ücretsiz (webos için) iptv player var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kmil48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,
LG Tv için ücretsiz iptv player arıyorum.
Mağazadakilerin çoğunu denedim, bir hafta sonra hepsi ücretliye dönüyor.
İşletim sistemi webos, player ipk uzantılı. (Android, apk değil)
Yardımcı olur musunuz.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
OTTPLAYER indir mağazada var. Ben kullanıyorum 5-6 yıldır. M3u listeni sitesinden yüklüyorsun tv den de uygulamaya liste aktarılıyor. Eklemesi vs. basit. 1769889961244.png

o uygulamada doğru düzgün film dizi izlenmiyo diye biliyorum sadece canlıda iş görüyo doğrumudur ?
öyle bir kısıtlama deneyimlemedim, neticide m3u listesinde ne tanımlıysa, onu gösteriyor fakat bazı film ve dizi bölümlerinde, format'a bağlı olarak, televizyon'un kendisi o formatı desteklemiyor olabilir.

Lg tv uygulamadan ibocast iptvplayeri yükle ucretsiz ben onu kullanıyorum gayet iyi

evet bendede aynı güncelleme yapmıyorlar bu uygulamaya ücretsiz oldugu icin destegi yok sanirım

bende LG SmartTV var Linux Sistem Hem Smart IPTV ve MKIPTV Kullanıyorum Vakti Zamamında Ücretli Almıştım, Memmunum Tavsiye Ederim.

Lg Market
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Markette 3 tane Yasal apk var Yada kendinize Tvbox alıp özgürlüğün tadına da varabilirsiniz. Seçim sizindir.. Yalnız Her zevkin bir bedeli olduğunu Unutmayınız... !!!!

Verilen uygulamalar için teşekkürler

Smart ip tv bu konusa bayağı iyi. 1 haftalık deneme veriyor. Bir kere alınca ömürboyu tv anakartı değişmediği sürece kalıyor. Googleye yazınca sitesi çıkmıyor siptv app olarak aratınca çıkıyor

Geri