Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Belgesel kanallarından History channel açılmıyor bilginiz olsun
Düzeltilmiştir, listeyi güncelleyiniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Belgesel kanallarından History channel açılmıyor bilginiz olsun
Cine6
Cine6Max bu iki sinema kanalını da ekleme ihtimaliniz var mıdır
Ve cine5
Özür dilerim görmemişim ellerine sağlıkSPECIAL BOX BELGESEL 1080p kanalı TR BELGESEL & YAŞAM & EĞİTİM KANALLARI kategorisine eklenmiştir.
Kanal logosu tarafımca düzenlenmiştir.
Tüm kategoriler güncellenmeye devam edecektir. Listeyi güncelleyiniz, keyifli seyirler.
Listede TR DİZİ & SİNEMA KANALLARI kategorisinde var zaten. Ek deki görselden bakabilirsiniz.
Emeğine ellerine sağlık@sky35 arkadaşımızın isteği ile TR RADYO KANALLARI kategorisine Karadeniz fm, kalp fm, Radyo mars radyo kanalları eklenmiştir.
Tüm kategoriler güncellenmeye devam edecektir. Listeyi güncelleyiniz, keyifli seyirler.
@ELojim bunu sadece televizo dışında tivimateye de uygun haline getirebilme imkanın var mı? Teşekkürler
Başka istediğiniz yer varsa atabilirim.
4 tane tivimate hesabım var. Bana bağlı 15 kişi daha var. Onlara whatsapp üzerinden bağlıyım.
En büyük sebebi kullanım kolaylığı. Yaşlılar ve kadınlar rahat kullanıyor. Babam yıllardır hiç şikayet etmedi.
2. neden 120 Tlye ömür boyu kullanacağız.
Merhabalar.VİZİ SİNEMA TV 1080p, VİZİ TÜRK KOMEDİ TV 1080p, VİZİ TÜRK KLASİK TV 1080p kanalları TR DİZİ & SİNEMA KANALLARI kategorisine eklenmiştir.
VİZİ BELGESEL TV 1080p kanalı TR BELGESEL & YAŞAM & EĞİTİM KANALLARI kategorisine eklenmiştir.
Kanal logoları tarafımca tasarlanmıştır.
Merhabalar.
İptv liselerinde çok uzun süredir ve sıklıkla grdüğümüz max,max007,max premier,max vizyon, max gold,max vizyon1,max vizyon 2,max vizyon3 diye devam eden sinema platformunu ekleyebilme şansımız var mı?