V1.2.0_Gpik Tv Tarafımca Modlanmıştır

Calistirdin denedinmi pek çalışabileceğini dusunmuyom ayrica link paylastigin sitede pek guvenilir degil belimi olur belki mod hazirlarsin lakin pek yapabilen de yok.
Çalıştırıp denesem bu çalışıyor hocam derdim denemediğim için sadece yol gösterdim. Bu programın güncel sürümünde bir yere kadar mod yapabiliyorum fakat sonrasında uygulama duruyor çalışmıyor. Siteye gelince ben bi sorun göremedim reklam engelleyici tarayıcı ile girince virüs indirme ihtimali de 0a düşüyor. :) Benimle laf dalaşına girme gibi bi konuşmanız var gibi sebebi nedir merak ettim ya da ben mi yanlış algıladım :)

Uygulama buram buram virüs kokuyor 🤣

İndirmedim reis durduk yere mobil bankadan para tırtıklmasınlar
Merak etmeyin hocam hiç bir şey olmaz kendi modladığım bi uygulama virüs gözükme sebebi imza kaynaklı ve koruma kaynaklı yine de indirip indirmemek size kalmış. :)

Merak etmeyin hocam hiç bir şey olmaz kendi modladığım bi uygulama virüs gözükme sebebi imza kaynaklı ve koruma kaynaklı yine de indirip indirmemek size kalmış. :)
Zamanında çok sıkıntı çektim böyle uygulamalardan. Durduk yere banka hesaplar bloke oldu, bankalara gidip tek tek açmakta cabası oldu

Zamanında çok sıkıntı çektim böyle uygulamalardan. Durduk yere banka hesaplar bloke oldu, bankalara gidip tek tek açmakta cabası oldu
Hiç yaşamadım hocam dediğim gibi kendim modladım kendim kullanıyorum buraya da kullanan olursa diye paylaşmıştım henüz banka uygulamalarında sorun yaşamadım ama dediğim gibi indirip indirmemek size kalmış.

Uygulamayı dünden beri kullanıyorum hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.

Hocam elinize sağlık çok başarılı çalışma ancak DNS uyarısına el atarsanız süper olur nede olsa tek buradan değil de inattan ve diğer uygulamalardan da izliyoruz DNS ihtiyaç oluyor.

Hocam elinize sağlık çok başarılı çalışma ancak DNS uyarısına el atarsanız süper olur nede olsa tek buradan değil de inattan ve diğer uygulamalardan da izliyoruz DNS ihtiyaç oluyor.
dns kaldırdığımı hatırlıyorum hocam denediniz mi ? ona göre dns kaldırayıp tekrar güncelleyim.

Çalıştırıp denesem bu çalışıyor hocam derdim denemediğim için sadece yol gösterdim. Bu programın güncel sürümünde bir yere kadar mod yapabiliyorum fakat sonrasında uygulama duruyor çalışmıyor. Siteye gelince ben bi sorun göremedim reklam engelleyici tarayıcı ile girince virüs indirme ihtimali de 0a düşüyor. :) Benimle laf dalaşına girme gibi bi konuşmanız var gibi sebebi nedir merak ettim ya da ben mi yanlış algıladım :)
Sozlerimde en ufak satasma, dalasma vs yok, sadece durumu ilettim. Ventox mod pek yok eskiside calismaz. Linkde sorunlu virus tasiyan bir yer, digeride mod yapiyorum dedigin icin belki yaparsin kisaca alinma birsey demedim.

Screenshot 2025 02 23 15 22 52 851 comgpiktvapp
Kontrol ettim hocam dns engelini kaldırdım uyarı versede giriş yapıyor.

Hiç yaşamadım hocam dediğim gibi kendim modladım kendim kullanıyorum buraya da kullanan olursa diye paylaşmıştım henüz banka uygulamalarında sorun yaşamadım ama dediğim gibi indirip indirmemek size kalmış.
Eyvallah reis eline sağlık

Sozlerimde en ufak satasma, dalasma vs yok, sadece durumu ilettim. Ventox mod pek yok eskiside calismaz. Linkde sorunlu virus tasiyan bir yer, digeride mod yapiyorum dedigin icin belki yaparsin kisaca alinma birsey demedim.
Alınma değil sadece öyle hissettim bunu dile getirdim dediğiniz gibiyse benim için sorun yok. Siteye gelirsek dediğim gibi bunca zaman bir sorun yaşamadım reklam engelleyici özellikli bir tarayıcıdan giriş yaparsanız popup açılmaz ve indirilen uygulamalarda da bir sorun yaşamadım. Eski sürümü denemedim yeni sürümde biraz uğraştım verdiği uyarıyı vs kaldırdım lakin bir yerden sonra uygulama duruyor bende daha fazla kafa patlatıp başarılı olup olamayacağımı bilmediğim için kaldırdım telefondan.

Hocam güncelleme mi oldu dün değiştirmişsiniz bağlantıyı

Konuyu görüntüleyenler

Geri