chicharito
Paylaşımcı
3.0.0 lab sürümü de çalıştı, teşekkürler.
Şifre sadece dm d
merhabalar... Şifre rica edebilir miyim ?Şifre sadece dm den
Şifreyi sadece dm den mesaj atarak isteyiniz. Burada şifre talepleriniz için yorum bırakmayın. Gören her insan yorum üzerinden talep edileceğini düşünüp yorum bırakıyor.Şifre lütfen
Nereye yüklediğin çok farketmez o kişiye kalmış birşey. Herhangi bir online driva a yükle.Merhaba
Depo oluştururken dosyaları indirmek için kullandığın adres neresi bende senin gibi bir depo yapmak istiyorum. Dosyaları hangi siteye upload etmem daha mantıklı olur
Harikasın hocam emeklerine sağlıkNetfly için yeni güncelleme v3.0.0 güncellemesi unlinked reposuna an itibari ile eklenmistir. Netfly yeni siyah logoya geçtiği için siyah logosu ile birlikte eklendi. Vip 1080p olarak çalışıyor. Mobilde kurulurken play protect uyarısı veriyor yani kurmak yada kurmamak yine her zaman olduğu gibi sizin sorumluluğunuzda...
@simurg hocam her kullandığımda dua ediyorum bir de buradan edeyim işin gücün rast gitsin kardeşim kolaylık sağladın bizlereNetfly güncel çalışan versiyonu repoya eklendi.![]()
Emeklerinize sağlık teşekkür ederim.Unlinked kütüphanesinde yeni eklenen uygulamaları bir araya toplamak için Yeni Eklenenler adlı kategori ekledim. Ve yeni bazı uygulamalari oraya sabitledim. Denenmesini tavsiye ederim.
Teşekkürler oğretmenim....Reezn TV uygulaması yüklendi. Film ve dizi için önerilmez. Canlı yayınları güzel. Sports için 1080 özelliği açık. Ekli dosyayı görüntüle 22850