Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
onu biliyorum da vavoo ücretsiz onu diyorumusta vavaoo sahis isi degil şirket isi o bir suru cakisani var sunuculari var vs vs
aliko bey sıkıntı şu vavoo ücretsiz, ben de 2007 model java biliyorum ve bilgisayar mühendisi bir çok arkadaşım var şu apk'nın yapımı bilen biri için 10 dk ve bilgisayar mühendisleri çok iyi para kazanıyor o reklam ücretine ihtiyacı yok.Alt tarafı bir reklam çıkıyor destek amaçlı izleseniz n'olacak? Reklam izlemeyelim diye modladığınız uygulamalar sizin yüzünüzden kapatılıyor. Gerçekten sizin gibiler hiç bir hizmeti haketmiyor
işte anlayan yok abi forumda herkes modlu modsuz paylaşıyor ben paylaşınca sıkıntı oluyo destek olmak isteyen reklamlı kullansın istemeyen de modlu kullansın bundan kime ne kaldı ki burada çoğu kişi gerek windows gerek android ücretli uygulamaları crack bir şekilde kullanıyor o uygulamalara niye kimse destek olmuyor crack arayışı içine giriliyor niye her oyunu satın almak yerine crack indirip oynamayı tercih ediyoruz kimse sorgulamıyo bana gelince herkes bekçi kesiliyoDört bucak kaçak yayın, modlu uygulama arıyoruz. Reklamlar evet sorun değil bir kere geliyorsa ama ona da katlanamayabiliyoruz çoğu zaman.
Geliştirici de kazansın diye düşünüp reklamlar kalsın tıklar geçerim de diyebiliriz hayır istemiyorum DNS kullanırım ya da modlu bulmaya çalışırım da.
Arkadaşlar isteyen istediği gibi kullansın. Sen öyle seviyorsun/istiyorsun ya da ben böyle seviyorum diye konuşmaya bile gerek yok.
@patr0n sağolsun kendisi kullanırke biz de ister miyiz diye sormuş. Forumda modlu veya premium özellik açılmış paylaşımlar da var başka başka. Yani takılmayın, zaten geliştiricisi gelip rica etse kaldırır patr0n bağlantı adresini. Belirtmiş de zaten bunu.
Siz de yapın bir uygulama o zaman da kullanalım mademaliko bey sıkıntı şu vavoo ücretsiz, ben de 2007 model java biliyorum ve bilgisayar mühendisi bir çok arkadaşım var şu apk'nın yapımı bilen biri için 10 dk ve bilgisayar mühendisleri çok iyi para kazanıyor o reklam ücretine ihtiyacı yok.
hahaha çok komik ihtiyacım yok olsa şu an gölgeyi modlatırım hiç kimseye de paylaşmam. sen hala reklam tıklamaya devam edersin.Siz de yapın bir uygulama o zaman da kullanalım madem![]()
sen izle işte byeBir reklam çıkıyor sadece girişte 30 saniyecik. Problem yok iyi akşamlar![]()
gölgeyi reklam çıkmayacak şekilde ayarladım ama dns açıkken girmiyor istersen paylaşabilirimhahaha çok komik ihtiyacım yok olsa şu an gölgeyi modlatırım hiç kimseye de paylaşmam. sen hala reklam tıklamaya devam edersin.
dns kullanıyorum teşekkürler ihtiyaç duymuyorum zaten ben 5 senedir kaynağından 0 donma izliyorumgölgeyi reklam çıkmayacak şekilde ayarladım ama dns açıkken girmiyor istersen paylaşabilirim
Teşekkürler ellerine zekana sağlık arkadaşımUygulamayı dünden beri kullandım hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ben teşekkür ederimTeşekkürler ellerine zekana sağlık arkadaşım
Teşekkürler @patr0nUygulamayı dünden beri kullandım hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ellerine saglik ustat tesekkur ederimUygulamayı dünden beri kullandım hoşuma gitti herhangi bir yayın sıkıntısı çekmediğim için kullanmaya karar verdim bu yüzden reklamlarını kaldırdım kullanmak isterseniz indirebilirsiniz telefonda olduğum için virüs Total taraması yapmakla uğraşmadım dileyen kendi taratıp sonucu belirtebilir.
Beni bağlayan bi durum yok 10 olur 20 olur uygulama benim değil modladim bıraktım kullanan kullanır sizde çok şaapmayın yani takılmayınsadece forumun mudavimlerinin erişebileceği bir dosya. en fazla 20 kişiyiz aktif çokta şaapmamak lazım.