Öneri Vpnsiz vavoo yayınları m3u

Buda ban yerse anlık ben

Sakultah senin yüzünden forumdan uzaklaştırma alacağım 😂 Senin paylaşımlarını amacı dışında kullananlar yüzünden sen mecburen linkleri yeniliyorsun ya , sonuçta bizim de ağzımızın tadı kaçıyor sonra bu muhteremler hakkında samimi duygu ve düşüncelerimi paylaşırken kantarın topuzunu kaçırıyorum aha o zamanda haklı olarak moderatörler devreye giriyor nihayetinde olan bana da olacak 😂

Sakultah senin yüzünden forumdan uzaklaştırma alacağım 😂 Senin paylaşımlarını amacı dışında kullananlar yüzünden sen mecburen linkleri yeniliyorsun ya , sonuçta bizim de ağzımızın tadı kaçıyor sonra bu muhteremler hakkında samimi duygu ve düşüncelerimi paylaşırken kantarın topuzunu kaçırıyorum aha o zamanda haklı olarak moderatörler devreye giriyor nihayetinde olan bana da olacak 😂
Hocam aramızda kalsın yan hesap açıp şifreli şekilde et 😂

ya hocam bişeler yapmaya çalışıyosun zaman para vs harcıyosun insanlara kullanın diyosun yok forumun dışın da paylaşıyolar yok uygulamalarına ekliyolar bu kadar aptal olunmaz ya herkes de bir popüler olma çabası boş boş işler sonra sen şalteri indiriyosun kalıyolar ortada apk yapanlar inat ve rec dışında ne yaparsa yapsınlar onlar olamıycak milletin kırdığı ip ler den ekleyerek mılletın vavoo proxylerini ekliyerek filan günlük rüzgar olurlar forum dışı paylaşanlar da kendi kullanıcam diye 50 yerden arayıp bulup sonra da amacı şov olan tipler sonra da kullanamaz kaç zamandır forum da görüyorum bu tarz şeyleri yazık yani bu kafa yapısı ile böyle sürer bu işler
Benim dile getirmek istediklerimi sen daha önce dile getirmisin ben hic kullanmadım arkadaşın verdiği link i cunki Belli idi birden kapatacagi bu işleri yapan bunlarla baş edilemeyeceginide bilir ben vavonun yayinlarini patron nick li arkadaşın verdiği link leri kullanıyorum adam linkleri verdi birakdi iş yapılacaksa böyle yapılmalı yok satacaklar yok şu olacak kapatıyorum o yüzden hiç zahmet etmiyorum ugrasmakla Tivimate ye yukleyeceksin calislamayanlari ayiyacaksin sıralama yapacaksın gurup olusturacaksin tam bitti seyredeyim derken hoop adam yayını kesmiş :)

Benim dile getirmek istediklerimi sen daha önce dile getirmisin ben hic kullanmadım arkadaşın verdiği link i cunki Belli idi birden kapatacagi bu işleri yapan bunlarla baş edilemeyeceginide bilir ben vavonun yayinlarini patron nick li arkadaşın verdiği link leri kullanıyorum adam linkleri verdi birakdi iş yapılacaksa böyle yapılmalı yok satacaklar yok şu olacak kapatıyorum o yüzden hiç zahmet etmiyorum ugrasmakla Tivimate ye yukleyeceksin calislamayanlari ayiyacaksin sıralama yapacaksın gurup olusturacaksin tam bitti seyredeyim derken hoop adam yayını kesmiş :)
Sirf bu yüzden açık sürekli umrumda değil tespit eder Mehter marşı bağlarım o uygulamasina eklyenlere düz kullanlara sıkıntı çıkmaz ban yemişti linkler bu arada kapatma vs olmadı

Geri