Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Rica ederim hocamtşkler ustad
Bende yamuk olmaz hocam güvenebilirsiniz zaten gerekli açıklamaları hep yapıyorum o yüzden sıkıntı yok yani teşekkür ederim.İndirip virustotalde tüm apk taratın,arkadaşlar.Tabi bazı dandik virüs programları virüs gösterebilir 2-3 ,Kaspersky,NOD32 Avast ,Avira bitdefender malwarebytes sağlamsa kurun ben öyle yapıyorum
Ayrıca Patron arkadaşımızın ürünleri sorunsuzdur.Güvenebillrsinlz.
Biliyorum kardeşim.Elinize sağlık sorunsuz çalışıyor ürünleriniz.Bende yamuk olmaz hocam güvenebilirsiniz zaten gerekli açıklamaları hep yapıyorum o yüzden sıkıntı yok yani teşekkür ederim.![]()
Teşekkür ederim, elimden geldiği kadarıyla işteBiliyorum kardeşim.Elinize sağlık sorunsuz çalışıyor ürünleriniz.![]()
Patron öncelikle emeğine sağlık. Mor kanallar stabil caliaiyormu. Vpn sartmi birdeUygulamayı dünden beri kullanıyorum hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.
Google uyarı verdiği için uygulamayı zip içinde veriyorum şifre 123
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkür ederim, indirip deneyerek cevaba ulaşabilirsiniz.Patron öncelikle emeğine sağlık. Mor kanallar stabil caliaiyormu. Vpn sartmi birde
Vpn ile vavoo çalışıyorPatron öncelikle emeğine sağlık. Mor kanallar stabil caliaiyormu. Vpn sartmi birde
Vpn olmadan açilmiyor.önceden böyle değildi.Teşekkür ederim, indirip deneyerek cevaba ulaşabilirsiniz.
Önerebileceğin hızlı vpn varmıVpn ile vavoo çalışıyor
Tvde octohide kullanıyorumÖnerebileceğin hızlı vpn varmı
tesekurlerUygulamayı dünden beri kullanıyorum hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bir türlü anlayamadım bu kadar eski konuları ben şimdiye kadar nasıl görememişim.Uygulamayı dünden beri kullanıyorum hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.
Konuyu hortlatma olmadıkça normal olarak aşağılarda kalıyor hocam, teşekkür ederim.Bir türlü anlayamadım bu kadar eski konuları ben şimdiye kadar nasıl görememişim.
Ezcümle patr0n gene muhteşem bir iş çıkartmış emeklerine sağlık
Konuyu hortlatma olmadıkça normal olarak aşağılarda kalıyor hocam, teşekkür ederim.![]()