V1.2.0_Gpik Tv Tarafımca Modlanmıştır

Herkes ahlak bekçisi maşallah e madem öyle kaçak yayın niye izliyosunuz verin parasını legal olarak satın alıp kullanın ?

Alt tarafı bir reklam çıkıyor destek amaçlı izleseniz n'olacak? Reklam izlemeyelim diye modladığınız uygulamalar sizin yüzünüzden kapatılıyor. Gerçekten sizin gibiler hiç bir hizmeti haketmiyor
aliko bey sıkıntı şu vavoo ücretsiz, ben de 2007 model java biliyorum ve bilgisayar mühendisi bir çok arkadaşım var şu apk'nın yapımı bilen biri için 10 dk ve bilgisayar mühendisleri çok iyi para kazanıyor o reklam ücretine ihtiyacı yok.

Dört bucak kaçak yayın, modlu uygulama arıyoruz. Reklamlar evet sorun değil bir kere geliyorsa ama ona da katlanamayabiliyoruz çoğu zaman.
Geliştirici de kazansın diye düşünüp reklamlar kalsın tıklar geçerim de diyebiliriz hayır istemiyorum DNS kullanırım ya da modlu bulmaya çalışırım da.

Arkadaşlar isteyen istediği gibi kullansın. Sen öyle seviyorsun/istiyorsun ya da ben böyle seviyorum diye konuşmaya bile gerek yok.

@patr0n sağolsun kendisi kullanırke biz de ister miyiz diye sormuş. Forumda modlu veya premium özellik açılmış paylaşımlar da var başka başka. Yani takılmayın, zaten geliştiricisi gelip rica etse kaldırır patr0n bağlantı adresini. Belirtmiş de zaten bunu.

Dört bucak kaçak yayın, modlu uygulama arıyoruz. Reklamlar evet sorun değil bir kere geliyorsa ama ona da katlanamayabiliyoruz çoğu zaman.
Geliştirici de kazansın diye düşünüp reklamlar kalsın tıklar geçerim de diyebiliriz hayır istemiyorum DNS kullanırım ya da modlu bulmaya çalışırım da.

Arkadaşlar isteyen istediği gibi kullansın. Sen öyle seviyorsun/istiyorsun ya da ben böyle seviyorum diye konuşmaya bile gerek yok.

@patr0n sağolsun kendisi kullanırke biz de ister miyiz diye sormuş. Forumda modlu veya premium özellik açılmış paylaşımlar da var başka başka. Yani takılmayın, zaten geliştiricisi gelip rica etse kaldırır patr0n bağlantı adresini. Belirtmiş de zaten bunu.
işte anlayan yok abi forumda herkes modlu modsuz paylaşıyor ben paylaşınca sıkıntı oluyo destek olmak isteyen reklamlı kullansın istemeyen de modlu kullansın bundan kime ne kaldı ki burada çoğu kişi gerek windows gerek android ücretli uygulamaları crack bir şekilde kullanıyor o uygulamalara niye kimse destek olmuyor crack arayışı içine giriliyor niye her oyunu satın almak yerine crack indirip oynamayı tercih ediyoruz kimse sorgulamıyo bana gelince herkes bekçi kesiliyo :D

aliko bey sıkıntı şu vavoo ücretsiz, ben de 2007 model java biliyorum ve bilgisayar mühendisi bir çok arkadaşım var şu apk'nın yapımı bilen biri için 10 dk ve bilgisayar mühendisleri çok iyi para kazanıyor o reklam ücretine ihtiyacı yok.
Siz de yapın bir uygulama o zaman da kullanalım madem 🤣🤣

Uygulamayı dünden beri kullandım hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.

Teşekkürler ellerine zekana sağlık arkadaşım

Uygulamayı dünden beri kullandım hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.

Teşekkürler @patr0n

Ellerine saglik ustat tesekkur ederim

sadece forumun mudavimlerinin erişebileceği bir dosya. en fazla 20 kişiyiz aktif çokta şaapmamak lazım.

sadece forumun mudavimlerinin erişebileceği bir dosya. en fazla 20 kişiyiz aktif çokta şaapmamak lazım.
Beni bağlayan bi durum yok 10 olur 20 olur uygulama benim değil modladim bıraktım kullanan kullanır sizde çok şaapmayın yani takılmayın :)

Gpiki kurdum güzel ama mor paketler 10 sn sonra dönüyor, vpnli olarak mı kullanmalıyım vpnsiz mi takılarak ilerliyor sunucudan kaynaklı olabilir mi

Konuyu görüntüleyenler

Geri