U3M Kablo Üretime Geçti mi?

Televizyon+Fiş= Sonuc Kablo Olmayinca Fisi Prize Taksanizda Televizyon Calismayacaktir
Şaka Bir Yana Arkadaslar @ismailturret Hocam Bu 2 Şık Kullandim Cunku Gene Kablo Yok Ortada
forumda kesin bir köstebek olduğu ortaya çıktı dün çok muhabbetini yaptık kablo girişi çıkışını yine farklı yöne vermişler biraz durulmak lazım

Oyla 0
Telefonlara internetsiz ve ücretsiz TV yayını geliyor.

• 5G Broadcast teknolojisiyle SIM kart veya Wi-Fi olmadan ücretsiz TV ve radyo yayını izlenebilecek.
• Sistemin 2027'de kullanıma girmesi bekleniyor.

Oyla 0
Telefonlara internetsiz ve ücretsiz TV yayını geliyor.

• 5G Broadcast teknolojisiyle SIM kart veya Wi-Fi olmadan ücretsiz TV ve radyo yayını izlenebilecek.
• Sistemin 2027'de kullanıma girmesi bekleniyor.
son kısmı okuyana kadar herşey iyiydi

Oyla 0
Hocam işler o kadar hızlı ilerliyor ki yetişemiyorum. hafta sonu hiç bakamadım. sabah açtım konu başlığını son 2 gündür yazılanları okuyorum. bir ara heyecanlandım , fakat son sayfaya gelince yine yine başa dönmüş her şey, 2 kişinin bildiği sır değildir modunda ilerliyor. Birileri bu işlerden para kazanıyor ve burdaki paylaşımlar onların kazançlarını engelliyor diye çomak sokuyorlar işlere. Herkes en yakındaki ile bile paylaşamaz hale geldi nerdeyse. olan bizim gibi meraklı amatörlere oldu.

Oyla 0
Hocam işler o kadar hızlı ilerliyor ki yetişemiyorum. hafta sonu hiç bakamadım. sabah açtım konu başlığını son 2 gündür yazılanları okuyorum. bir ara heyecanlandım , fakat son sayfaya gelince yine yine başa dönmüş her şey, 2 kişinin bildiği sır değildir modunda ilerliyor. Birileri bu işlerden para kazanıyor ve burdaki paylaşımlar onların kazançlarını engelliyor diye çomak sokuyorlar işlere. Herkes en yakındaki ile bile paylaşamaz hale geldi nerdeyse. olan bizim gibi meraklı amatörlere oldu.
Evet Dogru Soyluyorsun Kardesim Artik Daha Dikkatli Olmamiz Gerekiyor.

Oyla 0
Sen böyle diyince bi bakayım dedim de bende sorun görünmüyor, hala aynı yönde :unsure:
Sabah 9 a kadar yayın vardı ama ondan sonra sistem değişti şuan yeni sistemi bende çekemedim kanallar gelse bile drm key eklemişler license hatası veriyor hocam

Son düzenleme:
Oyla 0
Sabah 9 ay kadar yayın vardı ama ondan sonra sistem değişti şuan yeni sistemi bende çekemedim kanallar gelse bile drm key eklemişler license hatası veriyor hocam
Bende bir sorun yok

Oyla 0

Geri