Yayınlar aktif, problem yokkardeş napıyorsan ara ver yada gece yap kablotv bozuldu gs kupa kaldırıcaktı gitti yayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yayınlar aktif, problem yokkardeş napıyorsan ara ver yada gece yap kablotv bozuldu gs kupa kaldırıcaktı gitti yayın
Proxy olayını çözemedim Bi türlü ben öğret bana sana da sunucu alırımListe için bir kaç güvenlik önemli Alicam bazı uyanıklar satacak biliyorum bunu Burda aylık 100 TL verip sunucu alıyorum sadece github linki ekleyip üstümden para kazanmak doğru olmaz bence![]()
Şuan proxy en basit şey vavooya 100 tane isyek gidiyor birden fazla kanala 404 çekiyo o sorunu ayarlıyorumProxy olayını çözemedim Bi türlü ben öğret bana sana da sunucu alırım![]()
Bilene kolay kardeşim Bilene.Şuan proxy en basit şey vavooya 100 tane isyek gidiyor birden fazla kanala 404 çekiyo o sorunu ayarlıyorum
Makale filan boşver otur PC başına yapana kadar kalkma patron biliyor kaç gündür ona dmden neler yazıyorumBilene kolay kardeşim Bilene.öğrenmek için makale forum öğrenebileceğim bir yer atarsan hemen çözerim zaten. Bi öğretisini bulamadım
Uygulama derken hocam bu dirket apiden çekildi vavoo danuygulamadaki gibi kanallar sıralı değil. ama çalışıyor
İdli sistem mi@sakultah hocam emeklerine sağlık. Sana ne kadar teşekkür etsek azdır her gün değişik projelerle karşımıza çıkıyorsun allah senden razı olsun. Tıpkı kablonet'in yayınları gibi bu vavoo yayınlarınıda m3u8'li yapma imkanınız var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler, saygılar...![]()
elinize emeğinize sağlık teşekkürler yayınlar harikaVpnsiz vavoo yayınları m3u
https://raw.githubusercontent.com/Sakubaba00/vavoo/refs/heads/main/vavoo.m3u
Not: Lütfen Herhangi bi saldırı veya kötü niyetli yazı yazmayın iyi kullanımlar
Ekstra olarak telif nedeniyle github linkleri değişebilir o yüzden her zaman ilk mesajı okuyunuz
Aynen hocam id'li sistem gibiİdli sistem mi