Unlinked bilgilendirme, bilgi alma başlığı.

lütfen şifre gönderirmisiniz

Hocam merhabalar Amr Gamal vb tüm uygulamalar patlamış çalışmıyor.
Xp iptv player da hakeza

Hocam merhabalar Amr Gamal vb tüm uygulamalar patlamış çalışmıyor.
Xp iptv player da hakeza
Uygulamaları yapan kişi beinsports dan ihtar yedi. O yüzden bir süre ara verdi.

Unlinked serverları yine problemli

Merhaba TVBOXAPP çalışmıyor bilgisi olan varmıdır.

novio uygulamasınj tv ye kurmak istedim ama olmadı.ikisinide denedim.brilikte kurulması gereken başka bir uygulama mı var ? uygulamada mı proplem var ? kurulmuyor

novio uygulamasınj tv ye kurmak istedim ama olmadı.ikisinide denedim.brilikte kurulması gereken başka bir uygulama mı var ? uygulamada mı proplem var ? kurulmuyor
Ekstra olarak sizin eklenti ve depo kurmanız gerekiyor, uygulama kendisi içerik sağlamaz.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
son sürümü indirip kurabilirsiniz.

Eline saglik. Ama bazi uygulalar cilmiyor..rica etsem yeniden pw. yollarmisin?

Nuvio için linki Universal olarak güncelledim. Bi tekrar dene. Olmazsa ayrı ayrı sürümler olarak tekrar yükleriz

Nuvionun diğer TV sürümleri de eklendi. Cihaz işlemci türüne göre indirin.

yükleyemiyorum.bu uyarıyı veriyor

Ekli dosyalar

• 20260511_001616.jpg
    20260511_001616.jpg
    957.6 KB · Görüntüleme: 15
Netfly ve Agstream V6 güncel versiyonu eklendi.

Şifreyi sadece dm den mesaj atarak isteyiniz. Burada şifre talepleriniz için yorum bırakmayın. Gören her insan yorum üzerinden talep edileceğini düşünüp yorum bırakıyor.
Şifre

Hocam selamlar Netfly 3.0.2 versiyona geçmiş zorla güncelletirip açılmamaya başladı. 3.0.2 premium a denk gelincr eklersen sevinirim. Sittin tane program var ama Netfly gibi randımanlısı çok nadir.

Geri