simurg
Paylaşımcı
Linki dmden gönder kontrol edelimbenim uygukamayıda ekler misiniz
Linki dmden gönder kontrol edelimbenim uygukamayıda ekler misiniz
Uygulamaları yapan kişi beinsports dan ihtar yedi. O yüzden bir süre ara verdi.Hocam merhabalar Amr Gamal vb tüm uygulamalar patlamış çalışmıyor.
Xp iptv player da hakeza
En kısa zamanda düzelir ümidiyle.Unlinked serverları yine problemli
İki mesaj üstte yazıyorMerhaba TVBOXAPP çalışmıyor bilgisi olan varmıdır.
Ekstra olarak sizin eklenti ve depo kurmanız gerekiyor, uygulama kendisi içerik sağlamaz.novio uygulamasınj tv ye kurmak istedim ama olmadı.ikisinide denedim.brilikte kurulması gereken başka bir uygulama mı var ? uygulamada mı proplem var ? kurulmuyor
Nuvio için linki Universal olarak güncelledim. Bi tekrar dene. Olmazsa ayrı ayrı sürümler olarak tekrar yükleriznovio uygulamasınj tv ye kurmak istedim ama olmadı.ikisinide denedim.brilikte kurulması gereken başka bir uygulama mı var ? uygulamada mı proplem var ? kurulmuyor
Teşekkürler,Varolasın.Netfly ve Agstream V6 güncel versiyonu eklendi.
Netfly için çok teşekkür ediyorum hocam lakin Türkçe dil desteği kalkmış.Netfly ve Agstream V6 güncel versiyonu eklendi.
Bende türkçe bir sorun yok 3.0.1 sürümü yüklü yani son paylaşılan sürüm.Netfly için çok teşekkür ediyorum hocam lakin Türkçe dil desteği kalkmış.
ŞifreŞifreyi sadece dm den mesaj atarak isteyiniz. Burada şifre talepleriniz için yorum bırakmayın. Gören her insan yorum üzerinden talep edileceğini düşünüp yorum bırakıyor.