patr0n
Geliştirici
- Konular
- 40
Drive dosyası silmiş yeniden upload etmem gerekEkli dosyayı görüntüle 8132
Bu hatayı verdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Drive dosyası silmiş yeniden upload etmem gerekEkli dosyayı görüntüle 8132
Bu hatayı verdi
Çalışıyorsa sorun yok modlama yaparken galiba uyarıyı silmeyi unuttum o yüzden öyle bir uyarı veriyodurSelamünaleyküm arkadaşlar gpik böyle bir hata veriyor nasıl çözebilirim
Silip tekrar yüklesem işe yarar mı
Uygulama açılmıyor maalesef silip tekrar deneyeceğimÇalışıyorsa sorun yok modlama yaparken galiba uyarıyı silmeyi unuttum o yüzden öyle bir uyarı veriyodur
Bu arada aleyküm selam
Silip tekrar yükledim uyarı tekrar çıkıyor ama uygulama içine giriliyorUygulama açılmıyor maalesef silip tekrar deneyeceğim
Hocam, öncelikle teşekkürler. Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum. Bu tür reklam basan uygulamaları kurduğum zaman eğer reklam dozunda ise (açılışta bir reklam gibi) sorun görmüyorum ve bu beni rahatsız etmiyor. Ama bazı uygulamalar tabiri caizse işin tokunu çıkarıyorlar. Sanki uygulama hizmet vermek için değilde, sırf reklam basmak için üretilmiş gibi, hatta gibisi fazla.Herkes reklam izlemek istemiyor şahsen ben hiç sevmiyorum olur olmadık zamanda olur olmadık reklamlar çıkabiliyor bu nedenden ötürü genelde kullandığım uygulamaları modluyorum dns engeli varsa kaldırıyorum veya reklamları komple kaldırıyorum geçenlerde gölge isimli uygulamayı da aynı şekilde yaptım onlar sıkıntı çıkardı ama hâlâ son sürüm modlu bir şekilde kullanıyorum. Destek olmak isteyen reklam izleyebilir ama ben reklam izlemek istemediğim için böyle bir yola başvurdum bunu da burada kullanmak isteyen olursa diye paylaştım.![]()
Uygulamayı dünden beri kullanıyorum hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Hocam ben reklama normalden bi tık daha fazla karşıyım zaten saatlerce sosyal medyada falan reklamlarla karşılaşıyorum birde üstüne kendime vakit ayırıp film dizi izlemek için ekstra reklam görmeye pek tahammülüm yok bu yüzden modlayıp kullanıyorum ama şu sıralar cloudstream işimi her türlü görüyor ekstra bir uygulamaya gerek kalmıyor ama ne olur ne olmaz deyip yedekte tutuyorum.Hocam, öncelikle teşekkürler. Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum. Bu tür reklam basan uygulamaları kurduğum zaman eğer reklam dozunda ise (açılışta bir reklam gibi) sorun görmüyorum ve bu beni rahatsız etmiyor. Ama bazı uygulamalar tabiri caizse işin tokunu çıkarıyorlar. Sanki uygulama hizmet vermek için değilde, sırf reklam basmak için üretilmiş gibi, hatta gibisi fazla.
Böyle olduğu zaman uygulama ne kadar kaliteli olursa olsun hemen siliyorum, çünkü insanın son sabrını test etmek için elinden geleni yapıyorlar. O yüzden "ya sabır!" çekmek isteyen tercihini o yönde yapsın derim. Etik mi değil mi!? Herkes kendisi bilir. Uzun uzun tartışmaya, ahlak bekçisi kesilmeye, dürüstlük kasmaya gerek yok diye düşünüyorum. İyi günler diliyorum.
Neden olduğunu anlamadım. İndirmek istediğimde, "Maalesef bu dosya virüslü. Virüslü dosyalar yalnızca sahibi tarafından indirilebilir." şeklinde uyarı almaya devam ediyorum. Google Drive hesabımda dosyanın kopyasını oluşturdum, yine de indiremedim. Uğraşınız için teşekkürler.@abaspinar dosya virüslü değil hocam en fazla imza kaynaklı virüs gösteriyodur. Bu arada gizli sekmeden linki kontrol ettim bi sıkıntı yok açılıyor uyarı da vermedi.
Bende indirmeyi denedim süperonline ISS olan pc deHocam ben reklama normalden bi tık daha fazla karşıyım zaten saatlerce sosyal medyada falan reklamlarla karşılaşıyorum birde üstüne kendime vakit ayırıp film dizi izlemek için ekstra reklam görmeye pek tahammülüm yok bu yüzden modlayıp kullanıyorum ama şu sıralar cloudstream işimi her türlü görüyor ekstra bir uygulamaya gerek kalmıyor ama ne olur ne olmaz deyip yedekte tutuyorum.
Servis sağlayıcıya göre değişiyor heralde bende vf kullanıyorum baktım bende de iniyo bi sıkıntı yok virüste yok zaten içinde hocam eğer olsaydı bu kadar vakit geçti illa ki sıkıntı olurdu ki kendimde kullanıyorum malûm o yüzden modladım rahat olabilirsin yani sıkıntı yokBende indirmeyi denedim süperonline ISS olan pc de
Maalesef bu dosya virüslü.
Virüslü dosyalar yalnızca sahibi tarafından indirilebilir. uyarısı verdi
Ama vodafone ISS de direk indirdi.
İss göre değişiyor hocam altta ki mesajda gelen cevapta net anlaşılıyor ben teşekkür ederim.Neden olduğunu anlamadım. İndirmek istediğimde, "Maalesef bu dosya virüslü. Virüslü dosyalar yalnızca sahibi tarafından indirilebilir." şeklinde uyarı almaya devam ediyorum. Google Drive hesabımda dosyanın kopyasını oluşturdum, yine de indiremedim. Uğraşınız için teşekkürler.
Uygulamayı dünden beri kullanıyorum hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
hocam merhabalar, Google dosyayı tamamen silmis. yeniden upload etme imkanınız var mı acaba? teşekkürlerUygulamayı dünden beri kullanıyorum hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.
Merhaba hocam, zipten çıkarıp kurabilirsiniz şifre 123hocam merhabalar, Google dosyayı tamamen silmis. yeniden upload etme imkanınız var mı acaba? teşekkürler
hocam yeniden merhabalar, sorunsuzca kurdum ve çalıştırdım. elinize sağlık, teşekkür ederimMerhaba hocam, zipten çıkarıp kurabilirsiniz şifre 123
Merhaba hocam sorunsuz kurulmasına sevindim, teşekkür ederim.hocam yeniden merhabalar, sorunsuzca kurdum ve çalıştırdım. elinize sağlık, teşekkür ederim
Teşekkür ederimEline emeğine sağlık kardeşim.