V1.2.0_Gpik Tv Tarafımca Modlanmıştır

tşkler ustad

İndirip virustotalde tüm apk taratın,arkadaşlar.Tabi bazı dandik virüs programları virüs gösterebilir 2-3 ,Kaspersky,NOD32 Avast ,Avira bitdefender malwarebytes sağlamsa kurun ben öyle yapıyorum😉
Ayrıca Patron arkadaşımızın ürünleri sorunsuzdur.Güvenebillrsinlz.

İndirip virustotalde tüm apk taratın,arkadaşlar.Tabi bazı dandik virüs programları virüs gösterebilir 2-3 ,Kaspersky,NOD32 Avast ,Avira bitdefender malwarebytes sağlamsa kurun ben öyle yapıyorum😉
Ayrıca Patron arkadaşımızın ürünleri sorunsuzdur.Güvenebillrsinlz.
Bende yamuk olmaz hocam güvenebilirsiniz zaten gerekli açıklamaları hep yapıyorum o yüzden sıkıntı yok yani teşekkür ederim. :)

Uygulamayı dünden beri kullanıyorum hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.

Google uyarı verdiği için uygulamayı zip içinde veriyorum şifre 123

Patron öncelikle emeğine sağlık. Mor kanallar stabil caliaiyormu. Vpn sartmi birde

Uygulamayı dünden beri kullanıyorum hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.

tesekurler

Bir türlü anlayamadım bu kadar eski konuları ben şimdiye kadar nasıl görememişim.
Ezcümle patr0n gene muhteşem bir iş çıkartmış emeklerine sağlık

Bir türlü anlayamadım bu kadar eski konuları ben şimdiye kadar nasıl görememişim.
Ezcümle patr0n gene muhteşem bir iş çıkartmış emeklerine sağlık
Konuyu hortlatma olmadıkça normal olarak aşağılarda kalıyor hocam, teşekkür ederim. :)

Geri