Yardım Uygun ev interneti tavsiyesi

herdaim

Üye
Konular
3
Ev internetinin süresi dolacak.uygun interneti nereden alabilirim.şu anda 250 lira ödüyorum 600 liraya çıkacakmış türktelekom

Son düzenleme:
Ben sürekli aynı firmadan yeniliyorum, telefon operatörlerinin aksine, mesela superonline devam eden abonelikte cüzi bir artış yapıyor. Şu an 500 mbps için 400 tl ödüyorum ama yeni abonelikte bu fiyatı verir mi bilmem.%80-85 oranda yüksek hız alabiliyorum, kalan zamanda 30-50 mbps e düştüğü oluyor
Önceki hızım 100 mbps, fiyat 350 idi.
500 mbps, özellikle steamdeck'e indirme yaparken beni şaşırtıyor. Uuu, günlerce inmez bu dediğim oyun 1-2 saatte iniyor

Ev internetinin süresi dolacak.uygun interneti nereden alabilirim
Her zaman fiyata bakılmaz hocam zaten hemen hemen hepsi aynı fiyat performans olarak benim kullanmadığım firma kalmadı en son millenicom a geçtim ve gayet akıcı ve stabil memnunum ıptv içinde güzel hiç sıkıntı yaşamadım

netspeed bağlattım geleceğin turkneti olur teknik desteği anında cevap veriyor tavsiye ederim

netspeed bağlattım geleceğin turkneti olur teknik desteği anında cevap veriyor tavsiye ederim
Netspeed de güzeldi ama eskidendi şimdilerde biraz bozdu müşteri hizmetleri anında cevap veriyor o yanı da güzel ama yine de kullanılır

ben uydunet kullanıyorum 25 ile takılıyodum 50 oldu 1000 turknet de vardı apartmanda aynı paralara geçemdim 1 sene daha burdayım geçmeme sebebim 50 25 zaten bana yetiyor max ne izliycem izlesen 6 7 mb maxsimum olur bişe 3 4 mb lik şey izliyoruz 1080 p de bunu kullanma konsunda 1 sebebim de evde bunun kutusundan tv izleniyor olması pratik büyükler için kasmadan izletiyor ha uydu alıcısı anten vs kullanıyosan tv ekstra yoksa bunu tercih etmeyebilirsin

Bende daha önce comnet kullanıyordum adamlar fişi çektiler peşin ödenen paralarda gitti.sınra bir arkadaşın tavsiyesi ile netgsm e geçdim. Şuan fena değil.adamların gsm hatları bile var oda turkcell tabanlı olabilir. İlk üyelikde 6 ay indirim veriyorlar.ayda 40 tl olarak 225 e geliyor .ama şartları referans ile üye olmak..bir arştırın ben evde anteni evin önğndeki binadan dolayı kullanamıyorum. Ulusal oanallar dahl hepsini netten seyrediyorum çok şükür şimdilik sıkıntı yok.zaten istediğin zaman ayrılma olması encok hoşuma giden olay.

ben uydunet kullanıyorum 25 ile takılıyodum 50 oldu 1000 turknet de vardı apartmanda aynı paralara geçemdim 1 sene daha burdayım geçmeme sebebim 50 25 zaten bana yetiyor max ne izliycem izlesen 6 7 mb maxsimum olur bişe 3 4 mb lik şey izliyoruz 1080 p de bunu kullanma konsunda 1 sebebim de evde bunun kutusundan tv izleniyor olması pratik büyükler için kasmadan izletiyor ha uydu alıcısı anten vs kullanıyosan tv ekstra yoksa bunu tercih etmeyebilirsin
Haklısin

Ben de tv amaçlı kablonet kullandım, şimdi aboneliği valide kullanıyor. Şu an tv izlemek için bina merkezi çanak yayınını kullanıyorum. Stream bazlı tv, filmde görüntüler bana cgi gibi geliyor. Maçlar PS görüntüsü gibi. Sıkıştır, dönüştür, daralt derken ne siyah, ne renk gamı bırakıyorlar. Çok mu kötü, tabi ki değil, ama çanak gibi değil, özellikle de ses. Halen özel filmleri indirerek, tv media player ından izliyorum

Ben de tv amaçlı kablonet kullandım, şimdi aboneliği valide kullanıyor. Şu an tv izlemek için bina merkezi çanak yayınını kullanıyorum. Stream bazlı tv, filmde görüntüler bana cgi gibi geliyor. Maçlar PS görüntüsü gibi. Sıkıştır, dönüştür, daralt derken ne siyah, ne renk gamı bırakıyorlar. Çok mu kötü, tabi ki değil, ama çanak gibi değil, özellikle de ses. Halen özel filmleri indirerek, tv media player ından izliyorum
2018 den beri canak anten kullanmiyom eskiden hafta sonlari mart kedisi gibi çatida surekli anten ayarlamaya calisiyordum yok sirus uydusu yok tohor a cevir mac izlemek icin vs vs o zaman ilk tvbox u aldim anladimki anten isi amalelik 4/5 yildirda turknet kullaniyom 35mbs ile basladik simdi 1000 mbs kullaniyom aylik 375 tl oduyom 10 telefon 1 tv 1tvbox 2 pc 1 tablet 1 uydu cihazi ayni anda baglaniyoruz bir sorun yasamadik sadece ust kata dagiticu aldik o kadar

4/5 yildirda Turknet kullanıyorum*100-1000 mbps şehirine sokağına göre değişir, aynı fiyat,375 tl.diye biliyorum benimki..şimdi 500 tl.olmuş.mecburi üyelik yok,istediğin zaman çıkabiliyorsun.Turknetin sitesine girin araştırın,ben memnunum,tavsiye ederim.

Ekli dosyalar

• Adsız.pnghhht.png
    Adsız.pnghhht.png
    527.2 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
siz nereden nasıl buluyorsunuz bu fiyatları ben ttnet 14 mbps zor bağlattım oda 10 mbps çekiyor başka altyapı yok 500 tl ödüyorum turknete geçeyim desem yine aynı para diyor 4.5g benim internette daha hızlı

Mevcut TT müşterilerine 5 Mayıs'a kadar kampanya var hocam. Değişiklik düşünmüyorsanız kesinlikle kaçırmayın çünkü daha bu fiyatlara inmezler.

Kampanya adı "Fiberde Yılın Fırsatı 2" Sadece fiber abonelik için geçerli değil, vdsl kullanan mevcut TT aboneler de faydalanabilir. 15 ay fiyat bu maliyetler ile fiyat sabitlemek hiç fena olmaz.

Kampanyaya Çağrı Merkezi üzerinden dahil olup taahhüt verebilirsiniz. Fiziki noktalarda geçerli değilmiş. Telefonda iş bilmeyen biri denk gelirse kampanya adını net bir şekilde söyleyip taahhüt vermek istediğinizi bu nedenle sizi geri aramalarını isteyin, hiç uzatmayın.

Screenshot 20250409 201220 Drive

Bunlar yalın fiyatları. Ev telefonunuz varsa 35'er TL daha uyguna geliyormuş.

Başka bir forum sağ olsun konu hakkında bilgiyi topladım. Kampanyanın son günlerinin gelmesini bekliyorum taahhüt yenilemek için.

TT'ye hali hazırda taahhüdü olan arkadaşlar benim taahhüdüm var deyip es geçmeyin. Fiyatlar size makul geliyorsa siz de bu tarifeye geçin. (Herhangi bir ceza uygulanmıyormuş.)

NETGSM kullanıyorum 100 megabit vdsl 340 TL arkadaşını getir 6 ay 40 indirimi ile 300 TL geliyor. Son olarak 6. Ayda ufak bir zam olacağınıza bilgisini vermek isterim. Taahhütsüz istediğiniz 3. Aydan itibaren farklı bir firmayada geçiş yapmakta özgürsünüz. kampanya koydum Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGUOJTBOQ Son bir not daha engelli indirimi de %25 uyguluyorlar.

Son düzenleme:
Netgsm ya da gibirnet tavsiye ederim arkadaşlar fiyat performans olarak

bende gıbırnetten netgsm geçtim çok memnunum tavsiye ederim arkadaşım ayda 300 tl ödüyorum

Ben de millenicom'dan Netgsm'e geçiş yaptım çok memnunum. Geçiş yapmak isteyenlere Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG7AYZ6LR Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG7AYZ6LR

Yaklaşık 6-7 aydır turknet kullanıyorum çok memnunum. Hatta apartmanda birkaç kişiyede referans oldun. Daha önce aynı adreste ttnet ve superonline kullandım memnun değildim
Hız ve modem çekim gücü vs turknet diyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Geri