Latte
Geliştirici
- Konular
- 68
Arka plandaki bilgisayar korsanları ve ön sırada sen. Kim kaptan demez ki artıkYanar abi![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Arka plandaki bilgisayar korsanları ve ön sırada sen. Kim kaptan demez ki artıkYanar abi![]()
Hahaha mükemmel uyum olmuş abi ben bunu indirip bi yerlerde kullanırım telif atmazsan sevinirimArka plandaki bilgisayar korsanları ve ön sırada sen. Kim kaptan demez ki artık![]()
Tamamen bana ait bir inspiration ve Copilot işbirliği. Free LicenseHahaha mükemmel uyum olmuş abi ben bunu indirip bi yerlerde kullanırım telif atmazsan sevinirim![]()
Virüs olabileceğinden şüphelenen olursa diye ben de virustotal ile#GuncellendiUygulamada reklam kaldırma sonrası player da gitmiş bir kaç gündür düzelteyim diyordum yoğunluktan şimdi halledebildim. Uygulama reklamlarını kaldırdım ve reklam engelleme dns ile kullanabilirsiniz aynı zamanda player sorunu çözüldü aktif ettim.
Linki buraya bırakıyorum konuda ki linkide güncelleyeceğim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
adamlar bu hızda guncellemıyor#GuncellendiUygulamada reklam kaldırma sonrası player da gitmiş bir kaç gündür düzelteyim diyordum yoğunluktan şimdi halledebildim. Uygulama reklamlarını kaldırdım ve reklam engelleme dns ile kullanabilirsiniz aynı zamanda player sorunu çözüldü aktif ettim.
Linki buraya bırakıyorum konuda ki linkide güncelleyeceğim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Hocam çok güzel elinize sağlık benim naçizane tavsiyem herhalde modlarken oldu bu oradaki oynatıcı arayüzü orjinal gpikle aynı değil onuda düzeltme imkanımız varmı açılmayan kanal olduğu zaman gpik de yazıyor ama sizin modladığınızda yokUygulamayı dünden beri kullandım hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.
Hahaha player için daha fazla bir şey yapamam galiba patronu da eklemeyi unutmuşumdur alel acele ile tekrar modladım ondan oldu@patr0n usta açılışta patron göremedım üzdü bebende yüklü olan playersız da sanki görsel de açılış fılan farklıyıdı gibi geldi guzel player dönmuş ama senın açılış da çıkmaman üzdü
![]()
@patr0n usta açılışta patron göremedım üzdü bebende yüklü olan playersız da sanki görsel de açılış fılan farklıyıdı gibi geldi guzel player dönmuş ama senın açılış da çıkmaman üzdü
![]()
Player bu değil mi ?Hocam çok güzel elinize sağlık benim naçizane tavsiyem herhalde modlarken oldu bu oradaki oynatıcı arayüzü orjinal gpikle aynı değil onuda düzeltme imkanımız varmı açılmayan kanal olduğu zaman gpik de yazıyor ama sizin modladığınızda yok
Sıkıntı yok, şu an canlı tv izleme uygulaması olarak çok iyi iş çıkarıyor, teşekkürlerHahaha player için daha fazla bir şey yapamam galiba patronu da eklemeyi unutmuşumdur alel acele ile tekrar modladım ondan oldu![]()
görsele başka 1 hava kattın onu nasıl yaptın sende çözemedın galibaHahaha player için daha fazla bir şey yapamam galiba patronu da eklemeyi unutmuşumdur alel acele ile tekrar modladım ondan oldu![]()
Ben orijinal halini bilmiyorum direkt indirdim modladım öyle kullanmaya başladım orijinal hali nasıl bilgim yokgörsele başka 1 hava kattın onu nasıl yaptın sende çözemedın galibabu tamam eline sağlık
2 modlama arasında görunum farkı oluştu playerlı ile playersız nasıl oldu bilmiyorum da tamamdır ya eline sağlık şuan herşey tam modunda sezonu kapatıyoruz bilgin çıkarsa bir onu modlasan 2025 de bence daha da zaten bişe çıkmaz kayda değerBen orijinal halini bilmiyorum direkt indirdim modladım öyle kullanmaya başladım orijinal hali nasıl bilgim yok![]()
Tamam işte playersiz sürümü güncelledim playerli oldu şu an player çalışıyor2 modlama arasında görunum farkı oluştu playerlı ile playersız nasıl oldu bilmiyorum da tamamdır ya eline sağlık şuan herşey tam modunda sezonu kapatıyoruz bilgin çıkarsa bir onu modlasan 2025 de bence daha da zaten bişe çıkmaz kayda değer
şu öteki arkadaş guncellenmiş şimdi girdim de bir ara göz atarsınTamam işte playersiz sürümü güncelledim playerli oldu şu an player çalışıyor
Onun öyle bir ayarları ile oynadım ki 1.5.5 yerine 1.5.4 sürümü bile çalışıyor bendeşu öteki arkadaş guncellenmiş şimdi girdim de bir ara göz atarsın)))
Yok kardeşim TV box da böyle değil bunda mesela sağ altta çözünürlüğü falan gösteriyor TV box göstermiyor hiç bi yeriPlayer bu değil mi ?
Ekli dosyayı görüntüle 2050
TLC TV ye kurdum kardeş teşekkürlerUygulamayı dünden beri kullandım hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.