U3M Kablo Üretime Geçti mi?

Aynen öyle ama bende sunucuyla deneme yapmadım şu an için gereği yok onun yerine localde çekip izleyebiliyorum ha daha kullanışlı olması için direkt apk dosyası yapılıp içinden istek atılarak içerikler getirilebilir öylesi daha kullanışlı olur.
Yerli kablolar bir yere kadar ithal kablo da lazım diyorsunuz yani 😂😂

Oyla 0
Oyla 0
Ben zaten o kablo çeşidini hiç anlmam. Kullanmadım. Ama koptum yeminle. Lan en son CAT8 çıktı ya diyorum içimden. Baktım üstü mü çıkmış diye. Bastım kahkahayı okurken. Ne önemli kablo çeşidiymiş arkadaş. Hiç kullanmadım. Kalın bakır kablo iyidir. Klasik güzeldir.

Oyla 0
Koptum ya. Yeni nesil ethernet kablosu çıktı da haberim mi yok diye baktım. Nefesim kesildi gülmekten. İşte bu forumun olayı budur.
Yok @ENS Hocam Makara Kablosu Bu Şaka 1Yana Konunun Acildigi Gunden Bu Yana Fikra Gibi Oldu Gulme Krizlerine Girdik Bu Konu Gogoy Bolumune Tasinsa Aslinda İyi Olabilir.Zira Hata Ve Sorunlar Konusundan Goygoy Konusuna Dondu Konu

Oyla 0
Sayin Manav Kardesim @birdirbir Dun Sebzelerden Cincon ile Cayruk Un Canli Macini Sizin Eski Dukkan Vardi Ordan İzledim Dukkan Hala Calisiyor Buldugunuz Elemanlarda Cay Kahve İkram Ettiler Saolsunlar Saka Bir Yana Kardesim Dediklerimden 1 Tek Sen Anlamisindir Diye Tahmin Ediyorum.
Kim local oluyor niçin local oluyor Doktor rrrrrr nerdeyse gelir az bekletin localı 🤣😂

Oyla 0
Sayin Manav Kardesim @birdirbir Dun Sebzelerden Cincon ile Cayruk Un Canli Macini Sizin Eski Dukkan Vardi Ordan İzledim Dukkan Hala Calisiyor Buldugunuz Elemanlarda Cay Kahve İkram Ettiler Saolsunlar Saka Bir Yana Kardesim Dediklerimden 1 Tek Sen Anlamisindir Diye Tahmin Ediyorum.

Doktor @tekkan beyyyyy acil local varrr 😂🤣😁

Oyla 0
Çözümü bulursam infinitiy olacak ama patr0n dediği gibi local oluyor
Sunucu ile reverse proxy veya bir apk kodlanacak sadece buna özel olacak anlık api ile çekecek ve açacak izleyecek böylece herkes kendi ip adresi üstünden istek atacağı için herkesin kendi localinde çalışmış olacak

Oyla 0

Geri