Yardım Uygun ev interneti tavsiyesi

Mevcut TT müşterilerine 5 Mayıs'a kadar kampanya var hocam. Değişiklik düşünmüyorsanız kesinlikle kaçırmayın çünkü daha bu fiyatlara inmezler.

Kampanya adı "Fiberde Yılın Fırsatı 2" Sadece fiber abonelik için geçerli değil, vdsl kullanan mevcut TT aboneler de faydalanabilir. 15 ay fiyat bu maliyetler ile fiyat sabitlemek hiç fena olmaz.

Kampanyaya Çağrı Merkezi üzerinden dahil olup taahhüt verebilirsiniz. Fiziki noktalarda geçerli değilmiş. Telefonda iş bilmeyen biri denk gelirse kampanya adını net bir şekilde söyleyip taahhüt vermek istediğinizi bu nedenle sizi geri aramalarını isteyin, hiç uzatmayın.

Ekli dosyayı görüntüle 7199

Bunlar yalın fiyatları. Ev telefonunuz varsa 35'er TL daha uyguna geliyormuş.

Başka bir forum sağ olsun konu hakkında bilgiyi topladım. Kampanyanın son günlerinin gelmesini bekliyorum taahhüt yenilemek için.

TT'ye hali hazırda taahhüdü olan arkadaşlar benim taahhüdüm var deyip es geçmeyin. Fiyatlar size makul geliyorsa siz de bu tarifeye geçin. (Herhangi bir ceza uygulanmıyormuş.)
Teşekkürler

Turknet, fıber kablo, çok süper..
Aylık, (şimdilik) 499 tl..

siz nereden nasıl buluyorsunuz bu fiyatları ben ttnet 14 mbps zor bağlattım oda 10 mbps çekiyor başka altyapı yok 500 tl ödüyorum turknete geçeyim desem yine aynı para diyor 4.5g benim internette daha hızlı
Türk net 500 olmuş,fakat hız 100-1000 bphs...LİMİTSİZ..

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 5
4 aydır Netgsm kullanıyorum.Memnun kalırsınız iptvde falan hiçbir sıkıntı çıkarmıyor bu kodla 6 ay boyunca 40 TL indirim sağlıyor.Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG0C3BOO Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG0C3BOO

Konuyu görüntüleyenler

Geri