U3M Kablo Üretime Geçti mi?

Bugun İyi Gulduk Arkadaşlar Gözlerimden Bile Yaşlar Geldi Gulmekten Başima Agrilar Girdi
Şaka 1 Yana Allah Hepinizden Razi Olsun İnşallah Hep Yüzlerimiz Gülsün Gülmek Ömrü
Uzatirmiş Büyüklerimizden Boyle Duyardik.Saolun Varolun.

Oyla 0
Bugun İyi Gulduk Arkadaşlar Gözlerimden Bile Yaşlar Geldi Gulmekten Başima Agrilar Girdi
Şaka 1 Yana Allah Hepinizden Razi Olsun İnşallah Hep Yüzlerimiz Gülsün Gülmek Ömrü
Uzatirmiş Büyüklerimizden Boyle Duyardik.Saolun Varolun.

@Kargo1975 reis 7 kere hatim ettim topiği her defasında yerlere yattım gülmekten karnım ağrıyor 😀😃😄😁😆😅😂🤣

Oyla 0
Filmleri Seslendirme Sanatcisi Veysel Zaloglu Youtube de Cok Komik Montaj Videolari Var Tavsiyedir Reklam Degil Gulmek İsteyen Bakabilir.

Oyla 0
Burası iyi valla gırgır şamata, açılan diğer bir konu ağlama duvarına dönmüş ,😁 adını sanını duymadığımız dostlarımız üzülmekten helak olmuşlar. Forum meyve verirken ne bağcıyı bilen vardı, ne de bostancıyı, hurmayı alan gidiyordu vesselam.

Oyla 0
Burası iyi valla gırgır şamata, açılan diğer bir konu ağlama duvarına dönmüş ,😁 adını sanını duymadığımız dostlarımız üzülmekten helak olmuşlar. Forum meyve verirken ne bağcıyı bilen vardı, ne de bostancıyı, hurmayı alan gidiyordu vesselam.
@tekkan Kardeşim Bugun Burasi Komple Gulme Krizine Girdi

Oyla 0
hurmalar biti muşmulayı arar olduk

Oyla 0
Arkadaşlar Konuşan Kediler 20 Paylasacaktim Linki Yanlis Yazdim Sanirim Silmek Zorunda Kaldim Tavsiye Ederim Komik Çok

Son düzenleme:
Oyla 0

Geri