Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Merhaba, sanırım forumda buna benzer sorun yaşayan başkaları da var. Birkaç mesaj gözüme çarpmıştı ve forum yöneticileri sorunu çözmek için çözüm arıyorlar.cikis yapinca bir giris yaptigimda sifre sifirlamadan giris olmuyor
Siz neyle foruma girmeye çalışıyorsunuz ve sorunu çözmek istiyorsunuz? Android tv üzerinden mi kullanmak istiyorsunuz? Öyleyse marka modeli nedir?aynı sorun bende de var ve 1 aya yakındır siteyi kullanamıyorum. admin'e de ulaşamıyorum. tv'den yazıyorum ve zulüm gibi oluyor. ipv6 devre dışı bırakma opsiyonu sadece bilgisayarda var ve bazı android box'larda. çözüm bekliyorum bende
hayir telefondan giris yapip kullanmak istiyorum ve 3 farkli telefonda denedim. 2 android ve 1 tane ios cihazda. ama sonuc hep ayni. sadece tv'de ipv6 devre disi birakma secenegi var oldugu icin (Nvidia shield tv pro) tv'den yazabiliyorum ama bu kullanisli degil.
Ne güzel, yardımı dokunduğuna çok sevindim. Demek ki sizin için de sorun ipv6 kaynaklıymış. Elbette bilemiyorum sadece ipv6 kullanan herkes bu sorunu yaşıyor mu ama xenforo'nun kendi iletişim forumlarında da gördüm buna benzer sorunları ve diğer mesajımda da belirttiğim gibi neden ve çözüm olarak ipv6 internet protokol sürümü ile bağlananların ip karakter sayısının çok olması bu yüzden veritabanı düzenlemesinde bu alanları kayıt altına alan veri girdileri için karakter sınırının arttırılması olarak söylenmişti. Tabi ki bunu geliştiricilerin çözüme ulaştırması gerekir ama son kullanıcı olarak eğer router/modem üzerinden inrternet protokol erişiminiz varsa oradan her ikisini de kullanabilmeyi ya da sadece ipv4 seçmeyi denemelisiniz. Yoksa da cihaz üzerinden değiştirme şansı ya da örnek verdiğim uygulama gibi uygulamalarla çözüm bulmalısınız. Benim gibi sadece ipv4 protokolünde olanların bu ayarları deneyemedikleri için ancak sizin gibi sorun yaşayanlar olduğunda çözüm için araştırarak öğrendiklerini de unutmamak lazımBende otomatik giriyordu kayıtlıydı yani browserda. bir deneyeyim dedim çıkış yapınca aynı sorun bende de oldu. @m3ulistebakicisi nun dediği gibi IPV6 kaldırınca düzeldi.
Muhtemelen diğer arkadaşların sorunu da aynıNe güzel, yardımı dokunduğuna çok sevindim. Demek ki sizin için de sorun ipv6 kaynaklıymış. Elbette bilemiyorum sadece ipv6 kullanan herkes bu sorunu yaşıyor mu ama xenforo'nun kendi iletişim forumlarında da gördüm buna benzer sorunları ve diğer mesajımda da belirttiğim gibi neden ve çözüm olarak ipv6 internet protokol sürümü ile bağlananların ip karakter sayısının çok olması bu yüzden veritabanı düzenlemesinde bu alanları kayıt altına alan veri girdileri için karakter sınırının arttırılması olarak söylenmişti. Tabi ki bunu geliştiricilerin çözüme ulaştırması gerekir ama son kullanıcı olarak eğer router/modem üzerinden inrternet protokol erişiminiz varsa oradan her ikisini de kullanabilmeyi ya da sadece ipv4 seçmeyi denemelisiniz. Yoksa da cihaz üzerinden değiştirme şansı ya da örnek verdiğim uygulama gibi uygulamalarla çözüm bulmalısınız. Benim gibi sadece ipv4 protokolünde olanların bu ayarları deneyemedikleri için ancak sizin gibi sorun yaşayanlar olduğunda çözüm için araştırarak öğrendiklerini de unutmamak lazım![]()
Hocam allah senden razı olsun kaç haftadır bununla uğraşıyorumTelefon marka modeli nedir acaba? Android cihazlarda İpv6 deaktif etmek için uygulamalar olabiliyor ya da bazı VPN/DNS uygulamalarında Ipv4 ipv6 birlikte kullanma ya da ya onu ya onu kullanma gibi özellikler verebiliyor hiç denediniz mi?
Örneğin;
Ekli dosyayı görüntüle 521
Bu bir uygulamanın kendi uygulama sayfasındaki fotoğraflardan biri.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.(kırmızı play store yazısına tıklamak sizi Google Play Store adresinden uygulamaya götürür) üzerinden indirip yükleyebilir ve test edebilirsiniz. Belki yardımı olur size.
Hangi uygulama?Hocam allah senden razı olsun kaç haftadır bununla uğraşıyorumoldu evet şimdi telefondan girebiliyorum ama uygulama biraz enteresan sadece 1 reklam karşılığında 15 dakikalık kullanım veriyor. Artık yeni bir sorunum daha var
![]()
Kesinlikle bu sorun herkesin ortak sorunu farklı bir durum olmasınin imkansız olduğunu düşünüyorumMuhtemelen diğer arkadaşların sorunu da aynı
Hiç sorun etmeyin, farklı bir uygulama ya da full sürüm(modlu) da bulabiliriz yeter, sorunun çözüme ulaşabilme ihtimalini görmemiz yetiyorduHocam allah senden razı olsun kaç haftadır bununla uğraşıyorumoldu evet şimdi telefondan girebiliyorum ama uygulama biraz enteresan sadece 1 reklam karşılığında 15 dakikalık kullanım veriyor. Artık yeni bir sorunum daha var
![]()
Sorunun ipv6 olduğuna adım kadar emindim ve forumda sesimi duyurmaya çalıştım ama çözüm bulamamıştımHiç sorun etmeyin, farklı bir uygulama ya da full sürüm(modlu) da bulabiliriz yeter, sorunun çözüme ulaşabilme ihtimalini görmemiz yetiyordu![]()
Hocam allah senden razı olsun kaç haftadır bununla uğraşıyorumoldu evet şimdi telefondan girebiliyorum ama uygulama biraz enteresan sadece 1 reklam karşılığında 15 dakikalık kullanım veriyor. Artık yeni bir sorunum daha var
![]()
Daha ne olsunUygulamayı telefona da bilgisayara da kurdum denemek için. Başlattığınız anda 1 saatten geri sayıyor ve ADD Time'a bastığınızda bir reklama karşılık 2 saat daha veriyor. 60 saniye sonra tekrar bastığınızda bir reklam daha izletip 2 saat daha ekliyor üzerine.
Ekli dosyayı görüntüle 529
Resimde gördüğünüz gibi 2 kere süre ekle dedim 5 saat kullanma süresi göründü.
Elbette. Zaten sadece tek bir yerde sorun yaşayanlar için router/modem üzerinden müdahale edemiyorlarsa kullanım süresini de istediğiniz gibi arttırabiliyorsanız ( 15 dakika değilmiş yaniDaha ne olsun![]()