Öneri Türk Ulusal, Sinema, Haber, Belgesel, Yaşam, Spor, Müzik, Dini, Yabancı Müzik, Radyo Kanalları, Azerbaycan Kanalları [Otomatik Güncellemeli]

Türk Sinema 720p kanalı TR DİZİ & SİNEMA KANALLARI kategorisine eklenmiştir.

Musallat 1, Musallat 2 Lanet, Azazil: Düğüm, Azazil 2: Büyü, Semur: Şeytanın Kabilesi, Semur 2: Cinlerin Büyüsü, Semur 3: Kıyamet-i Cin, Şeytan-ı Racim 1, Şeytanı Racim 2 İfrit, Hüddam 1, Hüddam 2, Hannas: Karanlıkta Saklanan, Hannas 2 filmleri TÜRKÇE SERİ FİLMLER kategorisine eklenmiştir.

666 Cin Musallatı, Cin Azabı, Oda, Cin Baskını, Kabir Azabı: İnsi ve Cinni filmleri YERLİ FİLMLER kategorisine eklenmiştir.

Aksiyon, Komedi, Dram, Gerilim, Gizem gibi farklı kategoriler oluşturulup, filmler eklenecektir.

Tüm kategoriler güncellenmeye devam edecektir. Listeyi güncelleyiniz, keyifli seyirler.

Ekli dosyalar

• Yerli Korku Filmleri.png
    Yerli Korku Filmleri.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 6
  • TÜRKÇE SERİ FİLMLER 2.png
    TÜRKÇE SERİ FİLMLER 2.png
    2.9 MB · Görüntüleme: 6
  • TÜRKÇE SERİ FİLMLER 3.png
    TÜRKÇE SERİ FİLMLER 3.png
    1.8 MB · Görüntüleme: 6
VİZİ SİNEMA TV 1080p, VİZİ TÜRK KOMEDİ TV 1080p, VİZİ TÜRK KLASİK TV 1080p kanalları TR DİZİ & SİNEMA KANALLARI kategorisine eklenmiştir.

VİZİ BELGESEL TV 1080p kanalı TR BELGESEL & YAŞAM & EĞİTİM KANALLARI kategorisine eklenmiştir.

Kanal logoları tarafımca tasarlanmıştır.

Tüm kategoriler güncellenmeye devam edecektir. Listeyi güncelleyiniz, keyifli seyirler.

Ekli dosyalar

• VİZİ BELGESEL.png
    VİZİ BELGESEL.png
    209.3 KB · Görüntüleme: 6
  • VİZİ TÜRK SİNEMA.png
    VİZİ TÜRK SİNEMA.png
    217.8 KB · Görüntüleme: 6
  • Vizi Belgesel.png
    Vizi Belgesel.png
    3.7 MB · Görüntüleme: 7
Cine6
Cine6Max bu iki sinema kanalını da ekleme ihtimaliniz var mıdır
Ve cine5

SPECIAL BOX BELGESEL 1080p kanalı TR BELGESEL & YAŞAM & EĞİTİM KANALLARI kategorisine eklenmiştir.

Kanal logosu tarafımca düzenlenmiştir.

Cine6
Cine6Max bu iki sinema kanalını da ekleme ihtimaliniz var mıdır
Ve cine5

Listede TR DİZİ & SİNEMA KANALLARI kategorisinde var zaten. Ek deki görselden bakabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• SPECIAL BOX BELGESEL GÖRÜNTÜ.png
    SPECIAL BOX BELGESEL GÖRÜNTÜ.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 9
  • Adsız.png
    Adsız.png
    229.1 KB · Görüntüleme: 8
SPECIAL BOX BELGESEL 1080p kanalı TR BELGESEL & YAŞAM & EĞİTİM KANALLARI kategorisine eklenmiştir.

Kanal logosu tarafımca düzenlenmiştir.

Listede TR DİZİ & SİNEMA KANALLARI kategorisinde var zaten. Ek deki görselden bakabilirsiniz.
Özür dilerim görmemişim ellerine sağlık

@sky35 arkadaşımızın isteği ile TR RADYO KANALLARI kategorisine Karadeniz fm, kalp fm, Radyo mars radyo kanalları eklenmiştir.

Ekli dosyalar

• İstek.png
    İstek.png
    199.4 KB · Görüntüleme: 4
@sky35 arkadaşımızın isteği ile TR RADYO KANALLARI kategorisine Karadeniz fm, kalp fm, Radyo mars radyo kanalları eklenmiştir.

Emeğine ellerine sağlık

Bazı kanalların yayın linkleri güncellenmiştir. Yabancı Yaşam (Lifestyle) Kanalları kategorisi yakın zamanda eklenecektir, testler devam etmektedir.

TRT 1 YURTDIŞI kanalı TR ULUSAL KANALLAR kategorisine eklenmiştir. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız eklenen yayından TRT 1 kanalını sorunsuz şekilde izleyebilirler.

Sinema 1002 1080p, FİLMBOX COMEDY 1080p, FIBERBOX FANTASTİK 1080p, HD DİNAMİK TÜRK 1080p, HD DİNAMİK TÜRK 2 1080p, HD DİNAMİK KORKU 1080p, HD DİNAMİK YEŞİLÇAM 1080p, HD DİNAMİK WESTERN 1080p, BEST HD SAVAŞ 1080p, BEST HD IMBD 1080p, FİLMBOX KADİR İNANIR 1080p kanalları TR DİZİ & SİNEMA KANALLARI kategorisine eklenmiştir.

HD DİNAMİK ANİMASYON 1080p kanalı TR ÇOCUK KANALLARI kategorisine eklenmiştir.

Son düzenleme:
@ELojim bunu sadece televizo dışında tivimateye de uygun haline getirebilme imkanın var mı? Teşekkürler

Tivimate kullanmadığım için bir şey diyemem. Bana göre vasat bir program. Ancak benim listemi girip, ekran görüntüsü atar mısın? Bir bakayım tivimateden kaynaklı kodlamalar hatalı görünüyor falan diyorlardı.

Başka istediğiniz yer varsa atabilirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025.07.14_17.56.56.png
    Screenshot_2025.07.14_17.56.56.png
    233.7 KB · Görüntüleme: 13

Ekli dosyalar

• Menü Görünüm.png
    Menü Görünüm.png
    281.9 KB · Görüntüleme: 7
  • MENÜ GÖRÜNÜM 2.png
    MENÜ GÖRÜNÜM 2.png
    208.8 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
4 tane tivimate hesabım var. Bana bağlı 15 kişi daha var. Onlara whatsapp üzerinden bağlıyım.
En büyük sebebi kullanım kolaylığı. Yaşlılar ve kadınlar rahat kullanıyor. Babam yıllardır hiç şikayet etmedi.
2. neden 120 Tlye ömür boyu kullanacağız.

4 tane tivimate hesabım var. Bana bağlı 15 kişi daha var. Onlara whatsapp üzerinden bağlıyım.
En büyük sebebi kullanım kolaylığı. Yaşlılar ve kadınlar rahat kullanıyor. Babam yıllardır hiç şikayet etmedi.
2. neden 120 Tlye ömür boyu kullanacağız.

Ömür boyu kullanım ücreti 5 cihaz 289 TL Televizo uygulaması tek bir kişi bile rahatlıkla alabiliyor. %100 Türkçe dil desteğine sahip :) Tivimate de bir sorun göremedim dediğim gibi, attığınız ekran görüntüsünden sorunsuz çalışıyor gibi görünüyor.

Sorun için yazan ben değilim. Üstteki arkadaş.

Normalde ön veya son ekleri otomatik silebiliyorum. [TR] gibi .
Sizin grup adlarını tek tek temizlemem gerek. Ancak böyle bir isteğim yok. Gayet şık gözüküyor.

Emeğinize sağlık.

Fashion TV 4K (2160p), Fashion TV 1080p, Fashion TV Midnight 1080p, MIAMI TV FOOD 1080p, MIAMI TV GOLD kanalları YABANCI YAŞAM [LIFESTYLE] KANALLARI kategorisine eklenmiştir. Kadınlar Fashion TV 4K (2160) kanalını takip edebilirler, kadınlara uygun içerikler yayınlanmaktadır.

Ekli dosyalar

• Fashion TV 4K Kalite.png
    Fashion TV 4K Kalite.png
    715 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
VİZİ SİNEMA TV 1080p, VİZİ TÜRK KOMEDİ TV 1080p, VİZİ TÜRK KLASİK TV 1080p kanalları TR DİZİ & SİNEMA KANALLARI kategorisine eklenmiştir.

VİZİ BELGESEL TV 1080p kanalı TR BELGESEL & YAŞAM & EĞİTİM KANALLARI kategorisine eklenmiştir.

Kanal logoları tarafımca tasarlanmıştır.

Merhabalar.
İptv liselerinde çok uzun süredir ve sıklıkla grdüğümüz max,max007,max premier,max vizyon, max gold,max vizyon1,max vizyon 2,max vizyon3 diye devam eden sinema platformunu ekleyebilme şansımız var mı?

Merhabalar.
İptv liselerinde çok uzun süredir ve sıklıkla grdüğümüz max,max007,max premier,max vizyon, max gold,max vizyon1,max vizyon 2,max vizyon3 diye devam eden sinema platformunu ekleyebilme şansımız var mı?

Max, Max007 kanalları çalışmıyor artık. Diğer Max kanallarının testini yapar, birazdan eklerim.

Geri