volkantomiami08
Üye
- Konular
- 1
elinize sağlIk cok güzel olmuș lütfen alman tv kanalarI eklermisinis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Merhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emane
Eklerim bugün yada yarınsüper olmus lütfen alman tv ekleyin
Güncelleme yapılmıştır bazı yeniliklerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
GüncellemeMerhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emanet. Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Yapabilirseniz eğer diziler içerisinde bulunan dizileri kendi bölümlerini kendi adıyla bir klasör yapsanız dsha göze hitap eder diye düşünüyor.Güncelleme
●Dizilerin son bölümleri eklendi
İstek dizi varsa ekleyebilirim
m3u link atarmisinÜmit TV uygulaması da süper bir uygulama tavsiye ederim kullanıyorum
Teşekkürler gerçekten guncellemelerle birlikte çok iyi uygulama kolay gelsinGüncelleme
●Dizilerin son bölümleri eklendi
İstek dizi varsa ekleyebilirim
Agalar inattv link lazım ilk defa bir foruma yazıyorum. Bilen varsa inat box link atabilir miMerhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emanet. Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Televizo uygulamasını kendine göre modlayip kendi listesini eklemiş olay buben tam anlayamadım bu siste ayrı bir apk değil galiba, televizio yu kurup onun içindemi açacağız? anlatabilirmisiniz???
m3u link atarmisin
https://tinyurl.com/UmitTR