Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Maksat Makara Ortada Kablo Filan Yok Ustalarla Mustasere Ediyoruz Nasil Kablo Alalim Nasil Kablo Cekelim Sinyalleri Zayif Olmasin Nerden Nasil Cekelim İste Durum BoyleArkadaşlar Allah muhabetimizi arttırsın
Nazardan korusun
Çok güldüm çok
Ben sadece kablo arıyorum titan-ium falan randıman vermiyorBirisin elinde Titan-ium kablo kalmış ilgi alaka gösterelim çay kahve yemek memek ikram edelim topla kabloları (topic bir sayfa öncesinin sonunda ki zat-ı muhterem)![]()
o zaman selamun aleyküm hocam saygılar.Anlamadık hocam tekrar eder misiniz![]()
o zaman selamun aleyküm hocam saygılar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
aHR0cHM6Ly9pLmhpemxpcmVzaW0uY29tL2N3dGowaHgucG5n
umarım ne demek istediğimi anlar ve çözebilirsiniz çünkü bu konuyu bir kaç gün önce anlatmıştım.o zaman selamun aleyküm hocam saygılar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
aHR0cHM6Ly9pLmhpemxpcmVzaW0uY29tL2N3dGowaHgucG5n
@birdirbir Kardesim Aradigimiz Kablo"Ulasamiyoruz Kablo Yetismiyor.Ustalarla Yaptigimiz Mustesarede Ek Yapariz Dediler Ek Olsun İstemiyoruz Biraz Beklemeye Karar Verdik.İmalatta Sorunlar Olustugunu SoyledilerBirisin elinde Titan-ium kablo kalmış ilgi alaka gösterelim çay kahve yemek memek ikram edelim topla kabloları (topic bir sayfa öncesinin sonunda ki zat-ı muhterem)![]()