haydar5860
Üye
- Konular
- 25
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Alınır hiç almadım ama bunlar yerli firmaların marketler adına fason üretimleri bozulursa garanti dışında tamiri biraz yüksek fiyatlı olur sonuçta bir sürü insan bunları alıp kullanıyor zaten bu led tv lerin içinde öyle tamiri yapılamayacak pek fazla parçaları da yokmerhaba bir zincir marketde satılan uygun fiyatlı dijitsu ve senna markalı televizyonlar alınırmı google lisansı var kalitesi nasıldır alıp kullanan varmı
Bunların neredeyse tamamı sertifikasız. Panel sorunu ve yazılımsal sorunlar yaşamanız muhtemel. Güncellemeler gelmiyor. 2 sene içerisinde çöp oluyor. Tavsiyem, 15-20 Bin bandında TCL'in 43 inç TV'lerine ve bunun gibi daha kaliteli diğer markalara bakman olur.merhaba bir zincir marketde satılan uygun fiyatlı dijitsu ve senna markalı televizyonlar alınırmı google lisansı var kalitesi nasıldır alıp kullanan varmı
Ben senin yerinde olsam almam valla Samsung'tan dijitsu ucuz diye aldım renk olsun kalite olsun çok soğuk kalıyor ben memnun değilim yazlığa gönderdimmerhaba bir zincir marketde satılan uygun fiyatlı dijitsu ve senna markalı televizyonlar alınırmı google lisansı var kalitesi nasıldır alıp kullanan varmı