Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yerli kablolar bir yere kadar ithal kablo da lazım diyorsunuz yaniAynen öyle ama bende sunucuyla deneme yapmadım şu an için gereği yok onun yerine localde çekip izleyebiliyorum ha daha kullanışlı olması için direkt apk dosyası yapılıp içinden istek atılarak içerikler getirilebilir öylesi daha kullanışlı olur.
Yok bir şey, baktım öyleNoldu abi![]()
birileri yapmış başka yerlerde gördüm ama 24 lük kablo daha iyi olurLazım olan bir şeyler var ama yerli mi ithal mk bilemedim ben locale de görüyorum işimi![]()
Yok @ENS Hocam Makara Kablosu Bu Şaka 1Yana Konunun Acildigi Gunden Bu Yana Fikra Gibi Oldu Gulme Krizlerine Girdik Bu Konu Gogoy Bolumune Tasinsa Aslinda İyi Olabilir.Zira Hata Ve Sorunlar Konusundan Goygoy Konusuna Dondu KonuKoptum ya. Yeni nesil ethernet kablosu çıktı da haberim mi yok diye baktım. Nefesim kesildi gülmekten. İşte bu forumun olayı budur.
İnfinity Olan Yokmu Bunun @atakan1983 Kardesimbirileri yapmış başka yerlerde gördüm ama 24 lük kablo daha iyi olur![]()
Çözümü bulursam infinitiy olacak ama patr0n dediği gibi local oluyorİnfinity Olan Yokmu Bunun @atakan1983 Kardesim
Kim local oluyor niçin local oluyor Doktor rrrrrr nerdeyse gelir az bekletin localı![]()
Sayin Manav Kardesim @birdirbir Dun Sebzelerden Cincon ile Cayruk Un Canli Macini Sizin Eski Dukkan Vardi Ordan İzledim Dukkan Hala Calisiyor Buldugunuz Elemanlarda Cay Kahve İkram Ettiler Saolsunlar Saka Bir Yana Kardesim Dediklerimden 1 Tek Sen Anlamisindir Diye Tahmin Ediyorum.
Yanları al üstler kalsın üstadBelden aşağı mı, belden yukarı mı. ?![]()
En iyisi çorba tası koy daha iyi olurYanları al üstler kalsın üstad![]()
Sunucu ile reverse proxy veya bir apk kodlanacak sadece buna özel olacak anlık api ile çekecek ve açacak izleyecek böylece herkes kendi ip adresi üstünden istek atacağı için herkesin kendi localinde çalışmış olacakÇözümü bulursam infinitiy olacak ama patr0n dediği gibi local oluyor
mükemmelSunucu ile reverse proxy veya bir apk kodlanacak sadece buna özel olacak anlık api ile çekecek ve açacak izleyecek böylece herkes kendi ip adresi üstünden istek atacağı için herkesin kendi localinde çalışmış olacak