Öneri ÜMİT TV çıktı

LİSTEDE SADECE CANLI YAYINLAR MI OLSUN YOKSA DİZİ FİLMLER DE EKLENSİN Mİ ?

• Kullanılan toplam oy
    81
  • Anket kapatılmış .
elinize sağlIk cok güzel olmuș lütfen alman tv kanalarI eklermisinis

Merhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emane

Merhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emanet. Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.
Güncelleme yapılmıştır bazı yenilikler

MOBESE,2025 FİLMLERİ, FİLM ARŞİV, DC/MARVEL FİLMLERİ, RAMAZANİ ŞERİF DOLAYISIYLA KURAN DİNLE,KURAN HATMİ KATEGORİSİ EKLENMİŞTİR.

~Yeni içerikleri görüntüleyebilmek için listeyi güncellemeyi unutmayınız.

◇İYİ SEYİRLER DİLERİM◇

Merhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emanet. Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.

Güncelleme

●Dizilerin son bölümleri eklendi📺

İstek dizi varsa ekleyebilirim

Güncelleme

●Dizilerin son bölümleri eklendi📺

İstek dizi varsa ekleyebilirim
Yapabilirseniz eğer diziler içerisinde bulunan dizileri kendi bölümlerini kendi adıyla bir klasör yapsanız dsha göze hitap eder diye düşünüyor.

Harici oynatıcı seçimini her seferinde manuel olarak yapabiliyoruz. Bunun kalıcı olarak örneğin VLC uygulamasını tüm videoların açılmasından kullanabilirsek çok iyi olur eski Türk filmlerini izlerken bu sorunla karşılaşıyoruz.

Agalar inattv link lazım ilk defa bir foruma yazıyorum. Bilen varsa inat box link atabilir mi

ben tam anlayamadım bu siste ayrı bir apk değil galiba, televizio yu kurup onun içindemi açacağız? anlatabilirmisiniz???

ben tam anlayamadım bu siste ayrı bir apk değil galiba, televizio yu kurup onun içindemi açacağız? anlatabilirmisiniz???
Televizo uygulamasını kendine göre modlayip kendi listesini eklemiş olay bu
Ilk sayfadaki apk yi kur çalma listesi ekle dediğinde kendi listesi görünecek onu ekle demen yeterli

elinize sağlık, formula 1 için skysport gibi bir güncelleme gelir mi acaba. teşekkürler

Ümit kardeşim program güzel eline sağlık teşekkürler lakin canlı sinema kanalları eklerseniz sevinirim

bazı filimlerde video desteklemiyor deniliyor.peki hangi harici player en stabil önerebilirsiniz filimleri acmak için. mx player denedim olmadı wupy player denedim olmadı.

Program çok başarılı...ama canlı film kanallari da olsa daha da güzel olur

Konuyu görüntüleyenler

Geri