haydar5860
Üye
- Konular
- 26
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Alınır hiç almadım ama bunlar yerli firmaların marketler adına fason üretimleri bozulursa garanti dışında tamiri biraz yüksek fiyatlı olur sonuçta bir sürü insan bunları alıp kullanıyor zaten bu led tv lerin içinde öyle tamiri yapılamayacak pek fazla parçaları da yokmerhaba bir zincir marketde satılan uygun fiyatlı dijitsu ve senna markalı televizyonlar alınırmı google lisansı var kalitesi nasıldır alıp kullanan varmı
Bunların neredeyse tamamı sertifikasız. Panel sorunu ve yazılımsal sorunlar yaşamanız muhtemel. Güncellemeler gelmiyor. 2 sene içerisinde çöp oluyor. Tavsiyem, 15-20 Bin bandında TCL'in 43 inç TV'lerine ve bunun gibi daha kaliteli diğer markalara bakman olur.merhaba bir zincir marketde satılan uygun fiyatlı dijitsu ve senna markalı televizyonlar alınırmı google lisansı var kalitesi nasıldır alıp kullanan varmı
Ben senin yerinde olsam almam valla Samsung'tan dijitsu ucuz diye aldım renk olsun kalite olsun çok soğuk kalıyor ben memnun değilim yazlığa gönderdimmerhaba bir zincir marketde satılan uygun fiyatlı dijitsu ve senna markalı televizyonlar alınırmı google lisansı var kalitesi nasıldır alıp kullanan varmı
Bence şikayet var sitesi kriter alınacak bir yer değil büyük firmaların durumu daha beter çünkü. Çok satanın çok şikayet aldığı (doğal olarak) ve şikayeti olmayanların da hiç yer almadığı (yine doğal olarak) bir yer.Şurada kullananlar varEkli dosyayı görüntüle 13385Bunların servis mervis laflarına kanmayın, conti marka bir çaydanlık aldım, servis kitapçığında yazan telefon numaralarını aradım, adamlar servis olduklarını benden öğrendiürün direkt çöp
Bence şikayet var sitesi kriter alınacak bir yer değil büyük firmaların durumu daha beter çünkü. Çok satanın çok şikayet aldığı (doğal olarak) ve şikayeti olmayanların da hiç yer almadığı (yine doğal olarak) bir yer.
Ekli dosyayı görüntüle 13400
Ekli dosyayı görüntüle 13401
Ekli dosyayı görüntüle 13402
Hatta İnat TV'nin bile şikayet edildiği bir platform olduğunu da unutmamamız gerekiyor
Ekli dosyayı görüntüle 13403
Samsung'tan aldığımız bir Espresso makinesi var, servis elemanı eve geldi, abi sen yanlış yapıyorsundur diye (neyi yanlış yapacaksak), tekrar tekrar farklı şeyler denedi ve kahve köpüğünün oluşmadığını not aldı (10 kere gidip geldikten sonra oluyor bunlar bu arada), tamam abi kesin değişim olur dedi ve servise götürdü ama yine makine normal deyip geri gönderdiler.
Dijitsu'nun bir su sebili var annemlerde, en az 5 senedir bana mısın demedi.
Malesef Grundig artık Alman değil. Türkiye de üretiliyor ve kimine Arçelik, kimine Beko, kimine de Grundiğ markası vurulup piyasaya sürülüyor. TV de LG ve Samsung 1 numara. Ekonomik olsun ama birazda kaliteli olsun dersen TLC olur. Tabii benim şahsi değerlendirmem.Bunlar onvo ve diğer aile şirketi sanıyorum sunny tvleri,garantili olursa alır deneyebilirsiniz ama bazı videolar youtubede çekmişler gerçekmi bilmiyorum bir bakın @dehekanın dediği gibi..Ben olsam Arçelik,Vestelden şaşmazdım bazı parçaları kendileri üretiyor çünkü yan ürünleride olabilir,Kendimde Grundig aldım patetnti Arçelikte Alman markası.Yinede elektronik az şans işi derler.
Evet 2 sene sonra garanti bitince ya besleme katı,yada ana kat ta arıza var diye TV nin parasının yarısı kadarda arıza parası verMalesef Grundig artık Alman değil. Türkiye de üretiliyor ve kimine Arçelik, kimine Beko, kimine de Grundiğ markası vurulup piyasaya sürülüyor. TV de LG ve Samsung 1 numara. Ekonomik olsun ama birazda kaliteli olsun dersen TLC olur. Tabii benim şahsi değerlendirmem.
16 yıldır LG kullanıyorum, günde 14-16 saat açık, daha tık demedi. ....Evet 2 sene sonra garanti bitince ya besleme katı,yada ana kat ta arıza var diye TV nin parasının yarısı kadarda arıza parası ver
Bahsettiğiniz cihazların voltaj sistemi Türkiye'ye uygun değil.
10 TL lik diyot şişer,ama servisler kart parası ister
Parası olana sorun değil
Olmayana yazık,,vatandaş ne zorlukla alıyor
Hocam çoğu LCD tv nin diyot değişim vdeoları YouTube'ta var, özellikle Samsungların. 10 tane vida, 2 lehim işi var, maliyet 50 tl. DenenmiştirEvet 2 sene sonra garanti bitince ya besleme katı,yada ana kat ta arıza var diye TV nin parasının yarısı kadarda arıza parası ver
Bahsettiğiniz cihazların voltaj sistemi Türkiye'ye uygun değil.
10 TL lik diyot şişer,ama servisler kart parası ister
Parası olana sorun değil
Olmayana yazık,,vatandaş ne zorlukla alıyor