Uygun fiyatlı Dijitsu ve Senna markalı televizyonlar alınırmı

haydar5860

Üye
Konular
26
merhaba bir zincir marketde satılan uygun fiyatlı dijitsu ve senna markalı televizyonlar alınırmı google lisansı var kalitesi nasıldır alıp kullanan varmı

Ekli dosyalar

• 20250208_161613.jpg
    20250208_161613.jpg
    421.7 KB · Görüntüleme: 463
Bence alınır servisi ve garantisi olsun yeter.

merhaba bir zincir marketde satılan uygun fiyatlı dijitsu ve senna markalı televizyonlar alınırmı google lisansı var kalitesi nasıldır alıp kullanan varmı
Alınır hiç almadım ama bunlar yerli firmaların marketler adına fason üretimleri bozulursa garanti dışında tamiri biraz yüksek fiyatlı olur sonuçta bir sürü insan bunları alıp kullanıyor zaten bu led tv lerin içinde öyle tamiri yapılamayacak pek fazla parçaları da yok

Bunların neredeyse tamamı sertifikasız. Panel sorunu ve yazılımsal sorunlar yaşamanız muhtemel. Güncellemeler gelmiyor. 2 sene içerisinde çöp oluyor. Tavsiyem, 15-20 Bin bandında TCL'in 43 inç TV'lerine ve bunun gibi daha kaliteli diğer markalara bakman olur.

Çokça şikayet duydum özellikle Dijitsu için , dikkatli olmak lazım

Bunlar onvo ve diğer aile şirketi sanıyorum sunny tvleri,garantili olursa alır deneyebilirsiniz ama bazı videolar youtubede çekmişler gerçekmi bilmiyorum bir bakın @dehekanın dediği gibi..Ben olsam Arçelik,Vestelden şaşmazdım bazı parçaları kendileri üretiyor çünkü yan ürünleride olabilir,Kendimde Grundig aldım patetnti Arçelikte Alman markası.Yinede elektronik az şans işi derler.

Ben senin yerinde olsam almam valla Samsung'tan dijitsu ucuz diye aldım renk olsun kalite olsun çok soğuk kalıyor ben memnun değilim yazlığa gönderdim

Mutfak için ucuz TV arıyordum, bim de kampanyalı dijitsu 43' android TV bulup aldım. 2-3 senedir sorunsuz kullanıyorum, İnattv de kurdum herhangi bir takılma donma kasma vs yok. Modem diğer odada olmasına rağmen çalıştıyor. Görüntü kalitesi hakkında yorum yapmayayım ama bizim beklentimizi karşıladığı bir gerçek, yeni bir TV ye ihtiyaç duymadık. (Daha evvel HD Ready TV lerden kullanmıştım, ona bakarak çok iyi diyebilirim.) Onun dışında Bikaç defa donma, takılma sorunu fln yaşadık onda da TVyi prizden söküp geri taktığımda düzeldi.

Şurada kullananlar var1000089317Bunların servis mervis laflarına kanmayın, conti marka bir çaydanlık aldım, servis kitapçığında yazan telefon numaralarını aradım, adamlar servis olduklarını benden öğrendi😁 ürün direkt çöp

Beko\Arçelik ten şaşma geniş servis ağı var her ilçede de mevcut

Dijutsu ve onvolara android TV lerde apk TV yükleniyor
Senna sunny malı,bu cihazlarda güvenlik duvarı açık ama bazı cihazlarda Google sertifika istiyor
Next markasinida tafsiye ederim
Evet yabancı TV ler Samsung,LG daha iyi ama,her şey paralı.
Beko ve philipslerde de olmuyor bazi modellerinde

Şurada kullananlar varEkli dosyayı görüntüle 13385Bunların servis mervis laflarına kanmayın, conti marka bir çaydanlık aldım, servis kitapçığında yazan telefon numaralarını aradım, adamlar servis olduklarını benden öğrendi😁 ürün direkt çöp
Bence şikayet var sitesi kriter alınacak bir yer değil büyük firmaların durumu daha beter çünkü. Çok satanın çok şikayet aldığı (doğal olarak) ve şikayeti olmayanların da hiç yer almadığı (yine doğal olarak) bir yer.

1758135568326
1758135611586
1758135638665

Hatta İnat TV'nin bile şikayet edildiği bir platform olduğunu da unutmamamız gerekiyor :)

1758135714343

Samsung'tan aldığımız bir Espresso makinesi vardı, servis elemanı eve geldi, abi sen yanlış yapıyorsundur diye (neyi yanlış yapacaksak), tekrar tekrar farklı şeyler denedi ve kahve köpüğünün oluşmadığını not aldı (10 kere gidip geldikten sonra oluyor bunlar bu arada), tamam abi kesin değişim olur dedi ve servise götürdü ama yine makine normal deyip geri gönderdiler.

Dijitsu'nun bir su sebili var annemlerde, en az 5 senedir bana mısın demedi.

Elektronik İşide Birazcık Şans İşi Sanırım @Sinetech Hocam Bende Lg 43 Uj 630 V Webos 4 K Tv Var 9 Senelik Hala Guncelleme Aliyor. 1Ay Once Ledlerini Değiştirttim.İlk Günkü Gibi Çalışıyor Hala.
Sizin İlk Youtube Kanalinda Tanitim Yaptiginiz Next My Box Vardi.Sizin Videonuzdan Gorup Almistim,Maşallah Taş Gibi Cikti.Cihaz Sayenizde İyikide Almisim Diyorum Alwinner İslemcileri Ve Bu Markayi Kotuleyenler Oluyor Ben Sahsen Cok Memnunum 64 Gb En İyilerinden Sd Kart Taktim.Joyped Bagladim Real Racing 3" u Bile En Ufak Donma Kasma İsinma Olmadan Aciyor.
Birde Aida64 Ekran Cozunurlugu 1280 x 720 p 213 Dpi Fabrika Ayarliydi. Adb Tv App Meneger İle
Bu Ayari 1920 x 1080 p 319 Dpi Ayarladim Aida64" de Tekrar Ekran Cozunurlugune Baktim 1920 x 1080 P Gorunuyor. Daha Duzgun Bir Goruntu Oldu Eskiye Gore Cok Farketti.Yanliz Dpi Ayarlari Cok Ugrastirdi Deneme Yanilma İle 319 Dpi"de Biraktim Fabrika Ekran Ayarlarini 1920x1080 p 319 Dpi"ye Cekmis Oldum.Tum Bunlari Herkes Faydalansin Diye Yaziyorum.Saygılarımla.Kargo1975.
Bence şikayet var sitesi kriter alınacak bir yer değil büyük firmaların durumu daha beter çünkü. Çok satanın çok şikayet aldığı (doğal olarak) ve şikayeti olmayanların da hiç yer almadığı (yine doğal olarak) bir yer.

Ekli dosyayı görüntüle 13400
Ekli dosyayı görüntüle 13401
Ekli dosyayı görüntüle 13402

Hatta İnat TV'nin bile şikayet edildiği bir platform olduğunu da unutmamamız gerekiyor :)

Ekli dosyayı görüntüle 13403

Samsung'tan aldığımız bir Espresso makinesi var, servis elemanı eve geldi, abi sen yanlış yapıyorsundur diye (neyi yanlış yapacaksak), tekrar tekrar farklı şeyler denedi ve kahve köpüğünün oluşmadığını not aldı (10 kere gidip geldikten sonra oluyor bunlar bu arada), tamam abi kesin değişim olur dedi ve servise götürdü ama yine makine normal deyip geri gönderdiler.

Dijitsu'nun bir su sebili var annemlerde, en az 5 senedir bana mısın demedi.

Tek kriter değil tabiki, yine de gerçek kullanıcı sızlanmaları olduğu için fikir verebilir. Çoğunluk, görüntü soluk yazmış, benim samsung tv aldığımdan beri film modunda ve hdr, dynamic modunda seyredenleri takdir ediyorum😁 Kimi sesi az yazmış, bir Bluetooth hoparlöre bakar

Bunlar onvo ve diğer aile şirketi sanıyorum sunny tvleri,garantili olursa alır deneyebilirsiniz ama bazı videolar youtubede çekmişler gerçekmi bilmiyorum bir bakın @dehekanın dediği gibi..Ben olsam Arçelik,Vestelden şaşmazdım bazı parçaları kendileri üretiyor çünkü yan ürünleride olabilir,Kendimde Grundig aldım patetnti Arçelikte Alman markası.Yinede elektronik az şans işi derler.
Malesef Grundig artık Alman değil. Türkiye de üretiliyor ve kimine Arçelik, kimine Beko, kimine de Grundiğ markası vurulup piyasaya sürülüyor. TV de LG ve Samsung 1 numara. Ekonomik olsun ama birazda kaliteli olsun dersen TLC olur. Tabii benim şahsi değerlendirmem.

Malesef Grundig artık Alman değil. Türkiye de üretiliyor ve kimine Arçelik, kimine Beko, kimine de Grundiğ markası vurulup piyasaya sürülüyor. TV de LG ve Samsung 1 numara. Ekonomik olsun ama birazda kaliteli olsun dersen TLC olur. Tabii benim şahsi değerlendirmem.
Evet 2 sene sonra garanti bitince ya besleme katı,yada ana kat ta arıza var diye TV nin parasının yarısı kadarda arıza parası ver
Bahsettiğiniz cihazların voltaj sistemi Türkiye'ye uygun değil.
10 TL lik diyot şişer,ama servisler kart parası ister
Parası olana sorun değil
Olmayana yazık,,vatandaş ne zorlukla alıyor

• Beğen
Tepkiler: ENS
Evet 2 sene sonra garanti bitince ya besleme katı,yada ana kat ta arıza var diye TV nin parasının yarısı kadarda arıza parası ver
Parası olana sorun değil
16 yıldır LG kullanıyorum, günde 14-16 saat açık, daha tık demedi. ....

Parası olana sorun değil
Hocam çoğu LCD tv nin diyot değişim vdeoları YouTube'ta var, özellikle Samsungların. 10 tane vida, 2 lehim işi var, maliyet 50 tl. Denenmiştir

Onvo, Sunny, Senna, Nordmande, Axen... birçok marka Mehmet Atmaca elektronik firması ile parçalar ithal edilerek burada birleştirme ile yapılıyor. O yüzden tamamen şans. Önceden Onvo ilk çıktığında bir standart tututmuşlardı ama şu an hangi tv'de hangi panel var kısmet. Zaten şu an dünyada genel olarak panel sıkıntısı mevcut. Hatta tv içi back light ünit için de bu sorun var. Dijitsu yazılım olarak çöp diyebilirim. Android demeye bir şahit ister.Zaten play store falan bulabilene aşk olsun. Google TV'leri için de yazılım idare eder ama donanım, özeliikle RAM inanılmaz yetersiz. Bir de linanslar çakma genelinde. Ama tv kasa olarak güzel. Panel idare eder. Alır mıyım, almam. Fiyat performans dengesinde bile değil. Vestel, Regal, Deawoo grubu zaten panda panellerde eline patladı. TLC, Philips, LG servis ağı yerel elektronikçilerle anlaşmalı şekilde yürüyor. Artık size gönderilecek servise kalmış. Philips daha en son verdiği güncelleme ile kendi TV'sini bozdu. TV'leri brick etti. Servisleri ne yapacağını bilmiyor. İngilizcesi iyi olan, yabancı forumlardan iletişim kurarak oradaki servislerin düzeltme için verdiği yazılımı edinip yırttı. Hala tv siyah ekran servisten yazılım bekleyenler dolu. O nedenle bir anakart ile çözülecekse, memnunsanız Hi-Level anakartı değiştirip devam edin hem de ekonomik olur demiştim.

Son düzenleme:

Geri