ücretsiz (webos için) iptv player var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kmil48
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kmil48

Üye
Puan 17
Çözümler 1
@kmil48
Merhaba,
LG Tv için ücretsiz iptv player arıyorum.
Mağazadakilerin çoğunu denedim, bir hafta sonra hepsi ücretliye dönüyor.
İşletim sistemi webos, player ipk uzantılı. (Android, apk değil)
Yardımcı olur musunuz.

Merhaba,
Yardımcı olur musunuz.
lg tv uygulamadan ibocast iptv player yükle

webos ile uğraşmayalı çok zaman oluyor. zamanında mutfağa aldığım bir tane vardı. ben webosu hiç sevemedim. ondan dolayı bir box cihazı bağlamıştım onunla kullandım. mağazada ücretsiz birşey bulman zor. dışardan bulacağın uygulamalar içinde genelde deneme süresi sonrasında bağış sistemi vardır. daha önce içinde bulunduğum bir uygulamadan dolayı biliyorum. tamamen ücretsiz bulma konusunda bilen varsa yazar ama pek sanmıyorum çıkacağını.

Merhaba,
Yardımcı olur musunuz.
bender olanlar uzun suredir calisiyorlar joy iptv ve max player

Merhaba,
Yardımcı olur musunuz.
modeline bağlı olarak uygulama havuzunda olmayabilir, benim LGTV 8-9 senelik ve ss-iptv kullanıyorum, ücretsiz ve yeterli bir program.

Merhaba,
Yardımcı olur musunuz.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Webos için Ücretsiz Tizen için ücretsiz.
Hepsi için ücretsiz
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba,
Yardımcı olur musunuz.
Webos veya Tizen Sistemde,Tavsiye Edebilecegim;Ss İptv,Ott Player Bunlar Var Ucretsiz.

Nax'ı ve Joy'u denedim fakat incorrect playlist uyarısı verdi.
m3u listesini yükleyemedim, nasıl yapabilirim?

Lg tv uygulamadan ibocast iptv player yükle ucretsiz istediğin kadar hesap ekle ben kullanıyorum sorunsuz

SS IPTV

• WebOS için ücretsiz IPTV oynatıcı olarak kabul edilir ve çoğu kullanıcı tarafından tavsiye edilir.
  • M3U çalma listelerini ekleyip canlı TV izlemeye olanak verir.
  • LG Content Store’da bulunabiliyor.

SmartOne IPTV

• LG Content Store’dan yüklenebilir.
  • M3U listelerini oynatabilir ve kanal geçişi yapabilir.
  • Tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor (özellikler sınırlı olabilir).

FPlayer

• WebOS için IPTV oynatıcı uygulamalarından biri.
  • Bazı sürümleri ücretsiz indirilebilir; ileri özellikler için ücretli olabilir.

MaxPlayer

• WebOS uygulaması olarak indirilebiliyor ve IPTV desteği sağlayabiliyor.

sadece stream codes yukleniyor m3u Kabul etmiyar
M3u Olarak Ekleniyor Eklenen Link Xtream Paneli Destekliyorsa,m3u Sonuna m3u_plus Ekleyince Kategorili Olarak Yukleniyor Bu Eklemeleri Uygulamanın Kendi İcinden Manuel Olarak Kullanicilarin Eklemesi Gerekiyor.
Link Sonuna m3u_plus Olarak Yazarsanız,Tum Liste Kanal Logo,Epg,Live,Serie ve Vod Olarak Kisacasi Xtream Olarak Eklemis Oluyorsunuz Bu Bahsetmis Oldugum Yontemle.
Bu Player"lere Nasil Link Eklebilecegi Hakkinda Youtube Yeterince Videolar Mevcut.İzleyip Kolayca Herkes Uygulayabilir.Saygılarımla.

Teşekkürler hepinize, SSiptv ile hallettim.

Teşekkürler hepinize, SSiptv ile hallettim.
İyi Seyirler Webos,Tizen Gibi İsletim Sistem"lerinde En Randıman"lı Ssiptv Calışır.
Uygulama İcinden Link Ekleyebilirsiniz.
Android Box Almadan Once 2 Sene Kullandım Ssiptv"yi Lg Webos Tv"de
Ssiptv Nasıl Link Eklenir Konusunda Youtube Video"lardan İzleyip Gorerek Rahatca Manel Olarak Dogru Sekilde Eklerseniz Calısır.
Kendi Sitesinden Dosya Olarakda Ekleyebilirsiniz Lakin Cok Buyuk Dosyaları Ekletmez.

modeline bağlı olarak uygulama havuzunda olmayabilir, benim LGTV 8-9 senelik ve ss-iptv kullanıyorum, ücretsiz ve yeterli bir program.
o uygulamada doğru düzgün film dizi izlenmiyo diye biliyorum sadece canlıda iş görüyo doğrumudur ?

Yaklaşık olarak 6 yıldır DuplexPlay kullanıyorum. Bayada uygulama denedim. Televizyonum 7 senelik LG Webos.
En istikrarlı olan ve kategori ana ekran menü düzeni olan uygulama. Lisansı da çok cüzi bir miktar. Tavsiye ederim.

Yaklaşık olarak 6 yıldır DuplexPlay kullanıyorum. Bayada uygulama denedim. Televizyonum 7 senelik LG Webos.
En istikrarlı olan ve kategori ana ekran menü düzeni olan uygulama. Lisansı da çok cüzi bir miktar. Tavsiye ederim.
Duplexplay de 1 yıllık lisans 11 euro ben hotplayer kullanıyorum 1 yıllık lisans 6 Euro daha ucuz ve güzel uygulama

benim tv 2016 model yeni versinyonlarda varmı bilmiyorum ama ss iptv kullanıyorum ücretsiz bilgisayar üzerinden ss iptv ye ayarlar bölümünden aldığım kod ile bağlanıp m3u yükleyebiliyorum ücretli programlara göre biraz ağır çalışıyor yada 200 tl civarında smart iptv alacaksın onuda hangi cihaza alırsan o cihazda ömür boyu kullanabiliyorsun

Duplexplay de 1 yıllık lisans 11 euro ben hotplayer kullanıyorum 1 yıllık lisans 6 Euro daha ucuz ve güzel uygulama
Hocam yanlışın var , gift code ile aktif ediyorum. H.burada sitesinde 200 lira

Geri