Öneri ÜMİT TV çıktı

LİSTEDE SADECE CANLI YAYINLAR MI OLSUN YOKSA DİZİ FİLMLER DE EKLENSİN Mİ ?

• Kullanılan toplam oy
    81
  • Anket kapatılmış .
Slm kardeş vallaha eline sağlık çok güzel bir uygulama yapmisi. Çok beyendim mükemmel bir içerik yapmışsın eline sağlık ve herkeze tavsiye ederim bayıldım tekrar tşk

program patladı mi yoksa bende mi hata var anlamadım

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250221_164027.jpg
    Screenshot_20250221_164027.jpg
    98.6 KB · Görüntüleme: 48
Vipteki kanalları kategorilere ayırabilirsen güzel olur 1300 kanal var listede aradığını bulması mesele her seferinde arama yapmak sıkıntı

Merhaba dostlar yeni projem ile karşınızdayım. Baya Bi uğraştırdı ama yaptım. Televizo Uygulamasını modlayıp içine m3u listemi gömdüm.. Liste piyasada dolanan linklerden oluşmuştur. Ben sadece derleyip topladım. Epg işi biraz uğraştirdi onu da hallettim. 5 6 yerden destekleniyor uygulama içinde göreceksiniz zaten.Liste Ben tarafından sürekli yenilenecek ve güncelenecektir.Listeye Destek olmak isteyen arkadaşlar burdan yada telegramdan bana ulaşabilir. Uzun lafın kısası proje artık sizlere emanet. Unutmayın ki hayat paylaşınca güzel. İyi seyirler.

Gayet hoş bir modlama olmuş. Elinize sağlık. Devamlılığı dileğiyle iyi çalışmalar...

Vipteki kanalları kategorilere ayırabilirsen güzel olur 1300 kanal var listede aradığını bulması mesele her seferinde arama yapmak sıkıntı
Bulduğum yerde 1 2 günlük paylaşım olduğu için düzenlemedim.Uygulamadaki içerikler piyasadaki linkler başta belirttiğim üzere. Bu hususu gözardı etmeyelim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri