya çomak sok katkın yok bide ooo çok iyi yayın bulduk diye her yerde yay bu salaklık sürdülçe bu yapılar da böyle kapanır

adam onu demiyor adamın m3u olarak kullanlarla bir derdi yok zaten kendisi bunu sunuyor sana sorun uygulamasına ekliyenler sen bişe yapıyosun hop biri alıyor kendisinin gibi para ile sattığı veya reklam koyduğu apk sına koyuyor sonra da bunlardan dolayı kapatınca veya kapanınca yapıyı mahvetmişsiniz ne güzel iş yapıya çomak sok katkın yok bide ooo çok iyi yayın bulduk diye her yerde yay bu salaklık sürdülçe bu yapılar da böyle kapanır

buna yapılacak bir şey yok zaten burada paylaşıldıysa yayılmaya mahkumdur her paylaşım ve bunun önüne geçilemez

sırf başkaları ekliyor paylaşıyor diye yayınlar şimdi bizde açılmıyor demek istediğim o olan bize oluyor

buna yapılacak bir şey yok zaten burada paylaşıldıysa yayılmaya mahkumdur her paylaşım ve bunun önüne geçilemez
kısmen var aslında mesela bu arkadaşımız için söylersek sanırım başka yerde paylaşmıyor bu tarz paylaşımı yapan arkadaşların bu forumda olan başkaları alıp kendi uygulamasına koyuyorsa o arkadaşlar forumdan atılmalı en azından ilk olarak bu yapılabilir önce içerde olan çürüklük giderilirse ve forumda o ekliyen kişinin apksını kullan diğer kişiler de o apk yı aynı şekilde ifşa ederse bişeler düzelir diye düşünüyorum

kısmen var aslında mesela bu arkadaşımız için söylersek sanırım başka yerde paylaşmıyor bu tarz paylaşımı yapan arkadaşların bu forumda olan başkaları alıp kendi uygulamasına koyuyorsa o arkadaşlar forumdan atılmalı en azından ilk olarak bu yapılabilir önce içerde olan çürüklük giderilirse ve forumda o ekliyen kişinin apksını kullan diğer kişiler de o apk yı aynı şekilde ifşa ederse bişeler düzelir diye düşünüyorum
Aynen katılıyorum, tesbit edildiği anda süresiz banlanmalılar...

Vpnsiz vavoo yayınları m3u

https://raw.githubusercontent.com/Sakubaba00/vavoo/refs/heads/main/vavoo.m3u

Not: Lütfen Herhangi bi saldırı veya kötü niyetli yazı yazmayın iyi kullanımlar 😁

Ekstra olarak telif nedeniyle github linkleri değişebilir o yüzden her zaman ilk mesajı okuyunuz
Liste güncellendi stabil iyi kullanımlar 😁

Geri