Wancha-E
Paylaşımcı
Doğrudur onu bilmiyorum kendi sitesinden baktım fiyataHocam yanlışın var , gift code ile aktif ediyorum. H.burada sitesinde 200 lira
Doğrudur onu bilmiyorum kendi sitesinden baktım fiyataHocam yanlışın var , gift code ile aktif ediyorum. H.burada sitesinde 200 lira
Merhaba,
LG Tv için ücretsiz iptv player arıyorum.
Mağazadakilerin çoğunu denedim, bir hafta sonra hepsi ücretliye dönüyor.
İşletim sistemi webos, player ipk uzantılı. (Android, apk değil)
Yardımcı olur musunuz.

öyle bir kısıtlama deneyimlemedim, neticide m3u listesinde ne tanımlıysa, onu gösteriyor fakat bazı film ve dizi bölümlerinde, format'a bağlı olarak, televizyon'un kendisi o formatı desteklemiyor olabilir.o uygulamada doğru düzgün film dizi izlenmiyo diye biliyorum sadece canlıda iş görüyo doğrumudur ?
Samsung tizen için deneme başarılı. Uzaktan yüklemede çalışıyor teşekkür ederim.Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.Webos için Ücretsiz Tizen için ücretsiz.
Hepsi için ücretsizBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Hocam classe sürekli ' üzgünüz yüklenirken bir hata oluştu ' ünlem işareti uyarısı çıkıyor takılırken. Bu uyarıyı kaldırmanın bi yolu yok mu ?Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.Webos için Ücretsiz Tizen için ücretsiz.
Hepsi için ücretsizBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Hocam hala kullaniyormusunLg tv uygulamadan ibocast iptvplayeri yükle ucretsiz ben onu kullanıyorum gayet iyi
Bnde de lg tv var Evet hala ibocast iptv player kullanıyorum hala ucretsiz ve gayet güzel istediğin kadar panel ekleHocam hala kullaniyormusun
Paylaşım için teşekkürler hocamlg tv uygulamadan ibocast iptv player yükle