Uygun fiyatlı Dijitsu ve Senna markalı televizyonlar alınırmı

haydar5860

Üye
Konular
25
merhaba bir zincir marketde satılan uygun fiyatlı dijitsu ve senna markalı televizyonlar alınırmı google lisansı var kalitesi nasıldır alıp kullanan varmı

Ekli dosyalar

• 20250208_161613.jpg
    20250208_161613.jpg
    421.7 KB · Görüntüleme: 415
Bence alınır servisi ve garantisi olsun yeter.

merhaba bir zincir marketde satılan uygun fiyatlı dijitsu ve senna markalı televizyonlar alınırmı google lisansı var kalitesi nasıldır alıp kullanan varmı
Alınır hiç almadım ama bunlar yerli firmaların marketler adına fason üretimleri bozulursa garanti dışında tamiri biraz yüksek fiyatlı olur sonuçta bir sürü insan bunları alıp kullanıyor zaten bu led tv lerin içinde öyle tamiri yapılamayacak pek fazla parçaları da yok

Bunların neredeyse tamamı sertifikasız. Panel sorunu ve yazılımsal sorunlar yaşamanız muhtemel. Güncellemeler gelmiyor. 2 sene içerisinde çöp oluyor. Tavsiyem, 15-20 Bin bandında TCL'in 43 inç TV'lerine ve bunun gibi daha kaliteli diğer markalara bakman olur.

Çokça şikayet duydum özellikle Dijitsu için , dikkatli olmak lazım

Bunlar onvo ve diğer aile şirketi sanıyorum sunny tvleri,garantili olursa alır deneyebilirsiniz ama bazı videolar youtubede çekmişler gerçekmi bilmiyorum bir bakın @dehekanın dediği gibi..Ben olsam Arçelik,Vestelden şaşmazdım bazı parçaları kendileri üretiyor çünkü yan ürünleride olabilir,Kendimde Grundig aldım patetnti Arçelikte Alman markası.Yinede elektronik az şans işi derler.

Ben senin yerinde olsam almam valla Samsung'tan dijitsu ucuz diye aldım renk olsun kalite olsun çok soğuk kalıyor ben memnun değilim yazlığa gönderdim

Geri