Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Her zaman fiyata bakılmaz hocam zaten hemen hemen hepsi aynı fiyat performans olarak benim kullanmadığım firma kalmadı en son millenicom a geçtim ve gayet akıcı ve stabil memnunum ıptv içinde güzel hiç sıkıntı yaşamadımEv internetinin süresi dolacak.uygun interneti nereden alabilirim
Netspeed de güzeldi ama eskidendi şimdilerde biraz bozdu müşteri hizmetleri anında cevap veriyor o yanı da güzel ama yine de kullanılırnetspeed bağlattım geleceğin turkneti olur teknik desteği anında cevap veriyor tavsiye ederim
HaklısinZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ben uydunet kullanıyorum 25 ile takılıyodum 50 oldu 1000 turknet de vardı apartmanda aynı paralara geçemdim 1 sene daha burdayım geçmeme sebebim 50 25 zaten bana yetiyor max ne izliycem izlesen 6 7 mb maxsimum olur bişe 3 4 mb lik şey izliyoruz 1080 p de bunu kullanma konsunda 1 sebebim de evde bunun kutusundan tv izleniyor olması pratik büyükler için kasmadan izletiyor ha uydu alıcısı anten vs kullanıyosan tv ekstra yoksa bunu tercih etmeyebilirsin
Ben de tv amaçlı kablonet kullandım, şimdi aboneliği valide kullanıyor. Şu an tv izlemek için bina merkezi çanak yayınını kullanıyorum. Stream bazlı tv, filmde görüntüler bana cgi gibi geliyor. Maçlar PS görüntüsü gibi. Sıkıştır, dönüştür, daralt derken ne siyah, ne renk gamı bırakıyorlar. Çok mu kötü, tabi ki değil, ama çanak gibi değil, özellikle de ses. Halen özel filmleri indirerek, tv media player ından izliyorumZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ben uydunet kullanıyorum 25 ile takılıyodum 50 oldu 1000 turknet de vardı apartmanda aynı paralara geçemdim 1 sene daha burdayım geçmeme sebebim 50 25 zaten bana yetiyor max ne izliycem izlesen 6 7 mb maxsimum olur bişe 3 4 mb lik şey izliyoruz 1080 p de bunu kullanma konsunda 1 sebebim de evde bunun kutusundan tv izleniyor olması pratik büyükler için kasmadan izletiyor ha uydu alıcısı anten vs kullanıyosan tv ekstra yoksa bunu tercih etmeyebilirsin
2018 den beri canak anten kullanmiyom eskiden hafta sonlari mart kedisi gibi çatida surekli anten ayarlamaya calisiyordum yok sirus uydusu yok tohor a cevir mac izlemek icin vs vs o zaman ilk tvbox u aldim anladimki anten isi amalelik 4/5 yildirda turknet kullaniyom 35mbs ile basladik simdi 1000 mbs kullaniyom aylik 375 tl oduyom 10 telefon 1 tv 1tvbox 2 pc 1 tablet 1 uydu cihazi ayni anda baglaniyoruz bir sorun yasamadik sadece ust kata dagiticu aldik o kadarBen de tv amaçlı kablonet kullandım, şimdi aboneliği valide kullanıyor. Şu an tv izlemek için bina merkezi çanak yayınını kullanıyorum. Stream bazlı tv, filmde görüntüler bana cgi gibi geliyor. Maçlar PS görüntüsü gibi. Sıkıştır, dönüştür, daralt derken ne siyah, ne renk gamı bırakıyorlar. Çok mu kötü, tabi ki değil, ama çanak gibi değil, özellikle de ses. Halen özel filmleri indirerek, tv media player ından izliyorum
Netgsm 3.aydan sonra 450 tlbende gıbırnetten netgsm geçtim çok memnunum tavsiye ederim arkadaşım ayda 300 tl ödüyorum
Netgsm 3.aydan sonra 450
temmuza kadar demişlerdi bana arkadaşımNetgsm 3.aydan sonra 450 tl