V1.2.0_Gpik Tv Tarafımca Modlanmıştır

Uygulamayı dünden beri kullandım hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.

Tesekkur ler

Bu arada galiba tam anlamıyla düzelmemiş hâlâ liste gözükmüyor.

Ben şimdi yükledim senin modu çalışıyor.

Ben şimdi yükledim senin modu çalışıyor.
Evet bendede gelmiş sunucu tekrar değişti demekki. Bu arada reklam çıkıyor mu yoksa dns açınca reklam çıkmamama gibi bir şey mi var. Çok önceden modladığım için tam ne işlem yaptım bilmiyorum reklamları kaldırmış mıyım ?

Evet bendede gelmiş sunucu tekrar değişti demekki. Bu arada reklam çıkıyor mu yoksa dns açınca reklam çıkmamama gibi bir şey mi var. Çok önceden modladığım için tam ne işlem yaptım bilmiyorum reklamları kaldırmış mıyım ?
Açılışta herhangi bir reklam çıkmadı dns veya vpn kullanmıyorum

eline emeğine sağlık reis modlamayı hangi uygulamayla yapıorsn acaba mobil mi pc mi

Tvxpro yeni uygulama çıktı bu programlar (gpik ve tvxpro) aynı tema hatta kanal geçişleri boxta kumanda ile daha kolay. Bu uygulamanın çıkması gpikin sonunu getiriyor olabilir. Yapanlar ortak. Txpro da reklama rastlamadım henüz tavsiye ederim.ilerde reklam koyarlarsa @patr0n onada el atar yardımcı olur bize

Tvxpro yeni uygulama çıktı bu programlar (gpik ve tvxpro) aynı tema hatta kanal geçişleri boxta kumanda ile daha kolay. Bu uygulamanın çıkması gpikin sonunu getiriyor olabilir. Yapanlar ortak. Txpro da reklama rastlamadım henüz tavsiye ederim.ilerde reklam koyarlarsa @patr0n onada el atar yardımcı olur bize
Hocam tvx yapan arkadaşlar foruma üyeler. Gpikin sonunu getirip getirmemesi de beni pek ilgilendirmiyo ben işin modlama kısmındayım ve kendim kullanmadığım uygulamaları modlamıyorum.
Zaten şu sıralar hiç bir uygulamayı modlamıyorum bir tanesi hariç.. :)

Hocam tvx yapan arkadaşlar foruma üyeler. Gpikin sonunu getirip getirmemesi de beni pek ilgilendirmiyo ben işin modlama kısmındayım ve kendim kullanmadığım uygulamaları modlamıyorum.
Zaten şu sıralar hiç bir uygulamayı modlamıyorum bir tanesi hariç.. :)
orjinal uygulamadan daha çok Senin modlarını takipteyim neden bilmiyorum ama samimi geliyor yaptıkların özellikle m3u linklerin çok iş görmekte. Linklerini otomatik uygulama üzerinden güncellediğin programın harika ellerine sağlık

orjinal uygulamadan daha çok Senin modlarını takipteyim neden bilmiyorum ama samimi geliyor yaptıkların özellikle m3u linklerin çok iş görmekte. Linklerini otomatik uygulama üzerinden güncellediğin programın harika ellerine sağlık
Teşekkür ederim, hiç bir çıkar amacı gütmüyorum hatta bir box cihazım falanda yok sadece yardım amaçlı burdayım faydam dokunuyorsa ne mutlu bana. :)

Güncelleme gelmiş 1.2.0IMG 20250212 193936

Ekli dosyalar

• IMG_20250212_193936.jpg
    IMG_20250212_193936.jpg
    249.1 KB · Görüntüleme: 10

Konuyu görüntüleyenler

Geri